چقدر، من مجازی تون شبیه من حقیقی تون هست!

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member

همونطوری که سوال واضحه:

یعنی، همه ی کاربرای این سایت، یک من اصلی دارن، که خودشونن، مثلا توی واقعیت ناراحت میشن، راست می گن ، دروغ، غیبت و... یا کارهای دیگه.

چقدر وقتی میاید اینجا واقعی هستید، بر حسب درصد می تونید بگید!

مثلا mj1919 چند درصد شبیه خود واقعی مجتبی است؟ مثلا 5% یا 100% و یا....

کنجکاوم که این سوال پاسخ داده بشه،

البته توی این سوال یک دور باطلی هم وجود داره، اونایی که روراست نیستن، وخودشون نیستن، اینجا هم در پاسخ دوباره همون جوابو میدن، یعنی غیر واقعی،

برای اینکه، سوء تفاهم نشه، من از همه ی دوستان میخام که برای یک پست هم که شده، واقعا خودشون باشن، و از این به بعد توی این تاپیک مبنا براین هست، که همه با صداقت جواب دادن!

padideh

New member
من تقريبا ميشه گفت 98% شبيههههه خودم هستم , پرررررانرژي و شاد و خنده رو هستم و البته شوخ طبع ، اما گاهي غمگين و استرسي ( البته الان تو شرايط كنكوريم كاملا طبيعيه ):sarma::sarma:

بانو

New member
99 درصد خودمم :thumbsupsmileyanim:

اینجا بیشتر میتونم خودم باشم تا بیرون اینجا میتونم انرژیمو نشون بدم خندمو گریمو ..... کلا خوشم اینجا
:4d564ad6:

mj1919

New member
سلام

من 90% شبیهم

البته اون 10% هم برای اینه که توی دنیای واقعی کسی باور نمیکنه من غمی داشته باشم ولی اینجا بیان میکنم و خود واقعی واقعیم هستم با تمام غمها ناراحتی ها خشم ها و ترسهام...

در واقع اینجا رو راست ترم میشه گفت اینی که اینجا هستم خوده واقعیمه و توی دنیای واقعی مجازی ام:sad:

خیلی فلسفی و زیبا بود!

راستی یک سوال؟ شما اسم کاربری تون رو عوض کردید؟ چون این آواتار و این تعداد پست فکر میکنم با یک اسم دیگه بود! اسم قشنگی هم بود، الان یادم نمیاد!

mw.ashel

New member
ممنونم دکتر، از این سوال که واقعا سوال خوبیه و جوابهایی هم داده میشه جالبه :rose:

منم تو دنیای مجازی و حقیقی همش سعی کردم خودم باشم ، برای کسی نقش بازی نکنم چون اون موقع ست که دارم خودمو بازی میدم . و کلا در هر دو صورت مجازی و حقیقی یه آرامش خاصی دارم چون وجدانم خدا رو شکر آسوده ست.

sokot

New member
منم 90 %خودمم اینجا
10%به خاطر اینکه از غم هایی که داشتم هیچوقت اینجا حرف نزدم سعی کردم وقتی اینجام دنیای واقعی غمو با دنیای مجازی شادی عوض کنم.وگرنه همیشه خود خودمم :ad54ad:

نه مرادم ، نه مریدم
نه پیامم ، نه کلامم
نه سلامم ، نه علیکم
نه سپیدم ، نه سیاهم
نه چنانم که توگویی ، نه چنینم که تو خوانی
نه آنگونه که گفتند و شنیدی
نه سمائم ، نه زمینم
نه به زنجیر کسی بسته و برده ی دینم
نه سرابم
نه برای دل تنهایی تو جام شرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستاده پیرم
نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم
نه جهنم ، نه بهشتم
چنین است سرشتم
این سخن را من از امروز نگفتم ، نه نوشتم
بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

اینجـــا (تــو نتــ) خیلـــی خیلـــی راحتــ تریــم ... 90 درصدیــم اینجــآ ---- تو دنیای بقلی به زور به 10 درصــد می ر3 ...

دروغ : 99.999999999999999999999999999999 درصــــد شبیهیــم ... اینجــا یکمکــی بیشـتــر صادقیـــم ...

از اینجـــا بیشتــر خوشمــون میاد تــا بغلــی ... 90 درصــد بیشتــر از بغلی که میشه 100 درصــد ...

غیبتـــ : وقتــی یکی غیبتـــ کنه ... پیشمون ... اینقــد عذاب می کشیــم کــ نگــو ... 23 داریم اینقــد یزنیمــش تا دیگه ازیــن کالا نکنــه ... (قراره روراست باشیم دیگه)

نارحتـــی : نمی گیــم ... با الــزه پوزــش ...

الباقیشو بعدن وگیم ... یادمــون نی الون ... :black_eyed:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
منم 90 %خودمم اینجا
10%به خاطر اینکه از غم هایی که داشتم هیچوقت اینجا حرف نزدم سعی کردم وقتی اینجام دنیای واقعی غمو با دنیای مجازی شادی عوض کنم.وگرنه همیشه خود خودمم :ad54ad:

نه مرادم ، نه مریدم
نه پیامم ، نه کلامم
نه سلامم ، نه علیکم
نه سپیدم ، نه سیاهم
نه سمائم ، نه زمینم
نه سرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستاده پیرم
نه جهنم ، نه بهشتم
چنین است سرشتم

وری ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی لایگینگــــــــــــــــــــــــــــ .............

بخندیــــن تــابخندیــــــــــــــــــم ...

:tonguesmiley:

mj1919

New member
منم 90 %خودمم اینجا

نه مرادم ، نه مریدم
نه پیامم ، نه کلامم
نه سلامم ، نه علیکم
نه سپیدم ، نه سیاهم
نه سمائم ، نه زمینم
نه سرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستاده پیرم
نه جهنم ، نه بهشتم
چنین است سرشتم

ممنون از جوابتون

شعر قشنگی بود،

(شاعر این شعر قشنگ کیه؟)

sokot

New member
خیلی ممنونم.والا خودمم نمیدونم اما شعر کاملشو دارم اگه دوست داشتین میتونم براتون بفرستم

Artmis.a

New member
خیلی فلسفی و زیبا بود!

راستی یک سوال؟ شما اسم کاربری تون رو عوض کردید؟ چون این آواتار و این تعداد پست فکر میکنم با یک اسم دیگه بود! اسم قشنگی هم بود، الان یادم نمیاد!

خدا بیامرزتش رفت:dadad4:

نارون

Member
اصلا قبول ندارم دنیای مجازی مثل یک روزنه بسیار کوچک است که شما از پشت اون به جایی نگاه میکنی حتی اگر با صددرصد صداقت پشت این روزنه ایستاده باشی باز چیزی که از شخصیت واقعی تو به دیگران نشان داده می شود به اندازه همان سوراخ کوچک است
نمی دانم منظورم را درست گفتم یانه
و دیگه اینکه دلیل یا مصلحت یا نفعی برای دروغ گفتن یا مخفی کاری حداقل توی این محیط وجود نداره بنابراین نمیتونی بپرسی کی صداقت داره کی نداره
مطمئن باش همه میگن خودشونن و واقعا هم راست میگن
برای پاسخ به این کنجکاوی باید زمینه ای فراهم بشه که افراد برای نشان دادن خود واقعی شان به چالش کشیده بشن
من اینجا صددرصد از یکهزارم درصدخودمم:21:

hoorsa

New member
من کلا اینجا یا اونجا خودمم...یعنی هرچی تا حالا تو این سایت نوشتمو با روراستی کامل نوشتم...اما اینی که می بینید ، همه ی من نیست...اینی که می بینید ، بخشی از منه...یعنی خیلی حرف ها دارم که خیلی ها اصلا فکرشم نمی کنن...اما نمی گمشون چون یه بار که از حرفای نگفته م ، گفتم ، آخرش خوب نشد...
نمی دونم ...احتمالا ازون حرف هایی هست که برای نگفتنه...نباید بگی...باید بین خودت و خودت بمونه...می دونین که چی میگم
اینجا و اونجا یه ذره بی خیال به نظر میام اما...بگذریم

cheshmak

New member
منم باید بگم که اینجا بیشتر شبیه خودم هستم،یعنی اگه از یه چیزی ناراحت باشم تو دنیای واقعی ممکنه اصلا حرفی ازش نزنم ولی اینجا راحت میتونم بیانش کنم ،به نظر من همه اینجا یه جورایی راحت ترن و چون شناخته نمیشن میتونن راحت از روحیاتشون حرف بزنن،:rose:

hoorsa

New member
اصلا قبول ندارم دنیای مجازی مثل یک روزنه بسیار کوچک است که شما از پشت اون به جایی نگاه میکنی حتی اگر با صددرصد صداقت پشت این روزنه ایستاده باشی باز چیزی که از شخصیت واقعی تو به دیگران نشان داده می شود به اندازه همان سوراخ کوچک است
نمی دانم منظورم را درست گفتم یانه
و دیگه اینکه دلیل یا مصلحت یا نفعی برای دروغ گفتن یا مخفی کاری حداقل توی این محیط وجود نداره بنابراین نمیتونی بپرسی کی صداقت داره کی نداره
مطمئن باش همه میگن خودشونن و واقعا هم راست میگن
برای پاسخ به این کنجکاوی باید زمینه ای فراهم بشه که افراد برای نشان دادن خود واقعی شان به چالش کشیده بشن
من اینجا صددرصد از یکهزارم درصدخودمم:21:

چه جالب...منم منظورم همین بود...وقتی من داشتم پست مو می نوشتم نوشته شما نبود

mikhak s

New member
98 % خود واقعيمم،‌اون دو درصدش : توي بعضي از بحثا به خاطر يه سري از محدوديت ها همه ي حرفامو نميزنم ،ناراحتيم ،‌شادي و عصبانيتمو در مورد موضوعي نميتونم كامل نشون بدم .:sad:

hoorsa

New member
98 % خود واقعيمم،‌اون دو درصدش : توي بعضي از بحثا به خاطر يه سري از محدوديت ها همه ي حرفامو نميزنم ،ناراحتيم ،‌شادي و عصبانيتمو در مورد موضوعي نميتونم كامل نشون بدم .:sad:

من اگه احساسمو کامل نتونم بیان کنم ، هیچی نمی گم...اینطوری راحت ترم
حرفمو دوست دارم یا کامل بزنم یا اصلا نزنم...از چیز نصفه نیمه خوشم نمیاد

بالا