nanaz
New member
:auizz3ffy9vla57584xخواهر من این سه نسبتی که گفتید من حتی یکبار به شما و نوری ندادم، پستهای من موجوده تو این تاپیک
بذارید از این بحث عبور کنیم
چرا شخصی می کنید؟
:auizz3ffy9vla57584xخواهر من این سه نسبتی که گفتید من حتی یکبار به شما و نوری ندادم، پستهای من موجوده تو این تاپیک
بذارید از این بحث عبور کنیم
چرا شخصی می کنید؟
همه مون دوستیم ولی فقط یه کم همدیگه را بهتر شناختیم و چیزی عوض نمیشه
فقط یه نصیحت به همه ی دوستان
هر چیزی بهتون گفتن همین جوری قبول نکنید چون به همان سرعتی که قبول می کنید به همان سرعت از بین خواهد رفت
کمی تحقیق کنید برای خودتان چالش ایجاد کنید که اگر با این وجود یه چیزی را قبول کردید مطمئنآ خواهید توانست از ارزش های خود به خوبی دفاع کنید
خیلی حرف هاست که نمیتونم بزنم میگم شاید بعضی ها ناراحت بشوند و بهتر است برای خودم نگه شون بدارم
من دیگه به این تاپیک نمیام .. .. .. .
مگر اینکه سوال و جواب از نوری باشه که البته دیگه فک کنم ادمین این تاپیک هم ببنده بهتره .. . . .
دکتر جان نمی خواستم ادامه بدم ولی لازم میدونم شفاف سازی کنم
بنده نوشته ام همدیگر را بهتر شناختیم
این ینی شامل حال همه می شود دکتر جان
ینی هم شما منو و هم من شما را
اگر غیر از این هست بگید من اشتباه می کنم
مگر شما منو بهتر نشناختید!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگر من شما را بهتر نشناختم!!!!!
خیلی از دوستان به بنده اینو گفتن :riz304:و منم خوشحالم که من واسه بقییه شناخته تر شدم و از این بابت خرسندم . . .
خوب این شد شش بار!
درسته که این رو مکررا ، بیان کنید؟ بله حرف درستی است، و منم قبول دارم، ولی تکرارش یعنی: بیایید به حرف من واکنش نشون بدید، موضع بگیرید،
داداش من حرف شما درست،
ولی حاشیه رو ول کنیم،
اللهم صل علی محمد و آل محمد
در دانشگاه هم که بودم برای آستین کوتاه پوشیدن زیاد اذیت می کردن وهیچ کس اجازه نداشت با آستین کوتاه از نگهبانی رد شود به این هم می گفتن حفظ شئونات اسلامی
باور بفرمایید حالم از این ظاهر نگری ها بهم می خورد
ماه محرم هم بناچار در محیط بیمارستان پای سخنان آخوندی می نشستیم آنقدر در گفته هایش در مورد جناب حسین غلو می کرد که حالم بهم می خورد یک بار هم به خودم گیر داد که آقا شما چرا سیاه نمی پوشید بخاطر امام حسین ؟؟
من هم خواستم بگویم جناب مگر تو نماینده ی قسمت سیاه پوش کنی شیعه ها هستی ولی فرو خوردم و و نگفتم !
کم کم تصمیم گرفتم بر خلاف ظاهر های اسلامی عمل کنم
ا
چه زمستان و چه تابستان آستین کوتاه می پوشیدم در عزار داریها اگه همه ی مردم سیاه پوش می شدند من سفید می پوشیدم اگر برای آخوندها پا می شدن من نمی شدم
اون وقتها مث الان امکانات چاپی کم بود و ما هم دانشجوی بی پول
خدا بیامرزدش یک استاد درس معارف اسلامی داشتیم خطی خوش داشت ...............
دوستان عزيز ,قربون شكل ماهتون ,
جرا اين بحثو ادامه مي ديد ,اخه ؟؟
ايشون خودش ميكه كه ,عاغا اعتقادات ما رو قبول نداره ,....نداره برادر من ....خوهار من قبول نداره ......
هر جه شما بيشتر بحث كنيد ,بيشتر توهين و بي حرمتي به اعقايدتون ميشه ,
نكين اين كارو ,.....عاقبت نداره ....
اعصاب ما هم ضعيف شد ديكه ,.....
با تشكر از همه ي عزيزان هم كيش ,و ساير مسدومين
دکتر جان نمی خواستم ادامه بدم ولی لازم میدونم شفاف سازی کنم
بنده نوشته ام همدیگر را بهتر شناختیم
این ینی شامل حال همه می شود دکتر جان
ینی هم شما منو و هم من شما را
اگر غیر از این هست بگید من اشتباه می کنم
مگر شما منو بهتر نشناختید!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگر من شما را بهتر نشناختم!!!!!
خیلی از دوستان به بنده اینو گفتن :riz304:و منم خوشحالم که من واسه بقییه شناخته تر شدم و از این بابت خرسندم . . .
عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم
هر کی مخالف ما هست بمیره ایشالا
عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم
هر کی مخالف ما هست بمیره ایشالا
این ادبیات هم درست نیست ...