Mohammad gh
New member
موافقم اگر کسی بخواد مستقل باشه سعی میکنه که در مرحله ی اول استقلال مالی داشته باشه این یه رکنه و هیچ ربطی به سلیقه و یا نوع ادم مورد نظر و غیره نداره...این مسائل واقعا سلیقه ای.من اصلا این حرف قبول ندارم.زن یک شخصیت مستقل واسه چی باید یکی دیگه هزینه هاش بده؟واقعا برای چی من وقتی میتونم خودم کار کنم و زحمت بکشم وابسته به یه شخص دیگه باشم. حالا این شخص میخواد بابام باشه میخواد همسر آینده ام باشه من به شخصه تعریفم از همسر یک رفیق و مونس نه یه عابر بانک.اصلا فرض کن یه نفر همسرش همه نیازهای مالیش رو بتونه تامین کنه اگه این همسر مرد یا طلاق گرفت تکلیف زن چیه؟؟؟از این حالتم که بگذریم واقعا یک زن باید نقشش تو خونه داری و بچه داری خلاصه بشه نباید با تحصیلاتی که داره به جامعش خدمت کنه؟؟حالا این زن چه فقیر باشه چه مولتی میلیاردر فرقی نمیکنه. البته این نظر شخصیم و نظر بقیه هم محترم.
گرفتن استقلال مالی چه از فرد و چه از نهاد یا سازمان اولین گام در محدود کردن و به کنترل در آوردن اونه
به عقیده ی من زنان هم باید دوشادوش مردان در جامعه فعالیت و کار کنن
مخصوصا وقتی شما مثلا از دانشگاه مطرحی تونستی مدرک بالایی بگیری که دراون صورت خونه نشینی رسما خیانت به کشورت محسوب میشه چون در اون صورت شما حق قرد دیگری رو خوردید چه بسا یکی دیگه میتونست به جای شما بیاد و تحصیل کنه و بعد وارد بازار کار بشه و باعث پیشرفت کشورش بشه
آخرین ویرایش: