پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

farzad.lab

مدیر بخش
1_____________.jpg

واسه همه دوستان چه اونایی که از من ناراحتن و چه اونایی که نیستن

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member

همه مون دوستیم ولی فقط یه کم همدیگه را بهتر شناختیم و چیزی عوض نمیشه
فقط یه نصیحت به همه ی دوستان
هر چیزی بهتون گفتن همین جوری قبول نکنید چون به همان سرعتی که قبول می کنید به همان سرعت از بین خواهد رفت
کمی تحقیق کنید برای خودتان چالش ایجاد کنید که اگر با این وجود یه چیزی را قبول کردید مطمئنآ خواهید توانست از ارزش های خود به خوبی دفاع کنید

خیلی حرف هاست که نمیتونم بزنم میگم شاید بعضی ها ناراحت بشوند و بهتر است برای خودم نگه شون بدارم
من دیگه به این تاپیک نمیام .. .. .. .
مگر اینکه سوال و جواب از نوری باشه که البته دیگه فک کنم ادمین این تاپیک هم ببنده بهتره .. . . .

mj1919

New member

همه مون دوستیم ولی فقط یه کم همدیگه را بهتر شناختیم و چیزی عوض نمیشه
فقط یه نصیحت به همه ی دوستان
هر چیزی بهتون گفتن همین جوری قبول نکنید چون به همان سرعتی که قبول می کنید به همان سرعت از بین خواهد رفت
کمی تحقیق کنید برای خودتان چالش ایجاد کنید که اگر با این وجود یه چیزی را قبول کردید مطمئنآ خواهید توانست از ارزش های خود به خوبی دفاع کنید

خیلی حرف هاست که نمیتونم بزنم میگم شاید بعضی ها ناراحت بشوند و بهتر است برای خودم نگه شون بدارم
من دیگه به این تاپیک نمیام .. .. .. .
مگر اینکه سوال و جواب از نوری باشه که البته دیگه فک کنم ادمین این تاپیک هم ببنده بهتره .. . . .

داداش من
عزیز من ایمونو جان

این برای بار چهار و یا پنجم است که این عبارا رو توی ارسال های تون تکرار می کنید"بعضی از افراد رو شناختم..."

عزیز من داداش من
به حاشیه دامن نزن، بنا به گلایه باشه منم واسه خودم یک دریا دارم!

بذارید حاشیه تموم بشه!

مث یک انبار چوبه، هرکی به هر مناسبی نیاد آتیش بندازه، صلوات بفرستید تموم بشه

TUMS

Well-known member
دکتر جان نمی خواستم ادامه بدم ولی لازم میدونم شفاف سازی کنم
بنده نوشته ام همدیگر را بهتر شناختیم
این ینی شامل حال همه می شود دکتر جان
ینی هم شما منو و هم من شما را
اگر غیر از این هست بگید من اشتباه می کنم
مگر شما منو بهتر نشناختید!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگر من شما را بهتر نشناختم!!!!!
خیلی از دوستان به بنده اینو گفتن :riz304:و منم خوشحالم که من واسه بقییه شناخته تر شدم و از این بابت خرسندم . . .

mj1919

New member
خیلی از دوستان به بنده اینو گفتن :riz304:و منم خوشحالم که من واسه بقییه شناخته تر شدم و از این بابت خرسندم . . .

خوب این شد شش بار!

درسته که این رو مکررا ، بیان کنید؟ بله حرف درستی است، و منم قبول دارم، ولی تکرارش یعنی: بیایید به حرف من واکنش نشون بدید، موضع بگیرید،

داداش من حرف شما درست،

ولی حاشیه رو ول کنیم،

اللهم صل علی محمد و آل محمد

TUMS

Well-known member
خوب این شد شش بار!

درسته که این رو مکررا ، بیان کنید؟ بله حرف درستی است، و منم قبول دارم، ولی تکرارش یعنی: بیایید به حرف من واکنش نشون بدید، موضع بگیرید،

داداش من حرف شما درست،

ولی حاشیه رو ول کنیم،

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ولی خودم اینجوری فکر نمیکردم
اگر حرفای من این را نشان می دهد که بحث ادامه داشته باشد من معذرت می خواهم :bunnyearsmiley::rose:
در صورتی که بنده خواهان توقف شدن بحث بودم و اینو چندین بار در همین پست های اخیرم آورده ام از خانم آرتمیس از آقا فرزاد و از کاربر جدید خواهش کردم که ادامه ندهند
حتی خودم گفتم که دیگه به اینجا نمیام
ولی چون دوست ندارم در موردم بد قضاوت بشه سعی می کنم شفاف سازی کنم
.. . .. .. . . .

Robinhoood

New member
بنده هم از اول گفتم که قصد بحث ندارم
منتهاش اینکه تا نظرم رو گذاشتم هنوز ویرایشش هم نکرده بودم که یکی کامنت گذاشت ای ی ی دوست عزیز مچت رو گرفتم چرا چند تا ای دی داری و اینها..
حقیقتا خیلی تعجب کردم گفتم ببینم چی گفتم که اینجوری دوستان عکس العمل نشون دادند.
بفرمایید کامنت بنده رو بخونید هرجاش مشکل داشت و به کسی خدای نکرده اشاره های داشتم بفرمایید بنده عذر خواهی کنم.
برای همه ی دوستان عاقبت به خیری رو از خداوند متعال خواستارم.

soso26

New member
در دانشگاه هم که بودم برای آستین کوتاه پوشیدن زیاد اذیت می کردن وهیچ کس اجازه نداشت با آستین کوتاه از نگهبانی رد شود به این هم می گفتن حفظ شئونات اسلامی

باور بفرمایید حالم از این ظاهر نگری ها بهم می خورد

ماه محرم هم بناچار در محیط بیمارستان پای سخنان آخوندی می نشستیم آنقدر در گفته هایش در مورد جناب حسین غلو می کرد که حالم بهم می خورد یک بار هم به خودم گیر داد که آقا شما چرا سیاه نمی پوشید بخاطر امام حسین ؟؟

من هم خواستم بگویم جناب مگر تو نماینده ی قسمت سیاه پوش کنی شیعه ها هستی ولی فرو خوردم و و نگفتم !

کم کم تصمیم گرفتم بر خلاف ظاهر های اسلامی عمل کنم
ا
چه زمستان و چه تابستان آستین کوتاه می پوشیدم در عزار داریها اگه همه ی مردم سیاه پوش می شدند من سفید می پوشیدم اگر برای آخوندها پا می شدن من نمی شدم

اون وقتها مث الان امکانات چاپی کم بود و ما هم دانشجوی بی پول

خدا بیامرزدش یک استاد درس معارف اسلامی داشتیم خطی خوش داشت ...............

اگه به این چیزا باشه خب الان باید اکثر دخترای ایرانی کافر باشن.منم به اسری چیزا معترضم و اینکه اسلام این چیزی نیست که اینا تو مخ ما کردن شاید خیلی از همینایی که ادعای مسلمون بودنشون میشه همش تظاهر باشه از راه اسلام وارد میشن واسه بد نام کردنش.مثلا همین نوحه خونیشون ادم حالش بهم میخوره اینا اگه مسلمونن پس این دری وریا چیه که تو نوحه هاشون میگن.دقیق یادم نیست ولی از جایی رد میشدم نوحه خونه میگف حسین چشاش قشنگه ابروهاش کمنده اخه ادمه حسابی اینا چیه که میگی

varia

Well-known member
دوستان عزيز ,قربون شكل ماهتون ,
جرا اين بحثو ادامه مي ديد ,اخه ؟؟

ايشون خودش ميكه كه ,عاغا اعتقادات ما رو قبول نداره ,....نداره برادر من ....خوهار من قبول نداره ......
هر جه شما بيشتر بحث كنيد ,بيشتر توهين و بي حرمتي به اعقايدتون ميشه ,

نكين اين كارو ,.....عاقبت نداره ....

اعصاب ما هم ضعيف شد ديكه ,.....

با تشكر از همه ي عزيزان هم كيش ,و ساير مسدومين

بابا برقي قربون اون روي ماهت!!و اين حرف حقت!

واقعا اونايي كه اين بحث رو ادامه ميدن آخرش قاطي ميكنن نميدونن اصن واسه چي داشتند بحث ميكردند.

دوستا يه توصيه دوستانه دارم اينكه بجاي اين بحثا بريد فيلم امام علي (ع) رو نگاه كنيد!مطمئنم تاثيرگذاريش بيشتره!

varia

Well-known member

ايمونوي عزيزتر از ...

شناخت فرق ميكنه با اين بحثها!اين بحثها به گمراهي ميكشاند ولي شناخت چشم آدم را بازتر ميكنه
!

TUMS

Well-known member
:auizz3ffy9vla57584x
:rose: :rose: :auizz3ffy9vla57584x
. . . .. . . . . . .. . . .. . . ..

درود

من بر گشتم

با سپاس از همه ی دوستانی که بیان نگرش کردند

اندوهنمندانه گفتگو بسیار به کژ راهه رفته است پس این تن جرائت پیام تازه و پاسخ به پرسشها ی دوستان را به خود ندادم تا هوا ی سرنگار آرام شود

اما یک پیشنهاد

باور بفرمایید من هنوز در حد خودتان پاسخ می گویم نه بالاتر

پس یک نفر فرهیخته و کارشناس کارکشته ی مذهبی بیاورد ( با ارایه مدرک مربوطه ) که با اینجانب تن به تن و رو در رو گفتگو کند دوستان دیگرتنها تماشا کنند

اینگونه باشد دستاورد بهتری دارد

پس در آغاز بایسته دیدم در پاسخ افرادی که گمان می برند من حافظ قرآن نبوده و مطالعه ای در قرآن ندارم پیش از آغاز گفتگو یا سر نگار نوین فعلا یکی از مدارک خود را بگذارم تا برخی بدبین گمان نبرند که فردی دروغزنم

این هم مدرک نخست من

tafsir1.jpg

farzad.lab

مدیر بخش
خوشبختانه دوستان لینک بحث های شما رو در سایت های دیگه گذاشتن ... همون ها رو بخونن کافیه فکر میکنم . اگه لازم بود اون کار رو هم انجام میدیم .

بالا