پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

gollaleh

New member
دوستان ، آقای نیرو زاد یک فرد بدون مطالعه اس و اگرم چیزی خونده از مخالفین قرآن خونده نه مدافعین و مفسرین و مروجین و......... قرآن. ایشون که میگن قران علمی نیس دیگه چرا باهاش بحث می کنین.؟؟؟؟ مرحوم مهندس بازرگان تو دهه 30 دو جلد ریاضیات قران رو تألیف کردن که واقعا محشره و فقط بخش کوچیکی از علم قران هس که کتابو ببینی هنگ میکنی برا این اعجاز اونوقت..............این آقا اینجوری میگه.

ایها الناس با کسی بحث کنین که استدلال پذیر باشه. آخه شما ده ها استدلال برا این آقا آوردین وقتی قبول نمی کنه چرا هی کش میدین؟؟؟ هدف این آقا تشکیک در اعتقادات دینی شماست. چرا متوجه نیستین که رد قران رد خداست و هرکس خدا را رد کند کافر است و کافر نجس است. بحث نکنین. شما وظیفه شرعی خودتونو جهت هدایت این آقا انجام دادین و مطمئن باشین فردای قیامت کسی یقه شمارو نمیچسبه که چرا آقای فلان رو ارشاد نکردین و گذاشتین منحرف شه!!!! از همه خواهش میکنم این بحثو که همه یقین دارین به جایی نمیرسه رو تموم کنین. با تشکر از همه

:(50):نجس؟چه قضاوتایی ....ادم میاد این تاپیک تنش میلرزه.چه برچسبایی...:sadsmiley:

farzad.lab

مدیر بخش
گلاله خانم ... لطفا از پست ها دیگه نقل نقل قول نگیرین .... این بحث تموم شده ... فقط باعث تفرقه میشه و این که بعضیا به اهدافشون میرسن
لطف میکنید اگه این کار رو انجام بدین

آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک ؟؟

عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم
هر کی مخالف ما هست بمیره ایشالا

درود

با شه می میرم

اما یک نکته ی تاریخی اما تلخ رو براتون می گم

شاد روان آقای خمینی دستور مرگ و کشتن سلمان رشدی رو اعلان کرد اما خودشون زود تر از ایشون از دنیا رفت !!!!!!!!

یادتون باشه که کار خدا حساب دو دوتا چهار تا نیست که هر چه امثال شما بگین و گمان برید انجام بشه و درسته و هر چه امثال من بگه نادرست

یادتون باشه هیچ گاه فکر نکنید شما مسلمونا بهشت می رین و من دوزخ

یا دتون باشه ایگونه نیست که شما فکر کنید که من کافرم و شما مسلمون بحق

یادتون باشه که شما دارین برای خدا تعیین تکلیف می کنیین که کیو بهشت ببره و کیو لعنت کنه !!

یادتون باشه که شما غیر از توهین و فحش دادن و لعنت کردن مخالفاتون چیزی از اسلام یاد نگرفتید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TUMS

farzad.lab

مدیر بخش
درود

با شه می میرم

شاد روان آقای خمینی دستور مرگ و کشتن سلمان رشدی رو اعلان کرد اما خودشون زود تر از ایشون از دنیا رفت !!!!!!!!

یادتون باشه که کار خدا حساب دو دوتا چهار تا نیست که هر چه امثال شما بگین و گمان برید انجام بشه و درسته و هر چه امثال من بگه نادرست

یادتون باشه که شما دارین برای خدا تعیین تکلیف می کنیین که کیو بهشت ببره و کیو لعنت کنه !!

یادتون باشه که شما غیر از توهین و فحش دادن و لعنت کردن مخالفاتون چیزی از اسلام یاد نگرفتید

یادتون باشه هنوز به سوالات پاسخ ندادین .... دیروز گفتین فردا بعد از ظهر ... الان لطف کنین جواب بدین

sara77

New member
یادتون باشه هنوز به سوالات پاسخ ندادین .... دیروز گفتین فردا بعد از ظهر ... الان لطف کنین جواب بدین
شما تا الان بش میگفتین که چرا نمیری .والا با این برخورد منم بودم تا الان به سوالاتتونم جواب نمیدادم

farzad.lab

مدیر بخش
سارا خانم بیخیال .... مخاطب حرفم مشخص .... و توانایی حرف زدن داره ...

در ضمن به اتفاق بچه ها ... چه موافق و چه مخالف تصمیم گرفتن اگه دیده باشین این بحث تموم بشه .
چون تاپیک کاری رو پیش نمیبره .... از الان من هم دیگه نظری نمیدم .
از شما هم خواهش میکنم ادامه ندین

mehrshad

New member
غلام جانز خواستيد بمونيد ولي عيسي به دينش موسي به دينش ! لدفا وارد بحث هاي مذهبي نشيد ! افرين كل بسر !بحث تمام _

mohsen_1368_m

New member
درود

با شه می میرم

سلام
این چه حرفیه میزنید مگه امام خمینی گفت سلمان رشدی رو بکشید تاعمر من زیادبشه خوب معلومه که نه!
(نتیجه کار امام خمینی این بود که بعدحدود30سال هنوز سلمان رشدی جرات ظاهر شدن در مجامع عمومی رونداره نتیجه اش این بود که وقتی به کارگردان فیلم 2012گفتن چرا نابود شدن همه مذاهب نشون میدید ولی نابود شدن خانه خدارو نشون نمیدین گفت من اون سکانس و ساختم ولی ترسیدم یکی مثل امام خمینی پیدابشه و حکم مرتد بودن منو بده برا همین پخش نکردم!
در کل شما 3تا مشکل اساسی دارین

1-دیدتون سطحیه

2- آیاتی روکه بیان کردین به قبل وبعد آبه توجهی نکردین (من بعضی از این سوالاتتون بخصوص اونهایی که در مورد آیات مطرح شده بودو با یه کارشناس دینی مطرح کردم که جواب ایشون همین بود نمونه هم زیاداره خواستید بگید تا نمونه اش رو بگم

3-هر مسلمونی رو نماینده اسلام می دونید(یعنی عامه مردم البته در مورد خواص هم برخی اینو قبول ندارن یعنی میگن خواص هم نماینده بحقی از اسلام نیستند

کم مورد وجود ندارد که همین خواص خودشون مشکل داشتن ولی این به خود اسلام خللی رو وارد نمیکنه!

4- پراکنده گویی میکنید وهر مشکلی رو به جایی که اصلا ربطی به اون نداره وصل میکنید وارتباط میدین!

در آخر ما با اصل سوال مطرح کردن مشکلی نداریم جالبه بهتون بگم شاید خیلی از این سوالات تو دانشاههای ما مطرح میشه وجواب محکم وروشنی هم داره
وبقول یکی از اساتید محترم دانشگاه(قدرت تشیع اینه که خودش خودشو نقد میکنه! ولی باید در جای خودش مطرح بشه نه در یه تالار گفتمان اینجوری)

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
عاغاي نوري شايد شما ادم فرهيخته اي باشيد اما با توهين به مقدسات كاري از بيش نمي بريد_ اين كه حافظ قران هستيد هم ارزشمنده البته با در نظركرفتن اين مسيله كه خوارج نهروان هم همكي حافظ قران بودند ولي با تفرقه بين مسلمين به بيراهه رفتند ! خدا همه رو هدايت كنه ! امين

sara77

New member
سارا خانم بیخیال .... مخاطب حرفم مشخص .... و توانایی حرف زدن داره ...

در ضمن به اتفاق بچه ها ... چه موافق و چه مخالف تصمیم گرفتن اگه دیده باشین این بحث تموم بشه .
چون تاپیک کاری رو پیش نمیبره .... از الان من هم دیگه نظری نمیدم .
از شما هم خواهش میکنم ادامه ندین
این تاپیک درست شده که ما بحث کنیم حالا نتیجش میخاد هرچی باشه من حرف خودمو زدم به نظر کسی دیگه کاری ندارم ککه

raha 24

New member
درود

نخست
اگر نمی دانی بدان بی سوادی عیب نیست پیامبر هم بیسواد و درس نخوانده بوده است

دوم

من برای جا انداختن مطلب مثال آوردم نه اینکه به روستایی ها توهین کنم

من خودم حتی زاده ی روستا هم نیستم و کمتر از آن زاده ی بیابان ام خوبه ؟؟

شما ها چرا اینقد آبکی و بدون ژرف نگری گیر میدین

البته مقصر نیستین چون گروهی ذهنیات شما را طور دیگری بار آورده اند

درسته که مثاله اما همه ی مثالاتون همینه.
در هر صورت امیدوارم که هم من هم تمامی دوستان این انجمن راه درست رو پیدا کنیم . انشالا یه روز اومدن آقامون امام زمان رو جشن می گیریم و توسط ایشون راه درست رو پیدا کنیم.

قرآن کتاب دانشیک( علمی) نیست بلکه یک کناب راهنمای مذهبی است به این دلایل

فِيهِ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ(البقرة/2) کتابی است راهنمایی برای پرهیزکاران

هَذَا بَيانٌ لِلنَّاسِ وَهُدًى وَمَوْعِظَةٌ لِلْمُتَّقِينَ(آل عمران/138) کتابی است برای بیان میان مردم و راهنمایی + کتاب پند و اندرز برای پر هیزکاران است

إِنَّا أَنْزَلْنَا إِلَيكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَينَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ وَلَا تَكُنْ لِلْخَائِنِينَ خَصِيمًا(النساء/105) کتابی است برای داوری میان مردم

وَهَذَا كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ فَاتَّبِعُوهُ وَاتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ(الأنعام/155) کتابی است که با پیروی از آن شاید مهر الله بدست آید

الر تِلْكَ آياتُ الْكِتَابِ الْحَكِيمِ(يونس/1) کتابی است حکمت آمیز

يا أَيهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ کتابی است برای اندرز و پند

هیچ جای قرآن نگفته است که قرآن کتابی دانشیک است ( مانند ارائه ی تندی نور مهبانگ و نسبیت و یازده سپتامبر و سیاه جاله و غیره )

چسبوندن کشفهای امروزین به قرآن کار یک عده افراد خوش خیال , خیال پرداز و سراب بین و خیال سالار است

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
بابا اينهمه مطالب علمي از قران برات كفتن ! يه سرج خودت بكن مي بيني ! اين ايات هم نكفته كتاب علمي نيست كفته كتاب راهنماست و اين تناقضي با علمي بودن قران نداره ! بابا تو ديكه كي هستي ! اين همه برات دليل و مدرك از اعجاز علمي قران اوردن ! عجيبه واقعا ها ها !

mehrshad

New member
خوبه ادما ببذيرند جيزي رو وقتي با مدرك و سند اثبات ميشه ! والا مدرك و سند هم ارايه ميكني نميبذيري ! ارتميس كلي از اعجاز علمي قران سند ارايه كرده ! عجيبه خدايي ! نرود ميخ اهنين بر سنك !

بالا