چند سوال خودمانی از ایرانی های عزیز، با هر تفکری با هر مذهبی!

matin

New member
گفتین تاثیر محیط رو ادما .من حرفتون رو قبول دارم اگه حقوق بازنشستگی ما استاندارد بشه امنیت شغلی داشته باشیم و صد البته برای کاری که میکنیم ارزش قائل بشن بازده کاریمون دو برابر یا سه برابر میشه ولی اقا متین این کنش و واکنش هر جای این کره خاکی اتفاق بیافته نتیجش افزایش راندمان کاریه""اضافه کنم همه جای دنیا اینطوری افزایش بازده کاری میدن "" .پس این همه سرو صدا که ما اریاییم و باهوشیم و خون کورش تو رگامونه و....همش شعاره؟ غیرت ایرانی فقط زمانی کار میکنه که اوضاع و محیط خوب باشه "" آیا این بحث آریایی و خون کوروش که میگین تو کشور اصلا ملاک هست ؟؟!! چند درصد همه کاره های این مملکت کوروش رو قبول دارن ؟؟؟!!! اصلا هیچ اهمیتی نمیدن در ضمن من به نوبه ی خودم تا توان دارم برا مملکتم تلاش میکنم ولی جز تاثیر نداره رو کل ""
من واسه فاکتور محیط 80درصد اهمیت قائلم ولی اون20درصد تاثیر فرد رو محیطش کجا رفته ما تو این گرما روزه میگیریم که ثابت کنیم همیشه محیط نیس که برای ما تصمیم میگیره. تا اونجا که من میدونم همیشه ایرانی ها مرد روزای سخت بودن وقتی همه تسلیم سختی میشدن یکی میشه کاوه یکی میشه ارش کمانگیر و ....درست بودن تو روزگار نادرستی هنره "" درست بودن تو روزگار نادرستی هنره حرفتون کاملا متین ولی وقتی میخوان همه رو نادرست کنن قضیه چی ؟؟؟ قضیه تخم مرغهائی که اصفهانی ها آوردن وسط میدون رو که میدونین ؟؟؟؟؟!!!!!!!
حالا که همه تنبلی و از زیر کار در رفتن رو زرنگی میدونن و میندازن پای محیط و اوضاع اگه درس کار کنیم و وجدان کاری داشته باشیم کم از قهرمانای تاریخ کشورمون نداریم ""بله همین قهرمانهای کشورمون هم کم کاری نکردن و با کمترین و حداقل امکانات این کارو کردن و این مقایسه جالبی بود !!! ببینید ما اگر حداکثر توانمون مثل قهرمانهای کشورمون رو هم به کار ببریم ولی کمبود امکانات و ..... خودشو نشون میده و مارو در سطح پائین تر نسبت به بقیه کشورها نگه میداره و ایران حقش این نیست.... قبول دارین ؟؟؟
یکی اختلاس مالی میکنه همه صداشون در میاد ولی همه ی ما یه جوری داریم اختلاس معنوی{هدر دادن وقت خلق الله و توهین به شعورشون وفرار از زیر کارا } میکنیم و اسمش و میزاریم زرنگی --- اگه رئیس یه ادراه بخواد این زرنگی ها حذف میشه ولی متاسفانه گزینش ادارات طوری هست که کسانی انتخاب میشن که خودشون از زیر کار در برو هستن
حالا که به قول شما این بنا از پایه ضعف داره درسته هر کدوم از ما یه تیشه برداریم و بیافتیم به جونش ؟.هر کدوم از ما چه رئیس باشیم چه یه کارمند جزئ اگه وجدان کاری داشته باشیم من شک ندارم ایران و ایرانی خیلی حرفا برای این دنیا دارن
و باز میگم کل باید تاثیر بزاره وگرنه اگه جز هرچی تلاش کنه نتیجیش همینی هست که میبینید یه عده دانشمند و خلاق الان دارن با غیرت واسه مملکت تو علم کار میکنن یه عده ورزشکار با غیرت و همیشه یه عده ای که به خاطر کمبود و حتی بنود امکاناتات با تلاشهای خیلی بشتر به خیلی مکانهای پائینتری نسبت به بقیه کشورها میرسن

وقتی تو مملکتی که بعد از 32 سال همه رئیس جمهورهاش یا عوامل دست بیگانن یا خود فروختن یا انحرافی اند لابد دستی تو کاره """ حرف یه نمایندگان مجلس تو شبکه ی سه سیما ""

aohm

New member
وظیفه !!! انگار شما سلسله بحثی رو دنبال نکردین من مجموع شرایط به کار بردم و این همه ی مجموعه شرایط تاثیر مستقیم داره اینو من نمیگم مدیریت رفاه و تامین اجتماعی دنیا میگه حالا شما باور ندارین یه چیز دیگس
وجدان !!! خیلی از رئیسهای ما وجدان نمیدون چیه !!! حالا شما بیا درست کار کن بعد به هر دلیلی شده از کار بیرونت میکنن به خاطر درست کاری ، راحت بگم صداقت و درست کاری کالای قاچاق تو ادارات ما هست

حرف فرهنگ سازی رو هم که خودم زدم ، در ضمن گفتم کل باید رو جز تاثیر بزاره و نه جز به کل ، باز تکرار میکنم چون اگه رو کل بخواد تاثیر بزاره و اهداف کل رو مورد تغییر قرار بده حذف میشه یه روتین تو ادارات و کل جامعه هست

از این به بعد کل متن قبل رو بخونین و با توجه به گفت و گو جواب بدین

لحن من تو نوشته قبلي طوري بود كه شما بخاي با اين لحن جواب بدي..؟؟!!!!
اگه اينطور بوده كه مسلما بنده يه معذرت خواهي به شما بدهكارم!
دوست عزيز،نميدونم چرا شما اينقدر عصباني ميشي!ولي من واقعياتي رو گفتم كه خودم دارم لمسشون ميكنم.شايد آتيشي كه من دارم درونش ميسوزم شما از دور دستي بهش داري و گرم ميشي(منظورم درگير بودن درون سيستم هست،برداشت اشتباهي نداشته باشيد)؛بنظر خودت كدوممون بيشتر واقعيت رو لمس ميكنه؟
هنوز خيلي جاي بحث داره،اما چون ظاهرا ظرفيت ادامه اين بحث نيست من شخصا ترجيح ميدم ديگه ادامه ش ندم.
از گفتگو باهاتون لذت بردم دوستان عزيز،بخصوص متين خان كه خيلي پشتكار خوبي در تحليل مسائل داره.من اينو براي ماركوپولو هم نوشتم كه كساني كه "درد" دارن رو تحسين ميكنم.اين خيلي خوبه.
فقط اين نكته رو بگم،توي هر بحثي همه ميتونن نظرشون رو بگن،موافق يا مخالف... متاسفانه گاهي وقتها انگار بحث برامون جنبه شخصي بودن پيدا ميكنه و اصرار داريم هرطور شده ثابت بشه كه ما درست ميگيم
ضمنا از همه دوستاني كه همراهي كردن ممنونم،و اميدوارم يه روزي ايرانمون رو خيلي زيباتر از ايني كه هست ببينيم

آخرین ویرایش:

Marc0p0lo

New member
منظورم دقيقا همون موردي بود كه بهش اشاره كردم(واضح گفتم ديگه!!) بخاطر همينم فقط همين قسمت نوشته ات رو تو نقل قول آوردم چون انتقادم به اين بخش بود
از اين دست اتفاقايي كه تو كشور ما انقدر عادي شده كه ديگه به چشممون نمياد و توجه نميكنيم كه توي بقيه كشورها اين جقدر بيگانه و اصلا غيرقابل باور هست كه مردم بتونن انقدر رابطه نزديكي با بالاترين مقام سياسي كشورشون داشته باشن
اينا از ديد ما لووس شده و گرنه بي اهميت نيست
از لحاظ هاي ديگه هم اگه مقايسه كردي ما استفاده ميكنيم
دركل اجازه بده يه چيزي رو بهت بگم،من مثل شما از خيلي نواقصي كه شما عنوان كردي مطلعم و بعضياش واسه خودمم دغدغه س،اما يه دغدغه بزرگتر هم هست و اون كشورم..واينكه تو هر لحظه و هر شرايط چي به نفع كشورمه
من مشكلاتي كه وجود داره رو قبول دارم اما عقيده م اينه كه خوب،حالا بايد چكار كرد؟ اگه راه حلي داري،ياعلي.بيا جلو مشكلاتو بگو و راه حلشم ارائه بده
اما اگه نداري؛انتقاد تنها،دائم اشتباه گيري و اشتباه ها رو ليست كردن،زير سوال بردن ووو... چيزي رو حل نميكنه بلكه برعكس مخرب هم هست.به عقيده من اگه كاري نميكنيم واسه درست كردن اوضاع،حداقل يه انسجام بين خودمون نگه داريم.اين صحبتا رو وقتي مدام در گوش مردم تكرار كني تو ذهنشون يه تصوير سياه از آينده ميسازي بدون اينكه راه رسيدن به نور رو نشون بدي..و نتيجه ش فقط نااميدي؛بي اعتمادي... كشوري كه مردمش با هم متحد نباشن و به نظام اداره كننده كشور اعتماد نداشته باشن،بي اندازه آسيب پذير ميشه.واين دقيقا چيزيه كه تو شرايط الان كشور ما خيلي برامون بده،و اصلا به نفعمون نيست

ببخشید که یه کم دیر پست میدم یه مدت اصلا حال و حوصله تایپ رو نداشتم البته امکانش هم نبود.بگذریم

خوب من تو اکثر کشور های اروپایی دیدم که یه مقام بلند پایه سیاسی بین مردم میره،سوار مترو میشه،پارک میره و.... ولی نه از لحاظ امنیتی ساپورت میشن و نه هیچ چیز دیگری مثل من مثل شما وارد اجتماع میشن این تو فرهنگشون جا افتاده و یه چیز حل شده ای هست براشون
البته همانطور که گفتم بعضی از کشور ها و نه همه
البته جسارت نباشه میتونم بپرسم شغل شما چیه؟این سوال رو ازین بابت کردم که تو حرفاتون خوندم من دارم مشکلات رو لمس می کنم و .... دوست داشتی میتونی جواب ندین
شما میگی کشور خوب همه ایرانیا کشورشونو دوست دارن همممون یه حس وطن پرستی در وجودمون هست به نوعی من هم مستثنی نیستم اما گاهی وقتا باید به خاطر کشور از کشورم بگذرم!
ما مسلمانیم و حج میریم کاری به درستی یا غلطیش ندارم چون نمی خوام وارد بحث های دینی و اعتقادی بشم ولی توی یه برهه زمانی حج تحریم شد تا یه سری مسائل سیاسی حل بشه.درسته؟
اجازه بدین من با بخش آخر صحبت هاتون مخالفت کنم گاهی وقت ها همین بحث ها و قول شما ایراد گرفتن ها میتونی ذهن ها رو باز کنه و ما رو به فکر فرو ببره و اتفاقا معتقدم که میتونه استعداد های خفته رو شکوفا کنه
ما مردم ایران همیشه کشورم کشورم کردیم ولی هیچ موقعی تو تاریخ نتونستیم آینده و سرنوشت خودمون و کشورمون رو تعیین کنیم به خاطر همینه که در طول تاریخ بازیچه دست و مستعمره ابر قدرت های دنیا بودیم.

Marc0p0lo

New member
دوستان داریم برای مسائل مملکتون بحث می کنیم چیزی که واضحه اختلاف عقاید هست که همه جا هست قبل از اینکه بحث بکنیم بیایم به عقاید همدیگه احترام بزاریم این لازمه و رکن اصلی شروع بحث هست

قطعا این بحث های ما به هیچ جایی نمیرسه منظورم تو صحنه ی سیاسی کشور هست ولی حداقلش اینه که میتونی اطلاعاتمونو یه اشتراک بزاریم و در مورد درد های مشترکمون که توی زندگیمون هممون لمسش می کنیم بحث کنیم اگر یدونه حتی یدونه از دوستانمون تفکر خودشو از خوندن این مباحث به چالش بکشه برای ما کفایت می کنه
اما همه اینا مستلزمه که کیفیت رو در بحثامون حفظ کنیم

موفق باشیم

aohm

New member

ببخشید که یه کم دیر پست میدم یه مدت اصلا حال و حوصله تایپ رو نداشتم البته امکانش هم نبود.بگذریم

خوب من تو اکثر کشور های اروپایی دیدم که یه مقام بلند پایه سیاسی بین مردم میره،سوار مترو میشه،پارک میره و.... ولی نه از لحاظ امنیتی ساپورت میشن و نه هیچ چیز دیگری مثل من مثل شما وارد اجتماع میشن این تو فرهنگشون جا افتاده و یه چیز حل شده ای هست براشون
البته همانطور که گفتم بعضی از کشور ها و نه همه
البته جسارت نباشه میتونم بپرسم شغل شما چیه؟این سوال رو ازین بابت کردم که تو حرفاتون خوندم من دارم مشکلات رو لمس می کنم و .... دوست داشتی میتونی جواب ندین
شما میگی کشور خوب همه ایرانیا کشورشونو دوست دارن همممون یه حس وطن پرستی در وجودمون هست به نوعی من هم مستثنی نیستم اما گاهی وقتا باید به خاطر کشور از کشورم بگذرم!
ما مسلمانیم و حج میریم کاری به درستی یا غلطیش ندارم چون نمی خوام وارد بحث های دینی و اعتقادی بشم ولی توی یه برهه زمانی حج تحریم شد تا یه سری مسائل سیاسی حل بشه.درسته؟
اجازه بدین من با بخش آخر صحبت هاتون مخالفت کنم گاهی وقت ها همین بحث ها و قول شما ایراد گرفتن ها میتونی ذهن ها رو باز کنه و ما رو به فکر فرو ببره و اتفاقا معتقدم که میتونه استعداد های خفته رو شکوفا کنه
ما مردم ایران همیشه کشورم کشورم کردیم ولی هیچ موقعی تو تاریخ نتونستیم آینده و سرنوشت خودمون و کشورمون رو تعیین کنیم به خاطر همینه که در طول تاریخ بازیچه دست و مستعمره ابر قدرت های دنیا بودیم.

من كارمند شبكه بهداشت هستم
درسته، با اين كه بيان ايراد ها بعضيا كه كلا خوابند رو ميتونه به فكر بندازه موافقم،اما اضافه ميكنم(همونطور كه قبلا هم گفتم)به عقيده من اينكار صرف ايراد گرفتن تنها مفيد نيست،و بايد حد و اندازه ش هم رعايت بشه
موفق باشيد

arezoo_68

New member
من اصلا منکره تاثیر کل به جز نیستم ولی میگم اگه جز بخواد حتی اگه رو کل تاثیری نداشته باشه میتونه رو اجزای اطرافش تاثیر بذاره .ما نباید چون بقیه درس رفتار نمیکنن درس رفتار نکنیم و بشیم هم رنگ جماعت این طوری واقعا سنگ رو سنگ بند نمیشه .
چه اهمیتی داره که روئسا به کوروش و بزرگان تاریخ ما اهمیت نمیدن من و شما که برامون تاریخمون مهمه و ادعای این و داریم که فرزند ایرانیم که باید درس رفتار کنیم .من با سیاست هیچ کاری ندارم یعنی دانشش رو هم ندارم فقط میدونم من یه اریایی مسلمونم هم به نژاد و تاریخم افتخار میکنم هم به دینی که انتخاب کردم نه تو تاریخم تنبلی زرنگی معنی شده نه تو دینم . صد بار هممون خوندیم خدا از حق خودش میگذر از حق بنده هاش نه حالا شما بگو اگه خدا ازمون بپرسه که چرا کار خلق الله رو رو زمین گذاشتی رفتی دنبال کارای خودت میتونی بهش بگی اخه رئیسای ما برا کارمون ارزش قائل نبودن یا اخه اونجا همه این کارو میکردن یا خدا جون امکانات جهان سوم و که خودت میبینی چه توقعی داری؟؟؟؟؟
اگه خدا گفت حالا رئیسات قدر ندونستن منم قدر نمیدونستم نمیگه تو با همون امکانات کمت کار بنده های من و راه مینداختی اجر و پاداشش رو مینوشتی به حساب من تا خودم به موقع پرداختش کنم.نمیگه مگه قرار بود رئیسات و تو قبر تو بذارم یا گناهای اونا رو برای تو بنویسم که میگی چون اونا این کار و کردن چون اون کار و کردن
مشکل ما اینه که هممون خوب حرف میزنیم و تند انتقاد میکنیم ولی حرفامون به باور تبدیل نشده وگرنه فقط چند دقیقه تفکر کافیه که بفهمی این جا مسافری
و اونی که خلاف جهت رودخونه شنا میکنن اگرچه اذیت میشن ولی اسمشون موندگاره و تلاششون قابل توجه

arezoo_68

New member
ببخشید اقا متین میشه جواباتون رو وسط جوابای من نذارین اخه دوبار متن پاسختون و خوندم تازه فهمیدم وسط نقل قول من جواب دادین :auizz3ffy9vla57584x

matin

New member
لحن من تو نوشته قبلي طوري بود كه شما بخاي با اين لحن جواب بدي..؟؟!!!!
اگه اينطور بوده كه مسلما بنده يه معذرت خواهي به شما بدهكارم!
دوست عزيز،نميدونم چرا شما اينقدر عصباني ميشي!ولي من واقعياتي رو گفتم كه خودم دارم لمسشون ميكنم.شايد آتيشي كه من دارم درونش ميسوزم شما از دور دستي بهش داري و گرم ميشي(منظورم درگير بودن درون سيستم هست،برداشت اشتباهي نداشته باشيد)؛بنظر خودت كدوممون بيشتر واقعيت رو لمس ميكنه؟
هنوز خيلي جاي بحث داره،اما چون ظاهرا ظرفيت ادامه اين بحث نيست من شخصا ترجيح ميدم ديگه ادامه ش ندم.
از گفتگو باهاتون لذت بردم دوستان عزيز،بخصوص متين خان كه خيلي پشتكار خوبي در تحليل مسائل داره.من اينو براي ماركوپولو هم نوشتم كه كساني كه "درد" دارن رو تحسين ميكنم.اين خيلي خوبه.
فقط اين نكته رو بگم،توي هر بحثي همه ميتونن نظرشون رو بگن،موافق يا مخالف... متاسفانه گاهي وقتها انگار بحث برامون جنبه شخصي بودن پيدا ميكنه و اصرار داريم هرطور شده ثابت بشه كه ما درست ميگيم
ضمنا از همه دوستاني كه همراهي كردن ممنونم،و اميدوارم يه روزي ايرانمون رو خيلي زيباتر از ايني كه هست ببينيم

من این لحن رو برداشت کردم همین طور که الان این برداشت رو دارم ازم عصبانی هستین و منم عذر میخوام ازتون ، من عصبانی نشدم بعضی جاها تند میشم نسب به مقتضیات بحث بازم میگم امیدوارم سو تفاهمی نباشه ولی بحثهائی که با بقیه بچه ها بود اینطور من متوجه شدم که شما دقیق مطالعه نداشتین شاید اشتباه برداشت شده ، چرا ظرفیت هست ولی شما هنوز جواب قانع کننده به نظر من البته ندادین !!! شما میگین باید از خودمون شروع کنیم من میگم حرفتون متین !! ولی آیا یه جز میتونه رو کل تاثیر بذاره حتی بزرگترین اشخاص این انقلاب حرف از تغییر زدن الان حبس خانوادگین قبول کنین اگه مردم 30% مقصر باشند همون طور که اول اشاره کردم جامعه ی ما داره رو به زوال میره 70% دولت مقصره ،
و یه نظر موافق داریم یه مخالف برا زمانی که حقایق عینی نباشن ولی وقتی حقایق عینی هستش و فطرت انسانها رو به درد میاره این فطرته انسانهاس که عکس العمل نشون میده نه عقلشون
ما تو هر کامنتی میزارم میگن از نظر بنده و حتی اشاره میکنم شاید اشتباه باشه پس برا من اهمیت شخصی بودن نداره "" حالا من نمیدونم شما از بحث مغالطه اطلاعی دارین یا نه ولی تو بحث وقتی به جای گفته فرد رو مورد انتقاد قرار بدیم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از مصادیق مغالطه هست مثل گفته ی الان شما -- البته شاید منظورتون این نبوده ولی از مصادیق مغالطه هست الان تو این کامنت کلی بحث در مورد شخصیت گوینده بود غیر از حرف در مورد حرف گوینده --- فقط این جنبه ی اطلاع رسانی بود ""

من امیدوار نیستم زیباتر از این باشه چون لیاقتش زیباترین هست تو دنیا و امیدوارم از همه بهترین باشه مثل تاریخ که بوده

matin

New member
من اصلا منکره تاثیر کل به جز نیستم ولی میگم اگه جز بخواد حتی اگه رو کل تاثیری نداشته باشه میتونه رو اجزای اطرافش تاثیر بذاره .ما نباید چون بقیه درس رفتار نمیکنن درس رفتار نکنیم و بشیم هم رنگ جماعت این طوری واقعا سنگ رو سنگ بند نمیشه .
چه اهمیتی داره که روئسا به کوروش و بزرگان تاریخ ما اهمیت نمیدن من و شما که برامون تاریخمون مهمه و ادعای این و داریم که فرزند ایرانیم که باید درس رفتار کنیم .من با سیاست هیچ کاری ندارم یعنی دانشش رو هم ندارم فقط میدونم من یه اریایی مسلمونم هم به نژاد و تاریخم افتخار میکنم هم به دینی که انتخاب کردم نه تو تاریخم تنبلی زرنگی معنی شده نه تو دینم . صد بار هممون خوندیم خدا از حق خودش میگذر از حق بنده هاش نه حالا شما بگو اگه خدا ازمون بپرسه که چرا کار خلق الله رو رو زمین گذاشتی رفتی دنبال کارای خودت میتونی بهش بگی اخه رئیسای ما برا کارمون ارزش قائل نبودن یا اخه اونجا همه این کارو میکردن یا خدا جون امکانات جهان سوم و که خودت میبینی چه توقعی داری؟؟؟؟؟
اگه خدا گفت حالا رئیسات قدر ندونستن منم قدر نمیدونستم نمیگه تو با همون امکانات کمت کار بنده های من و راه مینداختی اجر و پاداشش رو مینوشتی به حساب من تا خودم به موقع پرداختش کنم.نمیگه مگه قرار بود رئیسات و تو قبر تو بذارم یا گناهای اونا رو برای تو بنویسم که میگی چون اونا این کار و کردن چون اون کار و کردن
مشکل ما اینه که هممون خوب حرف میزنیم و تند انتقاد میکنیم ولی حرفامون به باور تبدیل نشده وگرنه فقط چند دقیقه تفکر کافیه که بفهمی این جا مسافری
و اونی که خلاف جهت رودخونه شنا میکنن اگرچه اذیت میشن ولی اسمشون موندگاره و تلاششون قابل توجه

من فک کنم متنهای بین متنهای خودتون رو نخوندین !!! درست میگم ؟؟؟!!! البته منم اشتباه کردم خوب اونجا زدم

reza.n

New member
گل بی خار در این غمکده کم سبز شود دست در گردن هم شادی و غم سبز شوند.
خیلی هم سخت نگیرید دوستان:heart:

Marc0p0lo

New member
من كارمند شبكه بهداشت هستم
درسته، با اين كه بيان ايراد ها بعضيا كه كلا خوابند رو ميتونه به فكر بندازه موافقم،اما اضافه ميكنم(همونطور كه قبلا هم گفتم)به عقيده من اينكار صرف ايراد گرفتن تنها مفيد نيست،و بايد حد و اندازه ش هم رعايت بشه
موفق باشيد

این ایراد گرفتن نیست عزیز گفتن حقایق زندگی و جامعمونه که هممون هر روز باهاش سر و کار داریم
مشکلات باید شناسایی بشن تا بتونیم حلشون کنیم

موفق باشیم

arezoo_68

New member
من فک کنم متنهای بین متنهای خودتون رو نخوندین !!! درست میگم ؟؟؟!!! البته منم اشتباه کردم خوب اونجا زدم
اولین بار نه ندیدم اما برای دومین بار که خوندم دیدم واسه همین خواهش کردم وسط متن مطلب نذارین سخت پیدا میشه

biotech25

New member
چه بحث جالبی!!!!!!!!!!خوشم اومد!!!این نشون میده مشکلات جامعه واسه همه مهم هستند..اما کسی واسه حلشون کاری نمیکنه!!!!
من یکی از دلایل پسرفت کنونی وبه قول بعضیاپیشرفت روز افزون خیالی.

خود ملت ایران میدونم!!!!مدیر ومسئولا مشکل دارن.درست
کسی سر جای خودش نیست..ا.نم متین
اما کی باعث اینا شد؟؟؟؟..بیگانه..غرب؟؟..شرق؟؟..مغول؟؟؟اسلام؟؟..شیعه وسنی؟؟؟؟
نه عزیزم!!!همین من وتو ...باعث شدیم...وقتیکه بهمون ظلم میشد..سکوت میکردیم!!!وقتیکه تو جزوه میخوندی تا نمره بگیری وبهت بگن معدل الف..ومن تو کتابا واینترنت دنبال تحقیق وپژوهش بودم که بتونم مخترع باشم!!!
تو ازم حمایت نکردی!!!!وگفتی نمره مهمتره
وقتیکه به مادرم گفتم هر چیزی رو از شوهرت قبول نکن واون گفت میگن دستور خداست!!!!الکی
وقتیکه پدرم واسه حسین گریه میکرد ومن میگفتم چرا؟؟..میگفت بچه هاشو کشتن!!!
وقتی برادرمونو به جرم نگاه چپ کردن تو خیابون زدنشو ما گفتیم به ماچه!!!
وقتیکه از روی ظاهر افراد شروع کردیم به قضاوت واصلا نیاندیشیدیم!!!!
وقتیکه به جای بزرگ ک و شجاع بار اوردن دخترمون مدام پنهونش کردیم تا کسی نبینتش!!!!!
وقتیکه بدون هیچ مطالعه و تفحصی هر چی رو که بهمون گفتن وپذیرفتیم ..پس حقمون الان وسط این منجلاب دست وپا بزنیم!!!!

biotech25

New member
در ضمن اینو بگم:
تو جامعه ی ایران هرقدر هم پرتلاش وبا استعداد باشی کسی ازت حمایت نمیکنه!!!
وبدون حمایت جامعه..خصوصا اگه از لحاظ مالی هم ضعیف باشی..دیگه اصلا به جایی نمیرسی!!!!!!!!!!!!یکیش خودمن
واقعا تو انجمن دانشگامون زحمت کشیدم کلی اینجا واونجا دویدم و مطالعه کردم و نظریه و نشریه دادم.....حاصلش چی شد؟؟..هیچی جز 2سال پشت کنکوری!!!!حالاهم خدامیدونه که آیا امسال قبول بشم یا نه
ایرانیا.....خیلی بدبختن..........خیلی..........خیلییییییییی
ما سوختیم...دیگه چیزی ازمون نمونده!!!
اونوقت ذوق میزنن انرزی هسته ای داریم!!:thanks:
نگو انرزی هسته ای داریم...بگو یه مشت ملت بدبخت وگرسنه ودرمونده و....چی بگم......دلم خونه!!!!

دمت گرم مارکوپولو با این تاپیکت
عاشقتم..خیلی باحالی

arezoo_68

New member
ما هر چی میکشیم از این افراط و تفریطاس .بابا یکم تعادل
نه مثل بعضیا ایران رو مدینه فاضله ببینین که هیچ مشکل و فقر و بخرانی وجود نداره همه چیز سفید سفیده.نه مثل بغضی ها سیاه سیاه سیاه .یعنی چی ایرانی ها خیلی خیلی بدبختن ؟؟؟؟ من یه ایرانیم که اگرچه برای رسیدن به ارزو هام باید خیلی از مشکلات رو کنار بزنم و شاید خیلی ها قدر کارام و ندونن ولی بدبخت نیستم سوخته نیستم
ایران مثل همه جا خاکستری هم چیزای مایوس کننده داره هم امید وار کننده زندگی چنگ با سختی هاس

sssss

New member
نه مثل بعضیا ایران رو مدینه فاضله ببینین که هیچ مشکل و فقر و بخرانی وجود نداره همه چیز سفید سفیده.نه مثل بغضی ها سیاه سیاه سیاه .یعنی چی ایرانی ها خیلی خیلی بدبختن ؟؟؟؟ من یه ایرانیم که اگرچه برای رسیدن به ارزو هام باید خیلی از مشکلات رو کنار بزنم و شاید خیلی ها قدر کارام و ندونن ولی بدبخت نیستم سوخته نیستم
ایران مثل همه جا خاکستری هم چیزای مایوس کننده داره هم امید وار کننده زندگی چنگ با سختی هاس
امیدوار کننده:smiliess (15):

biotech25

New member

توروخدا بس کنید..این لحن حرف زدن دیگه کلیشه ای شده!!!!
هرکسی که به ایران اکنون امیدواره..من واسش ناامید ومتاسفم
اگه میخای امیدوار باشی ..باید به خودت امیدوار باشی..(که اگه خودتم واست بذارن)
بیاین با علم وعقل واندیشه داد بزنیم که واقعا شرایط خیلی مشقت باره!!!!!(حالا شاید شما خیلی اوضاع زندگیتون خوب باشه واز تحصیلیت غیراز مدرک ونمره چیزی نخواهی..)
کشورمون پیشرفت نمیکنه ومتحول نمیشه ....مگر اینکه همه مون اعتراف کنیم...که واقعا اینجا باید شروع ما پایان کوته فکریها باشه!!!!!!
از لحاظ علمی..درس خوندن تو ایران..مثل شنا کردن تو یخه!!!!!
از لحاظ مالی..که بخورو نمیره
از لحاظ فرهنگی که واقعا داریم سقوط میکنیم..وما مسئولیم!!!!!
ما نباید اجازه بدیم که کوته فکریها وعقب ماندگیها به حیا و دین ترجمه بشه.....

آخرین ویرایش:

matin

New member
بیاین با علم وعقل واندیشه داد بزنیم که واقعا شرایط خیلی مشقت باره!!!!!(حالا شاید شما خیلی اوضاع زندگیتون خوب باشه واز تحصیلیت غیراز مدرک ونمره چیزی نخواهی..)
کشورمون پیشرفت نمیکنه ومتحول نمیشه ....مگر اینکه همه مون اعتراف کنیم...که واقعا اینجا باید شروع ما پایان کوته فکریها باشه!!!!!!

دوست عزیز بیاین یه کم به خودمون بیام !!! چقدر داد بزنیم امان از نبود امکانات و ........
اگه یه کم خودمون باشیم !! میهن پرست باشیم !! مردممون رو دوست داشته باشیم حتی اگه امکانات نباشه !!! میتونیم هر کاری بکنیم !!!
نمونش آقای بنا !!! میهن پرست بود !!! مردم کشورش رو دوست داشت !!! این همه اقتدار و غرور برا ایران آفرید !!! ایرانی های از غرب تا شرق این کره ی خاکی رو با شادی آشنا کرد !!! "" دیدین تو پکن چی شد کشتی الان چی شد !!! امکانات همون بود رئیس فدراسیون همون بود !!! ولی اومدن با غیرت و تعصب شبانه روز کار کردن نتجیش رو هم گرفتم ""

من و شما هم باید اینارو الگو قرار بدیم !!! درست مشکلات هست خیلی هم هست ولی با همین قدر خودمون رو نشون بدین !!!:riz304:

arezoo_68

New member
size=4]ما ها کاری نکردیم که بخوایم اعتراف کنیم دقیقا مشکل اینه که کاری نکردیم
خیلی ها تو همین کشور که شما همه جنبه های اون و بردی زیر یه علامت سوال بزرگ رشد کردن و موفقن. نمیگم اسون بوده نمیگم همه چیز خوبه و هیچ مشکلی نیس میگم اگه تو این سختی کاری کردی ایول داری
من همه ی تلاشم رو برای رسیدن به خواسته هام میکنم تو همین ایرانی که همه فقط از اوضاش مینالن و هیچ کس برای بهبود اوضاع کاری نمیکنه حالا شما دوس داری اسمه این امیدواری رو بذار کلیشه بذار کوته فکری یا هرچی دوس داری
چرا فکر میکنی من از تحصیل فقط دنبال مدرک و نمرم ؟ چرا فکر کردی تورم و نبود کار و خرج و مخارج بالا برام مهم نیس ؟چرا فکر کردی تا حالا با ادمای که برای زحمتام ارزشی قائل نشدن مواجه نشدم ؟ منم تو همین ایران دارم زندگی میکنم .کنفسیوس میگه اگه نمیتونی تاریکی رو از بین ببری حداقل یه شمع روشن کن نمیدونم تو این همه ناامیدی موندن کوته فکری یا امیدوار بودن به اینده حتی به اندازه نور یک شمع تو دل شب
[/SIZE]

biotech25

New member
size=4]ما ها کاری نکردیم که بخوایم اعتراف کنیم دقیقا مشکل اینه که کاری نکردیم
خیلی ها تو همین کشور که شما همه جنبه های اون و بردی زیر یه علامت سوال بزرگ رشد کردن و موفقن. نمیگم اسون بوده نمیگم همه چیز خوبه و هیچ مشکلی نیس میگم اگه تو این سختی کاری کردی ایول داری
من همه ی تلاشم رو برای رسیدن به خواسته هام میکنم تو همین ایرانی که همه فقط از اوضاش مینالن و هیچ کس برای بهبود اوضاع کاری نمیکنه حالا شما دوس داری اسمه این امیدواری رو بذار کلیشه بذار کوته فکری یا هرچی دوس داری
چرا فکر میکنی من از تحصیل فقط دنبال مدرک و نمرم ؟ چرا فکر کردی تورم و نبود کار و خرج و مخارج بالا برام مهم نیس ؟چرا فکر کردی تا حالا با ادمای که برای زحمتام ارزشی قائل نشدن مواجه نشدم ؟ منم تو همین ایران دارم زندگی میکنم .کنفسیوس میگه اگه نمیتونی تاریکی رو از بین ببری حداقل یه شمع روشن کن نمیدونم تو این همه ناامیدی موندن کوته فکری یا امیدوار بودن به اینده حتی به اندازه نور یک شمع تو دل شب
[/SIZE]

صبر یعنی مقاومت وتحمل مثبت سختیها وخطرها در راه ایمان ومبارزه وانسان ماندن..نه "بردباری"چهارپایانه ی زبون وذلیل..."دکترشریعتی"
بعدشم مثل اینکه شما اصلا حواس جمعی ندارین..یا خیلی بی حواس وسرسری مطالبمو میخونید!!!!!
لطفا "" یک بار دیگه اونایی رو که نوشتم دقیق بخونید وروشون فک کنید تا بفهمید که دارم از چی میگم ودارم چی میگم وچگونه میگم!!!!!
در ضمن نمیشه کشتی رو که فقط به ورزش ویک مربی وپشتکار نیاز داره رو با رشته ی علمی وپژوهشی من که کاملا به محیط وکار مسئولا نیازمنده مقایسه کرد!!!!!
من دارم میگم سه سال تو دانشگاه دویدم ..جون کندم..نشریه ونظریه دادم..کسی نگام نکرد..کسی بهم یه جای کوچیک واسه تحقیق نداد!!!!!!!خودمم نمیتونستم با بدنسازی ویک آقای بنان(که بنان من ،خودش درگیر کارای خودش بودبنده خدا)به آرزوهای علمییم برسم
آخه خانوم شما جای من نیستین!!!!

خواهشا دقیقا مطالبی رو که نوشتم وبخونید!!

بزرگترین آرزوم سربلندی کشورم ومردم بااستعدادی هست که "واقعا"دارن هدر میرن!!!!!!!!!

بالا