چند سوال خودمانی از ایرانی های عزیز، با هر تفکری با هر مذهبی!

biotech25

New member
هرچند که هنوز امید دارم که روزی پژوهشگری توانا میشم
ومیتونم درخیابانهای ونکوور کانادا قدم بزنم وبه آرزوهای بزرگم برسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایشاله

matin

New member
صبر یعنی مقاومت وتحمل مثبت سختیها وخطرها در راه ایمان ومبارزه وانسان ماندن..نه "بردباری"چهارپایانه ی زبون وذلیل..."دکترشریعتی"
بعدشم مثل اینکه شما اصلا حواس جمعی ندارین..یا خیلی بی حواس وسرسری مطالبمو میخونید!!!!!
لطفا "" یک بار دیگه اونایی رو که نوشتم دقیق بخونید وروشون فک کنید تا بفهمید که دارم از چی میگم ودارم چی میگم وچگونه میگم!!!!!
در ضمن نمیشه کشتی رو که فقط به ورزش ویک مربی وپشتکار نیاز داره رو با رشته ی علمی وپژوهشی من که کاملا به محیط وکار مسئولا نیازمنده مقایسه کرد!!!!!
من دارم میگم سه سال تو دانشگاه دویدم ..جون کندم..نشریه ونظریه دادم..کسی نگام نکرد..کسی بهم یه جای کوچیک واسه تحقیق نداد!!!!!!!خودمم نمیتونستم با بدنسازی ویک آقای بنان(که بنان من ،خودش درگیر کارای خودش بودبنده خدا)به آرزوهای علمییم برسم
آخه خانوم شما جای من نیستین!!!!

خواهشا دقیقا مطالبی رو که نوشتم وبخونید!!

بزرگترین آرزوم سربلندی کشورم ومردم بااستعدادی هست که "واقعا"دارن هدر میرن!!!!!!!!!

من چون کشتی قابل لمس بود بیان کردم و تازه اتفاق افتاده !! چقدر همین جوونای ما تو این نبود امکانات واسه کشورشون افتخار آفریدن تو کشور !!! ؟؟!!

شما یه نگاه به مقاله های isi بنداز ببنین همین ایرانی ها که میگین چقدر دارن تو همین نبود امکانات کار میکنن

منم میگم نیست درست ولی این دلیل نمیشه !! باید حداکثر توانمون رو بزاریم
در ضمن این نبود امکانات هم به خودمون بر میگرده و کسائی که میخوان این روند ادامه داشته باشه

و اگه واقعا میهن پرست بودید به نظر اینطور میگفتین !!! کاش منم یه پژوهشگر توامند بشم و بتونم به جوونای کشورم خدمت کنم

آقای بنا هم میتونست حقوق میلیون یوروئی ترکیه یا آذربایجان رو قبول کنه !!!!

در ضمن فک نکنم الان هم ایرانیان مقیم کانادا خیلی خوششون باشه با رفتاری که دارن باهاشون به خصوص بانکهای اونجا !!!

مطمئن باشین هیچ جا هر چقدر هم بالا باشین به اندازه ی کشور و مردم خودتونن بهتون بها نمیدن

biotech25

New member
من چون کشتی قابل لمس بود بیان کردم و تازه اتفاق افتاده !! چقدر همین جوونای ما تو این نبود امکانات واسه کشورشون افتخار آفریدن تو کشور !!! ؟؟!!

شما یه نگاه به مقاله های isi بنداز ببنین همین ایرانی ها که میگین چقدر دارن تو همین نبود امکانات کار میکنن

منم میگم نیست درست ولی این دلیل نمیشه !! باید حداکثر توانمون رو بزاریم
در ضمن این نبود امکانات هم به خودمون بر میگرده و کسائی که میخوان این روند ادامه داشته باشه

و اگه واقعا میهن پرست بودید به نظر اینطور میگفتین !!! کاش منم یه پژوهشگر توامند بشم و بتونم به جوونای کشورم خدمت کنم

آقای بنا هم میتونست حقوق میلیون یوروئی ترکیه یا آذربایجان رو قبول کنه !!!!

در ضمن فک نکنم الان هم ایرانیان مقیم کانادا خیلی خوششون باشه با رفتاری که دارن باهاشون به خصوص بانکهای اونجا !!!

مطمئن باشین هیچ جا هر چقدر هم بالا باشین به اندازه ی کشور و مردم خودتونن بهتون بها نمیدن

شما اصلا متوجه نیستین که من دارم چی میگم!!!!
اول اینکه..اینایی که من فرمودم چه ربطی داشت به برخورد کانادا با مردم ایران ؟؟!!!...بعدشم آرزوی من چه ارتباطی با میهن پرستی داره؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه:.اگه هر برخوردی در هرکشوری با ما میشه..دوباره تاکید میکنم،که مسئولش ما هستیم!!!ما مسئولیم

چون اجازه دادیم هر رفتاری که دیکتاتوریهای اعظممون میخان با ما بکنن..وما فقط رنگ گرفتیم وقبول کردیم!!!!!اگه اجازه ی هر رفتاری رو نمیدادیم..الان هیچ کشوری جرات توهین به ما رونداشت!!!!!!!پس مقصرماییم
سوم اینکه:..کی گفته دادن مقاله isiاز نشانه های موفقیت یک کشوره؟؟؟؟(تو دنیا دارن معیار می جنگن)دادن مقاله isiفقط یه سری مطالب قلمبه رو میخونی وروشون تحقیق میکنی..یه سری مقاله ها هست که فقط مقاله ست!!!!
موفقیت و احساس رضایت وقتی حاصل میشه که من وقتی به عنوان کارشناس زنتیک فارغ التحصیل میشم به خودم ببالم،که در حد یک کارشناس اطلاعت پایه رو یاد گرفتم وبه کارای آزمایشگاهی مسلط شدم!!!!
چهارم اینکه:...درد ایران امکانات نیست(هرچند واقعا صعف داره)..دردش عدم توجه وسرسری گرفتن آموزش ودانشگاهها وارزیابی استاداست!!!!چرا یک نفر فارغ التحصیل دامپزشکی بهش درس زنتیک انسانی ومولکولی میدن ،تا تدریس کنه!!!خدای بیسوادی..وکسی هم اعتراض نمیکنه...حتی به رفتار نامناسب وتبعیض گونه ی استاد هم کسی اعتراض نمیکنه!!!پسما مسئولیم..همیشه یک نفر باید به پا خیزد!!!!
در ضمن من که امکانات هاروارد ونخواستم!!!!

گفتم در حد ما بهمون جا میدادن وفضا..........ما واسه خاطر پول چاپ یک نشریه ..دو ماه میدویدیم..وبارها بهمون توهین میشد....ولی ما واسه خاطر قولی که به بچه ها داده بودیم کوتاه نمیومدیم!!!!!(به جای پرورش روح پژوهشگری..ما رو خردمیکردن)
من خودم نجوم کار میکردم...نه داخل یک موسسه ومرکز نجوم شناسی شیک وسربسته..بلکه در بیرون یک شهر مرزی.. دمای زیر صفر..بدون حفاظ.طوری که هرلحظه احتمال حمله گرگ وسگها بهمون وجود داشت..بعدشم احتمال یخ زدگی!!!!
اما با تمام وجود لذت میبردیم..خودمون و خوشبختتریم منجما میدونستیم..فقط یک دوربین ویک تلسکوپ معمولی وچندتا نقشه داشتیم...ما از این امکانات کم بیشترین بهره رو بردیم..اما چه فایده..که بعداز فارغ التحصیلی دوستمون..دیگه همونو هم نداشتیم و خودمون هزینه ی تهیه شونو نداشتیم!!!!!ای خدا...ا.نوقت ما موندیم وآرزوهای نجومیمون!!!!!(همینه که 12 نفر از مدیران ارشد ناسا ایرانی ان(به غیر از بقیه کارکنان ایرانیش)..وخود ایرانیا با مقالاتisi به پیشرفت خواهند رسید!!!واقعا که!!!اگر ایناتو ایران بودن..خدا میدونست تا حالا چندبار تا مرز چه کنم رفته بودند..یا شایدم با ماهواره ی امید میرفتن واسه همییشه میرفتن فضا!!!!
کشور ما قبل از هر چیز به ایمان،عشق به کار؛فرهنگ سازی مناسب،شجاعت،جرات ؛جسارت....ویک مدیریت مناسب..نیازمنده!!!!!!!
درد ما..عدم توجه..عدم عشق به کار...فرهنگ نامناسب تحصیلی وآموزشی وتربیتی..عدم شناخت نیازها...وعدم آگاهی کافی در ارتقای فرهنگ شهری،دینی وآموزشی هست

biotech25

New member
یه چیزی بگم از فرهنگ سازی مدیر جامعه...
در کشور آلمان،تو هرخونه ای چهار تا سطل آشغال وجود داره،..یکی واسه کاغذ،یکی واسه پلاستیک وشیشه،یکی واسه جلد وقوطیهای شیمیایی ویکی زباله های واقعا دورریختنی.
حالا..تو اون کشور هر انسانی این احساس مسئولیت وداره که من باید به فکر طبیعت،آیندگان وپیشرفت وعدم هدر رفت هزیته ها باشم...واینکار اونا از طرف مدیر جامعه به صورت کامل حمایت میشه،وهر سطلی داخل یک محفظه جداگانه واسه بازیافت میره ..تا درختان واسه قلم وکاغذ قطع نشن..تا محیط زیست آلوده نشه و..آیندگان ماهم از این امکانات حظ کافی رو ببرند!!!!واقعا جای تحسین داره !!
اما چه کسی رو باید تحسین کرد؟؟؟؟؟مردم رو..یا مدیرجامعه رو؟؟؟؟؟
معلومه!!اول باید مدیرو تشویق کرد که چنین قانونی رو برای سلامت جامعه وبهبود وضع جامعه اتخاذ کرد..ودوم مردمی که با تمام وجود وفکرشون با مدیر جامعه همکاری کردند!!!!!
پس ما نیاز به اعتماد واطمینان دو سوی جامعه(مردم ومدیر)داریم..تا در کنار این همکاری رشد کنیم!!!!ااعتمادی که متاسفانه در کشور ما از بین رفته!!!!!واین درد ماست.......
و پیشرفت بدون همکاری متقابل مردم ومدیر حاصل نمیشه!!!!!

arezoo_68

New member
صبر یعنی مقاومت وتحمل مثبت سختیها وخطرها در راه ایمان ومبارزه وانسان ماندن..نه "بردباری"چهارپایانه ی زبون وذلیل..."دکترشریعتی"
بعدشم مثل اینکه شما اصلا حواس جمعی ندارین..یا خیلی بی حواس وسرسری مطالبمو میخونید!!!!!
لطفا "" یک بار دیگه اونایی رو که نوشتم دقیق بخونید وروشون فک کنید تا بفهمید که دارم از چی میگم ودارم چی میگم وچگونه میگم!!!!!
در ضمن نمیشه کشتی رو که فقط به ورزش ویک مربی وپشتکار نیاز داره رو با رشته ی علمی وپژوهشی من که کاملا به محیط وکار مسئولا نیازمنده مقایسه کرد!!!!!
من دارم میگم سه سال تو دانشگاه دویدم ..جون کندم..نشریه ونظریه دادم..کسی نگام نکرد..کسی بهم یه جای کوچیک واسه تحقیق نداد!!!!!!!خودمم نمیتونستم با بدنسازی ویک آقای بنان(که بنان من ،خودش درگیر کارای خودش بودبنده خدا)به آرزوهای علمییم برسم
آخه خانوم شما جای من نیستین!!!!

خواهشا دقیقا مطالبی رو که نوشتم وبخونید!!

بزرگترین آرزوم سربلندی کشورم ومردم بااستعدادی هست که "واقعا"دارن هدر میرن!!!!!!!!!

لطف کنین دفعه بعد که با حواس جمعی کار داشتین پاسخ به نقل قول نزنین همون پاسخ به موضوع کافیه تا توجه جمع جلب بشه
اما در مورد نظراتتون نه سرسرکی خوندم نه از روی بی حواسی فقط با نظرتون راجب این همه تاریکی مخالفم .قبول دارم که اگه مدیریت درستی وجود داشت حداقل در بخش اقتصاد اوضاع علمی کشورمون به شدت تغییر میکرد شاید اگه فقط هزینه های دوتا تیم فوتبال پایتخت رو خرج ادمای با استعداد علمی میکردن جهان سوممون میشد دوم .من با این موضوع که ما ادمای با استعدادی داریم که دارن هدر میرن مخالف نیستم اول این تاپیکم گفتم که ما نژاد باهوشی هستیم ولی با این که بگم بدبختیم مخالفم درستش میکنیم فکر کنین چندتا ادم مثل شما وجود دارن که این دردا رو کشیدن و هم واسه رسیدن به ارزوهاشون تلاش میکنن هم استعدادش و دارن و مطمئننا به خواستشون هر چند سخت میرسن اتفاقا این خوبه که سختی ها رو بشناسیم و لمس کنیم چون فردا همین ماها قرار بشیم وکیل و وزیر و استاد دانشگاه .یکی که با سختی به خواستش میرسه بهتر میتونه درک کنه پس فردا لازم نیس دانشجوهاش مثل ما بالا و پایین دانشگاه رو متر کنن تا یه بودجه واسه کار علمی بهشون بدن
اما درمورد فرهنگ تفاوت ما که تو یه کشور درحال توسعه ایم با کشورهای توسعه یافته تو همینه ما تا جریمه و تهدید نباشه تن به فرهنگ نمیدیم(مثل همین بستن کمربند واسرافایی که تو زمینه منابع گاز و بنزین و...داریم) اونا میدونن که برای بقا باید یه سری چیزا رو رعایت کرد

ne11833

New member
با اینکه ما همه دیکتاتورهای کوچکی هستیم موافقم!
طاقت شنیدن سخن مخالف را نداریم
ما ایرانیها عاشق فرهنگ و کشورمون هستیم ولی دقت کنید که در هیچ زمینه و مقطعی با هم یکسو وهماهنگ نیستیم
برای اهداف شخصی حاضریم اهداف کلی و همگانی رو زیر پا گذاشته و همدیگه رو حسابی بکوبیم
تاریخ واونچه بر ما گذشته و میگذرد همه مان را مردمی عصبی و شمشیر به دست بار آورده طوری که آماده ایم تا با کوچکترین حرف طرف مقابل به او حمله کنیم
و این مساله به این زودیها قابل اصلاح نیست!

arezoo_68

New member
اگه دوس داشتین تاپیک امیدهای کم رنگ در جهنم که همین جناب مارکوپولو خودمون گذاشتن رو بخونین تمام حرف منم همینه ایستادن و تماشا کردن و غر زدن جز اینکه خود ادم رو نا امید کنه و صد البته کسایی که شما رو به عنوان الگو انتخاب کردن دلسردتر کنه کار دیگه ای نمیکنه اگه هر کدوم از ما خودمون رو درس کنیم و وقتی به یه جایی رسیدیم این دوره ی سخت رو فراموش نکنیم میتونیم بگیم تو زندگیمون یه کاردرس کردیم .منتهی خیلی از ما وقتی به یه جایی میرسیم همه چیز و فراموش میکنیم یادمون میره یه روز از اینکه یه دامپزشک شده بود استاد ژنتیک چقدر ناراحت بودیم و وقتی خودمون میشیم رئیس دانشگاه برامون فرقی نمیکنه کی چی درس میده یادمون میره یه بودجه کوچیک که حتی شاید به اندازه خرج یکی از اون مهمونی هایی که برای فلان رئیس که تشریف اوردن دانشگاه ما کردیم هم نباشه میتونه چندتا جوون رو دلشاد و امیدوار کنه .
من میگم ما باید امیدوار باشیم به اینده ای که قرار خودمون بسازیمش و صد البته معتقد و مسئولیت پذیر دربرابر جوونایی که قراره زیر دست ما رشد کنن

hairin

New member
هرچند که هنوز امید دارم که روزی پژوهشگری توانا میشمومیتونم درخیابانهای ونکوور کانادا قدم بزنم وبه آرزوهای بزرگم برسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایشاله
Man ba gofte haye shoma kamelan movafegham,chonke khodam asheghe tahghigho pazhuhesh budam ama be dalile nabude emkanat va bi mehrie asatide azizam ke az pasokhguei be kuchektarine soale in bandeye haghir emtenae karde va hattttta az moarefi manabe ghabele etminan sar baz zadand,man ham ta etelae sanavi khamush gashte va sai kardam be mogheiat va emkanate nadashteam ba cheshmi baz tar va didi vasie tar bengaram,baraye movafaghiat dar tahghigh va pazhuhesh na tanha talashe mohaghegh ahamiat darad balke bayad bastari monaseb be hamrahe emkanate kafio vafi baraye pishrafte kar vojud dashte bashad,zira ahamiate pazhuhesh va pazhuheshgar dar iran besyar besyar kamtar az ahamiate varzesh va varzeshkar mibashad,be omide ruzi ke hameye dustdaran elmo danesh ba emkanate monaseb va dar fazaye amuzeshie behtar dar sharayete ham aknune ma gharar nagirand

matin

New member
شما اصلا متوجه نیستین که من دارم چی میگم!!!!
اول اینکه..اینایی که من فرمودم چه ربطی داشت به برخورد کانادا با مردم ایران ؟؟!!!...بعدشم آرزوی من چه ارتباطی با میهن پرستی داره؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه:.اگه هر برخوردی در هرکشوری با ما میشه..دوباره تاکید میکنم،که مسئولش ما هستیم!!!ما مسئولیم

چون اجازه دادیم هر رفتاری که دیکتاتوریهای اعظممون میخان با ما بکنن..وما فقط رنگ گرفتیم وقبول کردیم!!!!!اگه اجازه ی هر رفتاری رو نمیدادیم..الان هیچ کشوری جرات توهین به ما رونداشت!!!!!!!پس مقصرماییم
سوم اینکه:..کی گفته دادن مقاله isiاز نشانه های موفقیت یک کشوره؟؟؟؟(تو دنیا دارن معیار می جنگن)دادن مقاله isiفقط یه سری مطالب قلمبه رو میخونی وروشون تحقیق میکنی..یه سری مقاله ها هست که فقط مقاله ست!!!!
موفقیت و احساس رضایت وقتی حاصل میشه که من وقتی به عنوان کارشناس زنتیک فارغ التحصیل میشم به خودم ببالم،که در حد یک کارشناس اطلاعت پایه رو یاد گرفتم وبه کارای آزمایشگاهی مسلط شدم!!!!
چهارم اینکه:...درد ایران امکانات نیست(هرچند واقعا صعف داره)..دردش عدم توجه وسرسری گرفتن آموزش ودانشگاهها وارزیابی استاداست!!!!چرا یک نفر فارغ التحصیل دامپزشکی بهش درس زنتیک انسانی ومولکولی میدن ،تا تدریس کنه!!!خدای بیسوادی..وکسی هم اعتراض نمیکنه...حتی به رفتار نامناسب وتبعیض گونه ی استاد هم کسی اعتراض نمیکنه!!!پسما مسئولیم..همیشه یک نفر باید به پا خیزد!!!!
در ضمن من که امکانات هاروارد ونخواستم!!!!

گفتم در حد ما بهمون جا میدادن وفضا..........ما واسه خاطر پول چاپ یک نشریه ..دو ماه میدویدیم..وبارها بهمون توهین میشد....ولی ما واسه خاطر قولی که به بچه ها داده بودیم کوتاه نمیومدیم!!!!!(به جای پرورش روح پژوهشگری..ما رو خردمیکردن)
من خودم نجوم کار میکردم...نه داخل یک موسسه ومرکز نجوم شناسی شیک وسربسته..بلکه در بیرون یک شهر مرزی.. دمای زیر صفر..بدون حفاظ.طوری که هرلحظه احتمال حمله گرگ وسگها بهمون وجود داشت..بعدشم احتمال یخ زدگی!!!!
اما با تمام وجود لذت میبردیم..خودمون و خوشبختتریم منجما میدونستیم..فقط یک دوربین ویک تلسکوپ معمولی وچندتا نقشه داشتیم...ما از این امکانات کم بیشترین بهره رو بردیم..اما چه فایده..که بعداز فارغ التحصیلی دوستمون..دیگه همونو هم نداشتیم و خودمون هزینه ی تهیه شونو نداشتیم!!!!!ای خدا...ا.نوقت ما موندیم وآرزوهای نجومیمون!!!!!(همینه که 12 نفر از مدیران ارشد ناسا ایرانی ان(به غیر از بقیه کارکنان ایرانیش)..وخود ایرانیا با مقالاتisi به پیشرفت خواهند رسید!!!واقعا که!!!اگر ایناتو ایران بودن..خدا میدونست تا حالا چندبار تا مرز چه کنم رفته بودند..یا شایدم با ماهواره ی امید میرفتن واسه همییشه میرفتن فضا!!!!
کشور ما قبل از هر چیز به ایمان،عشق به کار؛فرهنگ سازی مناسب،شجاعت،جرات ؛جسارت....ویک مدیریت مناسب..نیازمنده!!!!!!!
درد ما..عدم توجه..عدم عشق به کار...فرهنگ نامناسب تحصیلی وآموزشی وتربیتی..عدم شناخت نیازها...وعدم آگاهی کافی در ارتقای فرهنگ شهری،دینی وآموزشی هست

شما اصلا متوجه نیستین که من دارم چی میگم!!!! ----> شما هر کی نظر داده اینطوری باهاش برخورد کردی وگرنه حرفهای خودتون با هم تناقض داره !!! همه مشکلاتی که میگین هست میتونین رو این مشکلات زوم کنین میتونین ازش بگذرین !!! شما که میگی خودتون چقدر برا از ابین رقتن این شرایط تلاش کردین !!! نه شما من رو میشناسی و همین طور عقایدم رو که بخوای برا من قضاوت کنی و من نه شمارو نه عقایدتون رو همین قدر میدونم لااقل پیش وجدانمون خیالم راحته !!!

در ضمن اگه یکی واقعا میهن پرست واقعی باشه آرزوش رو هم سو با میهنش انتخاب میکنه !!! یه کم از گذشتگانمون که میهن پرست واقعی بخونن مطالعه کنیم میفهمیم !!!!
چون اجازه دادیم هر رفتاری که دیکتاتوریهای اعظممون میخان با ما بکنن..وما فقط رنگ گرفتیم وقبول کردیم!!!!!اگه اجازه ی هر رفتاری رو نمیدادیم..الان هیچ کشوری جرات توهین به ما رونداشت!!!!!!
موافقم
دردش عدم توجه وسرسری گرفتن آموزش ودانشگاهها وارزیابی استاداست!!!!چرا یک نفر فارغ التحصیل دامپزشکی بهش درس زنتیک انسانی ومولکولی میدن ،تا تدریس کنه!!!خدای بیسوادی..وکسی هم اعتراض نمیکنه ----> در ضمن این فقط تو دانشگاها این طور نیست خیلی از جاها او این مملکت اینطوریه یه جا میبینی لیسانس معماری تو تاکسی کار میکنه یه جا میبنی به خاطر داشتن پارتی لیسانس معماری تو بانکه !!!! چون هدف حفظ ..................... نه اینکه هر کی سر جای خودش باشه چون اگه همه سر جا خودشون باشن پس الان کسائی که سر کارهای دیگران کجا برند ؟؟؟!!!!!!! ""این سیاستشون دیگه ""
در ضمن همین مقاله که شما میگین !! میدونین تلاش میشه نه الکی به دست میاد !!! یه مثال بود ، ما تو همه زمینه ای پیشرفت داریم ولی لاک پشت وار و خیلی کند ،
همیشه یک نفر باید به پا خیزد!! ---> خوب اون یک نفر شما باش !!!
شاید دیدگاهمون فرق داره !!! منم قبلا میگفتم وای از نبود امکانات و این حرفا !!! ولی میبینم اگه واقعا یه استاد و یه دانشجو واقعا بخوان کاری بکنن میتونن در حد دست و پا شکسته انجام بدن !!!

ولی فرق دیدگاه دلیل توهین نمیشه ، موفق باشین !!!

آخرین ویرایش:

biotech25

New member
اما بحث رفتارهای اجتماعی!!!
ما ایرانیان با فرهنگیم،تمدن چندهزارساله داریم،کلی دانشمند داریم!!!ایرانیان باهوشن!!!!
اما متاسفانه!!فرهنگ ما مسخ شده!!!وحتی مذهبمون هم مسخ شده!!!
فرهنگ گذشته مون چوبی شده واسه کوبوندن خودمون،،،دلیلی شده واسه سکوتمون!!!!واسه تنبلیامون!!!واسه عادتهای بدمون!!!
دانشمندان گذشته مون..دلیلی شدن واسه ادعاهای پوچمون!!
مذهب مسخ شده مون دلیلی شده واسه توجیه خیلی از کارای ناجورمون!!!
کتاب مثنوی معنوی مولانا رو یه بارم نخوندیم...اما تا میگن مولانا ایرانی نبوده...همه به شال وکلاشون برمیخوره!!!
کتابای ابن سینا رو حتی نگشتیم پیدا کنیم و اصلا نمیدونستیم که ایشون منجمم بودن..اونوقت تا میگن عرب بوده،غوغا میکنیم!!!!!
مدام میگیم فردوسی بود که زبانمونو حفظ کرد..اما حاضرنیستم چندتا از قصیده هاشو بخونیم وگسترش بدیم!!!
اصلا مطالعه نمیکنیم..اما توهمه ی زمینه ها کارشناسیم!!!!
اگه یه جا بگن ایرانیا اینجورن،بلوا میکنیم..که ماییم فرزندان پارس!!!نوادگان کوروش کبیر!!!!
ومدام میگیممن آنم که رستم جوانمرد بود
چرا؟؟؟چرا؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
چه ویروس یا باکتری یا بدافزاری مارو بدین شکل در اوورده؟؟؟؟هیچکس..جزخودمون!!
ماقبل از هر چیز به خودباوری،اگاهی ملی وتلاش مداوم نیاز داریم!!!!

وما مسئولیم!!!!!

درود برتو سرزمین من..ایران..
نمیدانم کجایی و در کجا جا مانده ای؟؟؟
من تورا گم کرده ام
شاید آنقدر خوابیدم که تورا از من ربودند
یا شاید دیدی من لایق تو نیستم و کوله بارت راشبانه بستی
اما بدان
من هم شهرم را گم کرده ام
وهم وطنم را

شهر من تمدنش را هم باخودش برد
اما یا من تورا می یابم
ویا تو مرا در خاک خویش میکشی
وبدان
درد من فزون از دیگران است!!!!

آخرین ویرایش:

biotech25

New member
اینو یکی از دوستان نزدیکم شخصا برام نقل کرد:
در کشور ژاپن اگه کسی بیکارشه،طبق مفا د بیمه ها،تا زمان کاریابی دوباره،بهش مبلغی ماهیانه پرداخت میشه،اما همین فرد اگه دوباره کارپیداکنه،خودش به اداره بیمه شخصا مراجعه میکنه و
خواستار قطع مستمریش میشه!!!!!
واقعا آفرین!!!!
اما در واقع در بین ما اینجور چیزا دیده نمیشه!!!!!تازه به خودمونم میگیم زرنگ!!!از دوجا پول میگیریم وصفا!!بی توجه به اون آدمهای نیازمند ویا از کارافتاده ای که واقعا رمق کار ندارن!!!
واقعا دلیلیش چیه؟؟؟
من یکیشو از عدم اعتماد واطمینان بین دولت وملت میدونم!!!مردم با خودشون میگن این همه دولت میبره ومیخوره وکاری نمیکنه..یه کمم مابخوریم،مگه چی میشه!!!!!
واقعا آخرش چی میشه؟؟؟

biotech25

New member
من خودم وقتی دانشجو بودم
دفترچه ی بیمه م تاریخش گذشته بود و باید شهرخودم تعویض میشدو... منم حسابی حالم بدبود..دیگه دفتر دوستمو گرفتم ورفتم دکتر....
اونجا خانوم منشی پرسید:.دفتر خودتونه؟..منم که میخاستم صادق باشم..گفتم نه..مال دوستمه..البته رایطمو هم بهش گفتم،اما قبول نکرد...
دیگه پول ویزیت وآزاد حساب کرد!!!..داخل که شدم باز به خانوم دکترم گفتم..اما ایشون فرمودند:این حق بیت الماله!!!!نباید ضایع بشه!!!!ما مسئولیم!!!!گفتم خانوم:من خودم دفتر دارم اما تاریخش گذشته،یعنی هرماه داره از حسابم پول کم میشه!!اما خانوم دکتر رو حرفش قاطعانه وایساد!!!
بعدش گفت:بهت یه لطفی میکنم،دفتر دوستتو بده،تا توش واست دارو بنویسم،منم گفتم:خانوم دکتر مگه نگفتین این بیت الماله؟؟؟
خانوم دکتر گفت:تا اینجاش مال من بود،بقیه ش مال من نیست!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه؟؟؟؟
خب دارو ساز روهم باید از تخلف من وخودش آگاه میکرد!!!!!:33:

بالا