چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

Mohammad gh

New member
این مسائل واقعا سلیقه ای.من اصلا این حرف قبول ندارم.زن یک شخصیت مستقل واسه چی باید یکی دیگه هزینه هاش بده؟واقعا برای چی من وقتی میتونم خودم کار کنم و زحمت بکشم وابسته به یه شخص دیگه باشم. حالا این شخص میخواد بابام باشه میخواد همسر آینده ام باشه من به شخصه تعریفم از همسر یک رفیق و مونس نه یه عابر بانک.اصلا فرض کن یه نفر همسرش همه نیازهای مالیش رو بتونه تامین کنه اگه این همسر مرد یا طلاق گرفت تکلیف زن چیه؟؟؟از این حالتم که بگذریم واقعا یک زن باید نقشش تو خونه داری و بچه داری خلاصه بشه نباید با تحصیلاتی که داره به جامعش خدمت کنه؟؟حالا این زن چه فقیر باشه چه مولتی میلیاردر فرقی نمیکنه. البته این نظر شخصیم و نظر بقیه هم محترم.
موافقم اگر کسی بخواد مستقل باشه سعی میکنه که در مرحله ی اول استقلال مالی داشته باشه این یه رکنه و هیچ ربطی به سلیقه و یا نوع ادم مورد نظر و غیره نداره...
گرفتن استقلال مالی چه از فرد و چه از نهاد یا سازمان اولین گام در محدود کردن و به کنترل در آوردن اونه
به عقیده ی من زنان هم باید دوشادوش مردان در جامعه فعالیت و کار کنن
مخصوصا وقتی شما مثلا از دانشگاه مطرحی تونستی مدرک بالایی بگیری که دراون صورت خونه نشینی رسما خیانت به کشورت محسوب میشه چون در اون صورت شما حق قرد دیگری رو خوردید چه بسا یکی دیگه میتونست به جای شما بیاد و تحصیل کنه و بعد وارد بازار کار بشه و باعث پیشرفت کشورش بشه

آخرین ویرایش:

kasraa

New member
بله درسته.................ولی به نظر شما آیا پول همه چی رو میسازه؟؟؟مسلما نه ؟؟؟؟
داشتن پول مهمه ولی در حد و اندازه ای
ولی این جامعه کیا هستند؟؟خوب ماها هستیم که جامعه رو تشکیل میدیم.

پوووووووووووووووووووووووووووول همه چیز رو میسازه . :riz277:

bacillus.bs

New member
هست چرا نباشه
پول نباشه ما هم نيستيم ديگه
ببينيد كارمون به كجا رسيده

shiva3322

New member
بیخیال بابا وقت ازدواج هر کسی که شد همه چی حل میشه پول و بقیه چیزا هم زیاد مهم نیستن اونوقت...تنها چیزیه که واقعا مهمه دوس داشتن واقعیه..اون که باشه همه چی حله..

شفيع

Well-known member
بیخیال بابا وقت ازدواج هر کسی که شد همه چی حل میشه پول و بقیه چیزا هم زیاد مهم نیستن اونوقت...تنها چیزیه که واقعا مهمه دوس داشتن واقعیه..اون که باشه همه چی حله..

حالا براي تو همه چي حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شفيع

Well-known member
به اين كه پول بشه الويت
به اين كه پول نباشه ما هم نيستيم
به اين كه هر چي جون بكنيم بازم به هيچ جا نميريسيم هيچ جايگاهي نداريم
به اينكه.....
به اينكه......
........

دلت پره عزيزم برو بيا باهم يه گپي بزنيم

بالا