kasraa
New member
همه چیز پول نیست
پول مهم است ولی در حد و اندازه ای مهم است
تو این زمونه پول حرف اول رو میزنه . یعنی همه چیز پول هست. عشق و دوست داشتن بدون پول یعنی خیال پوووووچ . همه این رو قبول دارن .
همه چیز پول نیست
پول مهم است ولی در حد و اندازه ای مهم است
تو این زمونه پول حرف اول رو میزنه . یعنی همه چیز پول هست. عشق و دوست داشتن بدون پول یعنی خیال پوووووچ . همه این رو قبول دارن .
من قبول ندارم.
نه کاملا در اشتباه هستید........نظر و اعتقادتون رو تغییر بدین
من کاملا از نزدیک دیدم .یکی از دوستام به خاطر پول ازدواج کرده بود
ولی بعد 17 ماه طلاق گرفت.پول همه چیز نیست مهم است ولی حد و اندازه ای که بشه یه زندگی متوسط رو چرخوند.
بچه ها ببینید من یه متاهل هستم که این حرفو میزنم
توروخدا اینقدر مادی نباشید و مادی نگاه نکنید...بعدا تو زندگی میفهمید پول یک بخش کوچیک زندگیتونه
درسته پول مهمه و ادم گشنه دین و ایمون نداره
درسته پول نباشه بدبختی 100%هست...اما اشتباه نکیند پول همه چیز نیست
پول نبودش بدبختی میاره اما بودنش لزوما خوشبختی نمیاره
پول تا حد قابل قبولش خوبه همین که گشنه نمونی و یه لباس مناسبی تنت کنی و بالاسرت یه سقف باشه و نیازای ضروریتون برطرف شه بسه
بعد که اینا رو داشتی با هرکمیت و کیفیتی هم که داشتی خودت میمونی و اخلاق و معرفت و مرام همسرت وبس که همیناس که باعث میشه دوسش داشته باشی یا اازش متنفر باشی
خواهشا دختر خانم ها و اقا پسرا اینقدر ایده ال گرا ورویای نباشید ...همسرتونو طوری انتخاب کنید که درسطح خودتون و خانواده تون باشه
اینجوری ارامش خودتون بیشتره
منظور من این نیست که بخاطر پول ازدواج کنین منظور من این هست تا پول نباشه رضایتی نیست. ممکنه پول با خودش خوشبختی نیاره ولی مطمئنا با نبودش احساس خوشبختی محاله . دغدغه جوونهای الان داشتن یه سرپناه یه خونه هست یه شغل آبرومند که به تحصیلاتشون بخوره این چیز زیادیههه ؟؟؟ کافیه حداقل هزینه ی های ازدواج رو برای یه جوون ایرانی در نظر بگیرین . فقط حداقل ها رو . یه آدم تحصیل کرده مثل من و شما با این وضعیت جامعه با این وضعیت مسکن و... می تونین تو سن 25-30 ازدواج کنیم اونهایی که میگن آره . درسته میشه ولی تنها با ساپورت خانواده دو طرف میشه .
مشکل اصلی پوووووووووووله . واقع بین باشین .
من حوصله جرو بحث کردن با شما رو ندارم . هرکس عقیده ای داره. و مسلما عقیده هرکس
مختص خود اوست.
صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
خدانگهدار
ازدواج سخت شده، و قسمت اعظمي از اون به مسائل مالي مربوط ميشه اما بخدا پول همه چيز نيست!!!!!!!!
من عاشق پولم و اصلا با اين كه ميگن چرك كف دسته موافق نيستم به هيچ وجه! اما به خداي قارون قسم پول همه چيز نيست!!
پول آسايش مياره اما آرامش نه!
پول، نون خوب به لب مياره اما خنده به لب نه!
شكم سير مياره و روح سير نه!
كفش سالم مياره اما پاي سالم نه!
بچه ها اگر بعد ازدواج رو سعي كنيم ببينيم ميفهميم كه فقط عاشق بودن و يا فقط پول داشتن خوشبختي نمياره به نظرم.. يه جرعه عشق، يه دريا صداقت و يه كوه همت بلند، آستيناي بالا زده براي يه زندگي موفق، خوشبختي مياره..... اميدوارم همه خوشبخت بشن :thanks:
:bunnyearsmiley:
بچه ها ببینید من یه متاهل هستم که این حرفو میزنم
توروخدا اینقدر مادی نباشید و مادی نگاه نکنید...بعدا تو زندگی میفهمید پول یک بخش کوچیک زندگیتونه
درسته پول مهمه و ادم گشنه دین و ایمون نداره
درسته پول نباشه بدبختی 100%هست...اما اشتباه نکیند پول همه چیز نیست
پول نبودش بدبختی میاره اما بودنش لزوما خوشبختی نمیاره
پول تا حد قابل قبولش خوبه همین که گشنه نمونی و یه لباس مناسبی تنت کنی و بالاسرت یه سقف باشه و نیازای ضروریتون برطرف شه بسه
بعد که اینا رو داشتی با هرکمیت و کیفیتی هم که داشتی خودت میمونی و اخلاق و معرفت و مرام همسرت وبس که همیناس که باعث میشه دوسش داشته باشی یا اازش متنفر باشی
خواهشا دختر خانم ها و اقا پسرا اینقدر ایده ال گرا ورویای نباشید ...همسرتونو طوری انتخاب کنید که درسطح خودتون و خانواده تون باشه
اینجوری ارامش خودتون بیشتره