matin
New member
و باز میگم کل باید تاثیر بزاره وگرنه اگه جز هرچی تلاش کنه نتیجیش همینی هست که میبینید یه عده دانشمند و خلاق الان دارن با غیرت واسه مملکت تو علم کار میکنن یه عده ورزشکار با غیرت و همیشه یه عده ای که به خاطر کمبود و حتی بنود امکاناتات با تلاشهای خیلی بشتر به خیلی مکانهای پائینتری نسبت به بقیه کشورها میرسنگفتین تاثیر محیط رو ادما .من حرفتون رو قبول دارم اگه حقوق بازنشستگی ما استاندارد بشه امنیت شغلی داشته باشیم و صد البته برای کاری که میکنیم ارزش قائل بشن بازده کاریمون دو برابر یا سه برابر میشه ولی اقا متین این کنش و واکنش هر جای این کره خاکی اتفاق بیافته نتیجش افزایش راندمان کاریه""اضافه کنم همه جای دنیا اینطوری افزایش بازده کاری میدن "" .پس این همه سرو صدا که ما اریاییم و باهوشیم و خون کورش تو رگامونه و....همش شعاره؟ غیرت ایرانی فقط زمانی کار میکنه که اوضاع و محیط خوب باشه "" آیا این بحث آریایی و خون کوروش که میگین تو کشور اصلا ملاک هست ؟؟!! چند درصد همه کاره های این مملکت کوروش رو قبول دارن ؟؟؟!!! اصلا هیچ اهمیتی نمیدن در ضمن من به نوبه ی خودم تا توان دارم برا مملکتم تلاش میکنم ولی جز تاثیر نداره رو کل ""
من واسه فاکتور محیط 80درصد اهمیت قائلم ولی اون20درصد تاثیر فرد رو محیطش کجا رفته ما تو این گرما روزه میگیریم که ثابت کنیم همیشه محیط نیس که برای ما تصمیم میگیره. تا اونجا که من میدونم همیشه ایرانی ها مرد روزای سخت بودن وقتی همه تسلیم سختی میشدن یکی میشه کاوه یکی میشه ارش کمانگیر و ....درست بودن تو روزگار نادرستی هنره "" درست بودن تو روزگار نادرستی هنره حرفتون کاملا متین ولی وقتی میخوان همه رو نادرست کنن قضیه چی ؟؟؟ قضیه تخم مرغهائی که اصفهانی ها آوردن وسط میدون رو که میدونین ؟؟؟؟؟!!!!!!!
حالا که همه تنبلی و از زیر کار در رفتن رو زرنگی میدونن و میندازن پای محیط و اوضاع اگه درس کار کنیم و وجدان کاری داشته باشیم کم از قهرمانای تاریخ کشورمون نداریم ""بله همین قهرمانهای کشورمون هم کم کاری نکردن و با کمترین و حداقل امکانات این کارو کردن و این مقایسه جالبی بود !!! ببینید ما اگر حداکثر توانمون مثل قهرمانهای کشورمون رو هم به کار ببریم ولی کمبود امکانات و ..... خودشو نشون میده و مارو در سطح پائین تر نسبت به بقیه کشورها نگه میداره و ایران حقش این نیست.... قبول دارین ؟؟؟
یکی اختلاس مالی میکنه همه صداشون در میاد ولی همه ی ما یه جوری داریم اختلاس معنوی{هدر دادن وقت خلق الله و توهین به شعورشون وفرار از زیر کارا } میکنیم و اسمش و میزاریم زرنگی --- اگه رئیس یه ادراه بخواد این زرنگی ها حذف میشه ولی متاسفانه گزینش ادارات طوری هست که کسانی انتخاب میشن که خودشون از زیر کار در برو هستن
حالا که به قول شما این بنا از پایه ضعف داره درسته هر کدوم از ما یه تیشه برداریم و بیافتیم به جونش ؟.هر کدوم از ما چه رئیس باشیم چه یه کارمند جزئ اگه وجدان کاری داشته باشیم من شک ندارم ایران و ایرانی خیلی حرفا برای این دنیا دارن
وقتی تو مملکتی که بعد از 32 سال همه رئیس جمهورهاش یا عوامل دست بیگانن یا خود فروختن یا انحرافی اند لابد دستی تو کاره """ حرف یه نمایندگان مجلس تو شبکه ی سه سیما ""