شما اصلا متوجه نیستین که من دارم چی میگم!!!!
اول اینکه..اینایی که من فرمودم چه ربطی داشت به برخورد کانادا با مردم ایران ؟؟!!!...بعدشم آرزوی من چه ارتباطی با میهن پرستی داره؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه:.اگه هر برخوردی در هرکشوری با ما میشه..دوباره تاکید میکنم،که مسئولش ما هستیم!!!ما مسئولیم
چون اجازه دادیم هر رفتاری که دیکتاتوریهای اعظممون میخان با ما بکنن..وما فقط رنگ گرفتیم وقبول کردیم!!!!!اگه اجازه ی هر رفتاری رو نمیدادیم..الان هیچ کشوری جرات توهین به ما رونداشت!!!!!!!پس مقصرماییم
سوم اینکه:..کی گفته دادن مقاله isiاز نشانه های موفقیت یک کشوره؟؟؟؟(تو دنیا دارن معیار می جنگن)دادن مقاله isiفقط یه سری مطالب قلمبه رو میخونی وروشون تحقیق میکنی..یه سری مقاله ها هست که فقط مقاله ست!!!!
موفقیت و احساس رضایت وقتی حاصل میشه که من وقتی به عنوان کارشناس زنتیک فارغ التحصیل میشم به خودم ببالم،که در حد یک کارشناس اطلاعت پایه رو یاد گرفتم وبه کارای آزمایشگاهی مسلط شدم!!!!
چهارم اینکه:...درد ایران امکانات نیست(هرچند واقعا صعف داره)..دردش عدم توجه وسرسری گرفتن آموزش ودانشگاهها وارزیابی استاداست!!!!چرا یک نفر فارغ التحصیل دامپزشکی بهش درس زنتیک انسانی ومولکولی میدن ،تا تدریس کنه!!!خدای بیسوادی..وکسی هم اعتراض نمیکنه...حتی به رفتار نامناسب وتبعیض گونه ی استاد هم کسی اعتراض نمیکنه!!!پسما مسئولیم..همیشه یک نفر باید به پا خیزد!!!!
در ضمن من که امکانات هاروارد ونخواستم!!!!
گفتم در حد ما بهمون جا میدادن وفضا..........ما واسه خاطر پول چاپ یک نشریه ..دو ماه میدویدیم..وبارها بهمون توهین میشد....ولی ما واسه خاطر قولی که به بچه ها داده بودیم کوتاه نمیومدیم!!!!!(به جای پرورش روح پژوهشگری..ما رو خردمیکردن)
من خودم نجوم کار میکردم...نه داخل یک موسسه ومرکز نجوم شناسی شیک وسربسته..بلکه در بیرون یک شهر مرزی.. دمای زیر صفر..بدون حفاظ.طوری که هرلحظه احتمال حمله گرگ وسگها بهمون وجود داشت..بعدشم احتمال یخ زدگی!!!!
اما با تمام وجود لذت میبردیم..خودمون و خوشبختتریم منجما میدونستیم..فقط یک دوربین ویک تلسکوپ معمولی وچندتا نقشه داشتیم...ما از این امکانات کم بیشترین بهره رو بردیم..اما چه فایده..که بعداز فارغ التحصیلی دوستمون..دیگه همونو هم نداشتیم و خودمون هزینه ی تهیه شونو نداشتیم!!!!!ای خدا...ا.نوقت ما موندیم وآرزوهای نجومیمون!!!!!(همینه که 12 نفر از مدیران ارشد ناسا ایرانی ان(به غیر از بقیه کارکنان ایرانیش)..وخود ایرانیا با مقالاتisi به پیشرفت خواهند رسید!!!واقعا که!!!اگر ایناتو ایران بودن..خدا میدونست تا حالا چندبار تا مرز چه کنم رفته بودند..یا شایدم با ماهواره ی امید میرفتن واسه همییشه میرفتن فضا!!!!
کشور ما قبل از هر چیز به ایمان،عشق به کار؛فرهنگ سازی مناسب،شجاعت،جرات ؛جسارت....ویک مدیریت مناسب..نیازمنده!!!!!!!
درد ما..عدم توجه..عدم عشق به کار...فرهنگ نامناسب تحصیلی وآموزشی وتربیتی..عدم شناخت نیازها...وعدم آگاهی کافی در ارتقای فرهنگ شهری،دینی وآموزشی هست
شما اصلا متوجه نیستین که من دارم چی میگم!!!! ----> شما هر کی نظر داده اینطوری باهاش برخورد کردی وگرنه حرفهای خودتون با هم تناقض داره !!! همه مشکلاتی که میگین هست میتونین رو این مشکلات زوم کنین میتونین ازش بگذرین !!! شما که میگی خودتون چقدر برا از ابین رقتن این شرایط تلاش کردین !!! نه شما من رو میشناسی و همین طور عقایدم رو که بخوای برا من قضاوت کنی و من نه شمارو نه عقایدتون رو همین قدر میدونم لااقل پیش وجدانمون خیالم راحته !!!
در ضمن اگه یکی واقعا میهن پرست واقعی باشه آرزوش رو هم سو با میهنش انتخاب میکنه !!! یه کم از گذشتگانمون که میهن پرست واقعی بخونن مطالعه کنیم میفهمیم !!!!
چون اجازه دادیم هر رفتاری که دیکتاتوریهای اعظممون میخان با ما بکنن..وما فقط رنگ گرفتیم وقبول کردیم!!!!!اگه اجازه ی هر رفتاری رو نمیدادیم..الان هیچ کشوری جرات توهین به ما رونداشت!!!!!!
موافقم
دردش عدم توجه وسرسری گرفتن آموزش ودانشگاهها وارزیابی استاداست!!!!چرا یک نفر فارغ التحصیل دامپزشکی بهش درس زنتیک انسانی ومولکولی میدن ،تا تدریس کنه!!!خدای بیسوادی..وکسی هم اعتراض نمیکنه ----> در ضمن این فقط تو دانشگاها این طور نیست خیلی از جاها او این مملکت اینطوریه یه جا میبینی لیسانس معماری تو تاکسی کار میکنه یه جا میبنی به خاطر داشتن پارتی لیسانس معماری تو بانکه !!!! چون هدف حفظ ..................... نه اینکه هر کی سر جای خودش باشه چون اگه همه سر جا خودشون باشن پس الان کسائی که سر کارهای دیگران کجا برند ؟؟؟!!!!!!! ""این سیاستشون دیگه ""
در ضمن همین مقاله که شما میگین !! میدونین تلاش میشه نه الکی به دست میاد !!! یه مثال بود ، ما تو همه زمینه ای پیشرفت داریم ولی لاک پشت وار و خیلی کند ،
همیشه یک نفر باید به پا خیزد!! ---> خوب اون یک نفر شما باش !!!
شاید دیدگاهمون فرق داره !!! منم قبلا میگفتم وای از نبود امکانات و این حرفا !!! ولی میبینم اگه واقعا یه استاد و یه دانشجو واقعا بخوان کاری بکنن میتونن در حد دست و پا شکسته انجام بدن !!!
ولی فرق دیدگاه دلیل توهین نمیشه ، موفق باشین !!!