چرا خبری از خواستگار نیست … !؟

kasraa

New member
یار و همــــــــــسر نـگرفــــــــتم که گرو بود سرم

تو شـــــدی مــــادر و مـــن با همه پیری پسرم

تو جـــگر گوشه هـــــم از شـــــیر بریدی و هنوز

مــن بیچاره همان عـاشق خونـــــین جــــــگرم

خــون دل میخورم و چـشم نظـــــر بازم جــــام

جرمم این است که صاحبـدل و صــــــاحبــنظرم

مــــن که با عشـــق نراندم به جوانی هوسی

هـــوس عشق و جـوانی است به پیرانه سرم

پدرت گــوهر خود تا به زر و سیم فــــــــــروخت

پـــــدر عشـــــق بســــوزد که در آمــــــد پــدرم

عشـق و آزادگـــــی و حـسن و جـوانی و هــنر

عجـــبا هیــچ نــــــیرزید که بی ســـــیم و زرم

هنــــــرم کاش گـــــــــــره بند زر و سیـــمم بود

که به بازار تـو کـــــــاری نگـــــــشود از هــــنرم

سیـــــزده را همه عــــــــــالم بدر امروز از شهر

مــــــن خود آن ســــیزدهم کز همه عالم بدرم

تـــا به دیـــــــوار و درش تـــــازه کـنم عــهد قدیم

گاهـــی از کوچه ی معــــشوقه ی خود میگذرم

تو از آن دگـــــری رو کــــــــــه مــــرا یاد تو بـــس

خود تو دانــــــی که مـن از کــــان جهانی دگرم

از شــکار دگــران چشـــــم و دلـــی دارم سـیر

شـــیرم و جــــوی شـــــــغالان نبـــود آبخـــورم

خون دل مـوج زند در جـــــــــــــگرم چون یاقــوت

شـــــــهریارا چــه کنــــم لـــــــــعلم و والا گـــهرم

Irin

New member
تو این زمونه پول حرف اول رو میزنه . یعنی همه چیز پول هست. عشق و دوست داشتن بدون پول یعنی خیال پوووووچ . همه این رو قبول دارن .

من این تاپیک و نخوندم ولی اینو موافقم،
بعضیا رو دیدم با عشق شرو کردن اما بعد یکی دو سال کم آوردن و گفتن تا کی نون و عشق....

darya63

New member
بچه ها ببینید من یه متاهل هستم که این حرفو میزنم
توروخدا اینقدر مادی نباشید و مادی نگاه نکنید...بعدا تو زندگی میفهمید پول یک بخش کوچیک زندگیتونه
درسته پول مهمه و ادم گشنه دین و ایمون نداره
درسته پول نباشه بدبختی 100%هست...اما اشتباه نکیند پول همه چیز نیست
پول نبودش بدبختی میاره اما بودنش لزوما خوشبختی نمیاره

پول تا حد قابل قبولش خوبه همین که گشنه نمونی و یه لباس مناسبی تنت کنی و بالاسرت یه سقف باشه و نیازای ضروریتون برطرف شه بسه
بعد که اینا رو داشتی با هرکمیت و کیفیتی هم که داشتی خودت میمونی و اخلاق و معرفت و مرام همسرت وبس که همیناس که باعث میشه دوسش داشته باشی یا اازش متنفر باشی

خواهشا دختر خانم ها و اقا پسرا اینقدر ایده ال گرا ورویای نباشید ...همسرتونو طوری انتخاب کنید که درسطح خودتون و خانواده تون باشه
اینجوری ارامش خودتون بیشتره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj1919

parastar tbz

New member
تو این زمونه پول حرف اول رو میزنه . یعنی همه چیز پول هست. عشق و دوست داشتن بدون پول یعنی خیال پوووووچ . همه این رو قبول دارن .

نه کاملا در اشتباه هستید........نظر و اعتقادتون رو تغییر بدین
من کاملا از نزدیک دیدم .یکی از دوستام به خاطر پول ازدواج کرده بود
ولی بعد 17 ماه طلاق گرفت.پول همه چیز نیست مهم است ولی حد و اندازه ای که بشه یه زندگی متوسط رو چرخوند.

ghazal26

New member
ازدواج سخت شده، و قسمت اعظمي از اون به مسائل مالي مربوط ميشه اما بخدا پول همه چيز نيست!!!!!!!!

من عاشق پولم و اصلا با اين كه ميگن چرك كف دسته موافق نيستم به هيچ وجه! اما به خداي قارون قسم پول همه چيز نيست!!

پول آسايش مياره اما آرامش نه!
پول، نون خوب به لب مياره اما خنده به لب نه!
شكم سير مياره و روح سير نه!
كفش سالم مياره اما پاي سالم نه!

بچه ها اگر بعد ازدواج رو سعي كنيم ببينيم ميفهميم كه فقط عاشق بودن و يا فقط پول داشتن خوشبختي نمياره به نظرم.. يه جرعه عشق، يه دريا صداقت و يه كوه همت بلند، آستيناي بالا زده براي يه زندگي موفق، خوشبختي مياره..... اميدوارم همه خوشبخت بشن :thanks:

kasraa

New member
نه کاملا در اشتباه هستید........نظر و اعتقادتون رو تغییر بدین
من کاملا از نزدیک دیدم .یکی از دوستام به خاطر پول ازدواج کرده بود
ولی بعد 17 ماه طلاق گرفت.پول همه چیز نیست مهم است ولی حد و اندازه ای که بشه یه زندگی متوسط رو چرخوند.

منظور من این نیست که بخاطر پول ازدواج کنین منظور من این هست تا پول نباشه رضایتی نیست. ممکنه پول با خودش خوشبختی نیاره ولی مطمئنا با نبودش احساس خوشبختی محاله . دغدغه جوونهای الان داشتن یه سرپناه یه خونه هست یه شغل آبرومند که به تحصیلاتشون بخوره این چیز زیادیههه ؟؟؟ کافیه حداقل هزینه ی های ازدواج رو برای یه جوون ایرانی در نظر بگیرین . فقط حداقل ها رو . یه آدم تحصیل کرده مثل من و شما با این وضعیت جامعه با این وضعیت مسکن و... می تونین تو سن 25-30 ازدواج کنیم اونهایی که میگن آره . درسته میشه ولی تنها با ساپورت خانواده دو طرف میشه .

مشکل اصلی پوووووووووووله . واقع بین باشین .

bacillus.bs

New member
توروخدا اینقدر مادی نباشید و مادی نگاه نکنید...بعدا تو زندگی میفهمید پول یک بخش کوچیک زندگیتونه

پول تا حد قابل قبولش خوبه همین که گشنه نمونی و یه لباس مناسبی تنت کنی و بالاسرت یه سقف باشه و نیازای ضروریتون برطرف شه بسه
بعد که اینا رو داشتی با هرکمیت و کیفیتی هم که داشتی خودت میمونی و اخلاق و معرفت و مرام همسرت وبس که همیناس که باعث میشه دوسش داشته باشی یا اازش متنفر باشی

خواهشا دختر خانم ها و اقا پسرا اینقدر ایده ال گرا ورویای نباشید ...همسرتونو طوری انتخاب کنید که درسطح خودتون و خانواده تون باشه

دريا جون حرفات درسته
ولي همون يه سقفي كه ميگي ميدوني الان چقدر گرونه
يه واحد اپارتمان معمولي 300...400 ميليونه
اخه كدوم پسري اول زندگي اينقدر پول داره مگر اين كه باباش براش بخره

parastar tbz

New member
منظور من این نیست که بخاطر پول ازدواج کنین منظور من این هست تا پول نباشه رضایتی نیست. ممکنه پول با خودش خوشبختی نیاره ولی مطمئنا با نبودش احساس خوشبختی محاله . دغدغه جوونهای الان داشتن یه سرپناه یه خونه هست یه شغل آبرومند که به تحصیلاتشون بخوره این چیز زیادیههه ؟؟؟ کافیه حداقل هزینه ی های ازدواج رو برای یه جوون ایرانی در نظر بگیرین . فقط حداقل ها رو . یه آدم تحصیل کرده مثل من و شما با این وضعیت جامعه با این وضعیت مسکن و... می تونین تو سن 25-30 ازدواج کنیم اونهایی که میگن آره . درسته میشه ولی تنها با ساپورت خانواده دو طرف میشه .

مشکل اصلی پوووووووووووله . واقع بین باشین .

من حوصله جرو بحث کردن با شما رو ندارم . هرکس عقیده ای داره. و مسلما عقیده هرکس
مختص خود اوست.
صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
خدانگهدار

mexin

Well-known member
پول باشه: خوشی هست, تفریح هست, مدرک خوب داری( البته از نوع دانشگاه آزادش و..), احترام داری, پارتی داری(تو بانک بیشتر), ماشین خوب داری(پراید!), و .......
پول نداشته باشی: فقر هست, تفریح نیست, پول نداشته باشی مدرک دانشگاه ازاد رو هم نداری دیگه! باید چند سال پشت کنکور ارشد هم بمونی دیگه؟! نه؟!خوشی هم نمیگم نیست ولی......, پارتی که اصلا نداری, دیر ازدواج میکنی, و...بازم بگم؟
تنها مزیت بی پولی الان اکثر جوونها میدونید چیه؟ اینه که مجبورن درس بخونن دیگه تا به یه شغلی برسن که حقوق کارمندی داشته باشی! فعلا هم که هرچی درس میخونی باید دوباره بری واسه یه مقطع بالاتر بخونی! نمیدونم چیه بخدا!!

آخرین ویرایش:

sakar

New member

مطالبی که گفته شده همگی درستن و راه حلای بیبیتی هم عالی.............

متاسفانه بحث ازدواج با اینکه مهمترین بحث تو زندگی اکثر ادماست چون با احساس فرد درگیره اما کمترین توجه بهش میشه
و جامعه هم همینطوره
اصولی به موضوع نگا نمیشه تا واقعا مشکلات حل بشه
بنظر میاد علت مجرد موندن اکثر اقایون نداشتن جربزه(نه بمعنای شجاعت بمعنی نداشتن اعتماد به توانایی های خودشون) و اکثر خانما ایده ال گرا بودنه و بقیه عوامل فرعی هستن و درصد کمی از جامعه رو شامل میشن
اگه ادما خوب خودشو بشناسن و بدونن کی هستن راحتتر میتونن تصمیم بگیرن
ازدواج تو جامعه تعریف نشده طرف ازدواج میکنه فقط واسه خوشبختی ........مگه ازدواج خوشبختی میاره!!!
یا برای فرار از تنهایی ازدواج میکنه......... مگه همه اونایی که ازدواج کردن حس تنهایی بهشون دست نمیده!!!!!!
هدف از ازدواج مشخص نیست و بعضا ازدواج یک هدفه پس وقتی بهش برسن تلاشی برای بهتر شدن یا ماندگاریش نمیکنن
و شرایط جامعه هم مناسب نیست تا کسی بتونه به شیوه ای درست با کسی اشنا بشه وقتی صحبت از ازدواجه یا طرف لپاش گل میندازه یا با پررویی میگه که میخواد ازدواج کنه منطق کمرنگتر شده و تعصبای بیجا و نادرست و ازادیهای بیمعنی تو جامعه زیاده ینی افراط و تفریط ......هرچند که تو جامعه ادمای متعادل هم هستن ولی تو بحث ازدواج خیلی خیلی کمه.....
فعلا تنها راه ازدواج چشم بستن رو تمام مشکلات دورو برمون ورجوع به خودمون هست... بیشتر خودمونو بشناسیم و سعی کنیم ازدواج هدف نباشه و هدفای نامعقولی هم از ازدواج نداشته باشیم و خودمو کامل ندونیم که دنبال یه ادم کامل باشیم
وقتی کسیو بهتون پیشنهاد میکنن بهتره کاملا جدی و منطقی روش فک کنین بدبین نباشیم ........

تنها چیزی که مهمه فردی که ازدواج میکنه مهمه نه طرفش
کسیکه که هیچکسو نمیپسنده دنبال یجایی مث بهشت میگرده که بدست نمیاد زندگی راحت نیست تفکرات ما هستن که راحتش میکنن یا سختترش میکنن
شخصیت و ویژگیهای اخلاقی خودمون باعث خوشبخت شدنمون میشه نه ویژگیها و داراییهای اطرافیانمون ......

اینارو یادتون باشه:
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ

لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (روم/21)
«انَّ الله هو الرّزاق ذوالقوه المتین» همانا خداوند بسیار روزی دهنده و صاحب نیروی استوار است
انتخاب درست بعد توکلت علی الله.......

sakar

New member
زندگی سخت نیست ما سختش میکنیم
دوستم ازدواج کرد نه مراسم گرفت ن چیزی خرید با پسره حساب کرده بودن داراییشون فقط کفاف رهن خونه رو میده
واسه همین دوستم حتی طلاهاشو هم نخرید
بدون هیچ خرجی رفتن سر زندگیشون بدون توجه به حرفای مردم
زندگیشون هم فرقی نداره با زندگیای بقیه

marzi ba

Well-known member
ازدواج سخت شده، و قسمت اعظمي از اون به مسائل مالي مربوط ميشه اما بخدا پول همه چيز نيست!!!!!!!!

من عاشق پولم و اصلا با اين كه ميگن چرك كف دسته موافق نيستم به هيچ وجه! اما به خداي قارون قسم پول همه چيز نيست!!

پول آسايش مياره اما آرامش نه!
پول، نون خوب به لب مياره اما خنده به لب نه!
شكم سير مياره و روح سير نه!
كفش سالم مياره اما پاي سالم نه!

بچه ها اگر بعد ازدواج رو سعي كنيم ببينيم ميفهميم كه فقط عاشق بودن و يا فقط پول داشتن خوشبختي نمياره به نظرم.. يه جرعه عشق، يه دريا صداقت و يه كوه همت بلند، آستيناي بالا زده براي يه زندگي موفق، خوشبختي مياره..... اميدوارم همه خوشبخت بشن :thanks:

منم با حرفت موافقم کیه که از پول بدش بیاد و به نظر من لطف زندگی به اینه که دو نفر با سعی و تلاش هم به اونجا که میخوان برسن لذت بدست آوردن چیزی که براش تلاش کردی خیلی زیاده

eli m

New member

دووووووستای عزیز..منم با نظر دریا موافقم..
منم متاهلم..نمیگم پول مهم نیست..مهمه اما تفاهم و علاقه و احترام دو جانبه خیلی مهمتره..
من برام اتفاق افتاده یه1000تومنی هم تو جیب خودم و شوهرم نبووده یه هفته گذشته اما من صبر کردم و هیچی نگفتم تا اون احساس حقارت نکنه و نگه منو فقط وقتی پول دارم دوستم داره...
درک و فهم تو زندگی باید خیلی زیاد باشه....
اول زندگی مشکلات بیشتر از 5سال بعد از تشکیل زندگی..پس ما با فهم و درک و عشق باید مشکلات اول حل کنم...اِن مع العسرِ یسری

آخرین ویرایش:
بالا