چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

eco.bio

New member
بچه ها یه آقایی اومده بودن آزمایش بده برا hiv به دوستم که داشت خون می گرفت گفته بود
اینجا جوابش مطمئنه؟ من میخوام ازدواج کنم
قبلأ رابطه داشتم نمیخوام همسرم آسیب ببینه
آدم چقد وقیح باشه که بیان کنه؟

ما از کجا بدونیم این آدمی که داره به من میگه منم مثل شما گذشته باکی داشتم، داره راست میگه؟

اصلأ گذشته هاشونو ببخشن اما از کجا معلوم ترک عادت کنه؟؟

من خودم به این موضوع زیاد فکر میکنم
نمیگم چاره اش ازدواج نکردن
چرا ما مجردا فک نمی کنیم که الانم به خدا و مادر وبدرمون تعهد داریم
که سالم زندگی کنیم؟

مریم جون خدا بهمون اراده و فکر و ... داده که بیاندیشیم شواهد رو کنا رهم بذاریم تحقیق کنیم و مشورت کنیم بعدش تصمیم بگیریم. یکی میاد میگه من پاکم. خب همه وقتی میرن خواستگاری اینو میگن خیلی بندرت پیدا میشه که بگه من قبلا رابطه داشتم تازه این طرف تا اینو بگه خونواده دختر میگه بسلامت اینکه از الان اینطور درنهایت پررویی بهت میگه رابطه داشتم فردا علنا رابطه خواهد داشت و بهت خواهد گف روز اولم گفتم که من قبلا..... پس برای اینکه بفهمیم طرف واقعا انسان پاکی هستش باید خودمون بررسی و تحقیق کنیم. بنظرم نباید خیلی عجله کنین یکی که میاد جلو اگه بخودش مطمین باشه پس نباید حداقل به یکی دوماه تحقیق اعتراض کنه! حالا جالبش اینجاس که یه عده افراد هستن که میان به قران استخاره میکنن. واقعا من موندم چی بگم. اولا استخاره به قران الکی نیس که ثانیا وقتی خدا بهت عقل داده که خودت تصمیم بگیری پس این کارها لزومی نداره... پس تنها راه حلش تحقیق و اشنایی درست وحسابی هستش نه اینکه بری از بقال سرکوچه بپرسی اونم بگه پاکه:black_eyed:

eco.bio

New member
قرار نیست فقط زندگی خودمون معیار باشه. منم میگم از داشته هات استفاده کن تا خوب بشناسی. بعد که در یه حدی نمره قبولی گرفت بقیشو به خودت متکی باش و بساز.
خب انسانهارو نمیشه براحتی شناخت و قرارم نیست بشناسی! در حد خودت و استفاده از امکاناتت بشناس.

من نظرم اینه که اگه 60 درصد تفاهم رو دیدی حله. ولی مشکل اینجاست این 60 درصد تفاهمه تو چی باشه! یکی همه چی داره ولی انسانیت و شخصیت نداره. یکی شخصیت داره ولی اراده کافی برای گذروندن یه زندگی رو نداره یعنی نمیشه بهش تکیه کرد.

shiva3322

New member
بچه ها یه آقایی اومده بودن آزمایش بده برا hiv به دوستم که داشت خون می گرفت گفته بود
اینجا جوابش مطمئنه؟ من میخوام ازدواج کنم
قبلأ رابطه داشتم نمیخوام همسرم آسیب ببینه
آدم چقد وقیح باشه که بیان کنه؟

ما از کجا بدونیم این آدمی که داره به من میگه منم مثل شما گذشته باکی داشتم، داره راست میگه؟

اصلأ گذشته هاشونو ببخشن اما از کجا معلوم ترک عادت کنه؟؟

من خودم به این موضوع زیاد فکر میکنم
نمیگم چاره اش ازدواج نکردن
چرا ما مجردا فک نمی کنیم که الانم به خدا و مادر وبدرمون تعهد داریم
که سالم زندگی کنیم؟

باز اون از خیلیا بهتره که حداقل راستشو میگه و تظاهر نمیکنه و میفهمه نگرانی برا همسر یعنی چی نه..از خودخواهی و دروغ بهتره

b.nafas

New member
مریم جون خدا بهمون اراده و فکر و ... داده که بیاندیشیم شواهد رو کنا رهم بذاریم تحقیق کنیم و مشورت کنیم بعدش تصمیم بگیریم. یکی میاد میگه من پاکم. خب همه وقتی میرن خواستگاری اینو میگن خیلی بندرت پیدا میشه که بگه من قبلا رابطه داشتم تازه این طرف تا اینو بگه خونواده دختر میگه بسلامت اینکه از الان اینطور درنهایت پررویی بهت میگه رابطه داشتم فردا علنا رابطه خواهد داشت و بهت خواهد گف روز اولم گفتم که من قبلا..... پس برای اینکه بفهمیم طرف واقعا انسان پاکی هستش باید خودمون بررسی و تحقیق کنیم. بنظرم نباید خیلی عجله کنین یکی که میاد جلو اگه بخودش مطمین باشه پس نباید حداقل به یکی دوماه تحقیق اعتراض کنه! حالا جالبش اینجاس که یه عده افراد هستن که میان به قران استخاره میکنن. واقعا من موندم چی بگم. اولا استخاره به قران الکی نیس که ثانیا وقتی خدا بهت عقل داده که خودت تصمیم بگیری پس این کارها لزومی نداره... پس تنها راه حلش تحقیق و اشنایی درست وحسابی هستش نه اینکه بری از بقال سرکوچه بپرسی اونم بگه پاکه:black_eyed:

آفرین اکو ....آفرین ..واقعا عالی بود ..

Maryam.A

Well-known member
متأسفانه خانواده های مذهبی مثل ما اصلأ موافق رفت و امد و آشنایی قبل ازدواج و اینچیزا نیستن

فقط میتونم بگم امیدوارم خدا برای هرکسی مثل خودشو سر راهش بذاره
و بهممون تدبیر و دید درست بده

eco.bio

New member
متأسفانه خانواده های مذهبی مثل ما اصلأ موافق رفت و امد و آشنایی قبل ازدواج و اینچیزا نیستن

میدونم چی میگی عزیزم. ولی رفت امد صرفا برای شناخت خوده فرد هستش.برای فهمیدن نجابت و پاکی باید کارهای دیگه انجام بدی که با رفت امد نکردن هم درست میشه. حالا ما با خونواده مذهبی همون مورد شناخت با روحیات اخلاق رو میذاریم کنار.:65d6a5d6s:

varia

Well-known member
اگه زمونه بد هست شک نکنیم که ما هم شریک هستیم تو این بد بودنش. دلهامونو هوی و هوس پر کرده و ادعاهامون داره پرچم شاکی گری از زمونهه رو بدوش میکشه.

دل به دنیا دادیم و هرجا دلمون چیزی رو خواست عقل و چشم وگوشمونو کنار گذاشتیم. رویای زود رسیدن به بالاها منطق رو ازمون گرفته. اگه زمونه بد هست بیاید ما خوب باشیم عاقل باشیم شاکر باشیم مومن باشیم جلو بریم هرجا زمین خوردیم طرف حسابمون خداست(اونم این دنیا نه اون دنیا).

من از همون بچه هایی هستم که از 7سالگیم کار میکردمو مجبور بودم نگاه تحقیر امیز انسانهایی رو تحمل کنم که فقط پولشون بیشتر از من بود ولی تونستم با موفقیت اون شرایط رو تحمل و ازشون رد بشم.

من فقط اینو میدونم نباید ایستاد و بدبین شد باید رفت و در حد خودمو قدمهامونو محکم برداریم.
تو خوابگاه دوستانی رو دیدم که باباهاشون ماهی 200-300تومن پول جیبشون میذاره(دانشگاه سراسری)ولی وقتی باهاش حرف میزنی زمین و زمان رو زیر سوال میبره!! تا 20وچندی سالش یک ریال هم درآمد نداشته و از باباش خورده ولی متخصص انسان شناسی و زمانه شناسیه!
کار هست،پول هم هست ولی چیزی که کمه منطق هست که متاسفانه تو جامعه ما .....

varia

Well-known member
من نظرم اینه که اگه 60 درصد تفاهم رو دیدی حله. ولی مشکل اینجاست این 60 درصد تفاهمه تو چی باشه! یکی همه چی داره ولی انسانیت و شخصیت نداره. یکی شخصیت داره ولی اراده کافی برای گذروندن یه زندگی رو نداره یعنی نمیشه بهش تکیه کرد.

پس باهم هم عقیده ایم با این تفاوت که از نظر من میشه با کمی حرکت همچین آدمهایی پیدا کرد!

parastar tbz

New member
اگه بخواهیم واقعیتش ریشه یابی کنیم و به همه چی پی ببریم که چرا امارطلاق رفته بالا ؟؟؟؟الان طلاقا بالای پنجاه درصد شده.
اساسی ترین مشکل رو برمیگرده به نحوه تربیت فرزند تو خونواده ها............الان همه میخواند پشت میز بشینند. آدمی که برای زندگیش بدوه و تلاش کنه واقعا کم شده
البته این مسیله شامل هر دو جنس هستش
اکثرا خوابیدند جلوی تلویزیون منتظرند که پدر براشون پول بده
آدمی که خودساز باشه . با مشکلات کنار بیاد. سازش داشته باشه. چون وقتی هم داری ازدواج میکنی با مدرک و.....ازدواج نمیکنی
تو داری با یه فردی که قبولش کردی از هر جهت ازدواج میکنی. فردا ،پس فردا مشکلات خیلی زیاد خواهد بود
باید تحمل داشته باشی. باید سازش کنی. باید تلاش کنی
واقعا افرادی که درک داشته باشند کم شده
همه این مشکلات هم به نظم به تربیت خانواده ها برمیگرده

majid45

New member

مریم خانم بنظرم اینحرفا هنوز خیلی برا جامعه ما گنده هست بسیاری از روابط هست که جواب نداده و ایده اولیش هم همین نظر بوده . نه اینکه نظری بدی باشه نه! جامعه یجور محدویت برای جوانها ناخواسته با جو مذهبیش افریده که یجور جو سواستفاده کردن رو در بین بعضی افراد که شاید اولش برا کنجکاوی بوده وتهش ناجور درست کرده که .....

eco.bio

New member
اگه بخواهیم واقعیتش ریشه یابی کنیم و به همه چی پی ببریم که چرا امارطلاق رفته بالا ؟؟؟؟الان طلاقا بالای پنجاه درصد شده.
اساسی ترین مشکل رو برمیگرده به نحوه تربیت فرزند تو خونواده ها............الان همه میخواند پشت میز بشینند. آدمی که برای زندگیش بدوه و تلاش کنه واقعا کم شده
البته این مسیله شامل هر دو جنس هستش
اکثرا خوابیدند جلوی تلویزیون منتظرند که پدر براشون پول بده
آدمی که خودساز باشه . با مشکلات کنار بیاد. سازش داشته باشه. چون وقتی هم داری ازدواج میکنی با مدرک و.....ازدواج نمیکنی
تو داری با یه فردی که قبولش کردی از هر جهت ازدواج میکنی. فردا ،پس فردا مشکلات خیلی زیاد خواهد بود
باید تحمل داشته باشی. باید سازش کنی. باید تلاش کنی
واقعا افرادی که درک داشته باشند کم شده
همه این مشکلات هم به نظم به تربیت خانواده ها برمیگرده

موافقم. و به فرهنگ ما هم بستگی داره. وقتی احترام بین شغلی وجود داره. وقتی همه میخوان پزشک بشن چون شان اجتماعی داره. و خیلی مسایل دیگه باعث میشه که ماها هم مدرک گرا بشیم و.....

konjkave

New member
البته این نوع نظرات نسبت به همه آدما متفاوته و چه بسا که مردانی اونقدری از هر لحاظ زندگی همسرشون رو تامین میکنند که نیازی به استقلال مالی زن وجود نداره و بر عکسشم وجود داره و نمیشه با قطعیت تمام حرف زد.

این مسائل واقعا سلیقه ای.من اصلا این حرف قبول ندارم.زن یک شخصیت مستقل واسه چی باید یکی دیگه هزینه هاش بده؟واقعا برای چی من وقتی میتونم خودم کار کنم و زحمت بکشم وابسته به یه شخص دیگه باشم. حالا این شخص میخواد بابام باشه میخواد همسر آینده ام باشه من به شخصه تعریفم از همسر یک رفیق و مونس نه یه عابر بانک.اصلا فرض کن یه نفر همسرش همه نیازهای مالیش رو بتونه تامین کنه اگه این همسر مرد یا طلاق گرفت تکلیف زن چیه؟؟؟از این حالتم که بگذریم واقعا یک زن باید نقشش تو خونه داری و بچه داری خلاصه بشه نباید با تحصیلاتی که داره به جامعش خدمت کنه؟؟حالا این زن چه فقیر باشه چه مولتی میلیاردر فرقی نمیکنه. البته این نظر شخصیم و نظر بقیه هم محترم.

parastar tbz

New member
موافقم. و به فرهنگ ما هم بستگی داره. وقتی احترام بین شغلی وجود داره. وقتی همه میخوان پزشک بشن چون شان اجتماعی داره. و خیلی مسایل دیگه باعث میشه که ماها هم مدرک گرا بشیم و.....
بله درسته.................ولی به نظر شما آیا پول همه چی رو میسازه؟؟؟مسلما نه ؟؟؟؟
داشتن پول مهمه ولی در حد و اندازه ای
ولی این جامعه کیا هستند؟؟خوب ماها هستیم که جامعه رو تشکیل میدیم.

eco.bio

New member
بله درسته.................ولی به نظر شما آیا پول همه چی رو میسازه؟؟؟مسلما نه ؟؟؟؟
داشتن پول مهمه ولی در حد و اندازه ای
ولی این جامعه کیا هستند؟؟خوب ماها هستیم که جامعه رو تشکیل میدیم.
خب اره. منم نگفتم پول همه چیرو میسازه اگه نظرات قبلی بنده رو بخونین میبینین که حرف منم همینه دوستم.

majid45

New member
این مسائل واقعا سلیقه ای.من اصلا این حرف قبول ندارم.زن یک شخصیت مستقل واسه چی باید یکی دیگه هزینه هاش بده؟واقعا برای چی من وقتی میتونم خودم کار کنم و زحمت بکشم وابسته به یه شخص دیگه باشم. حالا این شخص میخواد بابام باشه میخواد همسر آینده ام باشه من به شخصه تعریفم از همسر یک رفیق و مونس نه یه عابر بانک.اصلا فرض کن یه نفر همسرش همه نیازهای مالیش رو بتونه تامین کنه اگه این همسر مرد یا طلاق گرفت تکلیف زن چیه؟؟؟از این حالتم که بگذریم واقعا یک زن باید نقشش تو خونه داری و بچه داری خلاصه بشه نباید با تحصیلاتی که داره به جامعش خدمت کنه؟؟حالا این زن چه فقیر باشه چه مولتی میلیاردر فرقی نمیکنه. البته این نظر شخصیم و نظر بقیه هم محترم.

کی گفته کسی که از شوهرش پول بگیره و مونس و همدم یکدیگر باشن میشه عابر بانک! بنظرت این عقیده شخصیون توهین به شعور اون آدمایی نیستکه قبول کردن ازدواج کنن وکار ندارن و از همسرشون ساپورت مالی میشن؟ منم قبول دارم اصلا طلاق نه! فردا اگر شوهر تصادف کرد و مرد انوقت تکلیف زن چچیه؟ براونم اولا بحث سکه هست. درثانی اونم کافی نبود زن میتونه اول زندگی مثل خلیا با همسرش توافق کنه در صورت هراتفاقی کل داریی بین دو طرف نصف بشه که نه سیخ بسوزه نه کباب

parastar tbz

New member
خب اره. منم نگفتم پول همه چیرو میسازه اگه نظرات قبلی بنده رو بخونین میبینین که حرف منم همینه دوستم.

بحث شان اجتماعی رو کشیدین ما بین حرفاتون که دکتر و ...
برای همون این مسیله رو گفتم
که پول تا حدی خوب و میتونه مفید باشه.

konjkave

New member
کی گفته کسی که از شوهرش پول بگیره و مونس و همدم یکدیگر باشن میشه عابر بانک! بنظرت این عقیده شخصیون توهین به شعور اون آدمایی نیستکه قبول کردن ازدواج کنن وکار ندارن و از همسرشون ساپورت مالی میشن؟ منم قبول دارم اصلا طلاق نه! فردا اگر شوهر تصادف کرد و مرد انوقت تکلیف زن چچیه؟ براونم اولا بحث سکه هست. درثانی اونم کافی نبود زن میتونه اول زندگی مثل خلیا با همسرش توافق کنه در صورت هراتفاقی کل داریی بین دو طرف نصف بشه که نه سیخ بسوزه نه کباب

خدا روشکر که گفتم عقیده شخصیم و عقیده بقیه محترم.در ضمن برای حرفای شما جواب دارم اما اینجا بحث در مورد اشتغال زنان نیست ومن هم دلم نمیخواد وقت بقیه رو بگیرم.

بالا