eco.bio
New member
بچه ها یه آقایی اومده بودن آزمایش بده برا hiv به دوستم که داشت خون می گرفت گفته بود
اینجا جوابش مطمئنه؟ من میخوام ازدواج کنم
قبلأ رابطه داشتم نمیخوام همسرم آسیب ببینه
آدم چقد وقیح باشه که بیان کنه؟
ما از کجا بدونیم این آدمی که داره به من میگه منم مثل شما گذشته باکی داشتم، داره راست میگه؟
اصلأ گذشته هاشونو ببخشن اما از کجا معلوم ترک عادت کنه؟؟
من خودم به این موضوع زیاد فکر میکنم
نمیگم چاره اش ازدواج نکردن
چرا ما مجردا فک نمی کنیم که الانم به خدا و مادر وبدرمون تعهد داریم
که سالم زندگی کنیم؟
مریم جون خدا بهمون اراده و فکر و ... داده که بیاندیشیم شواهد رو کنا رهم بذاریم تحقیق کنیم و مشورت کنیم بعدش تصمیم بگیریم. یکی میاد میگه من پاکم. خب همه وقتی میرن خواستگاری اینو میگن خیلی بندرت پیدا میشه که بگه من قبلا رابطه داشتم تازه این طرف تا اینو بگه خونواده دختر میگه بسلامت اینکه از الان اینطور درنهایت پررویی بهت میگه رابطه داشتم فردا علنا رابطه خواهد داشت و بهت خواهد گف روز اولم گفتم که من قبلا..... پس برای اینکه بفهمیم طرف واقعا انسان پاکی هستش باید خودمون بررسی و تحقیق کنیم. بنظرم نباید خیلی عجله کنین یکی که میاد جلو اگه بخودش مطمین باشه پس نباید حداقل به یکی دوماه تحقیق اعتراض کنه! حالا جالبش اینجاس که یه عده افراد هستن که میان به قران استخاره میکنن. واقعا من موندم چی بگم. اولا استخاره به قران الکی نیس که ثانیا وقتی خدا بهت عقل داده که خودت تصمیم بگیری پس این کارها لزومی نداره... پس تنها راه حلش تحقیق و اشنایی درست وحسابی هستش نه اینکه بری از بقال سرکوچه بپرسی اونم بگه پاکه:black_eyed: