پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

نمی خوام حرفایی بزنم که بحث منحرف بشه
ولی به خودتون این اجازه را بدید که کمی هم فکر کنید
منم مثل شما مسلمان هستم خیلی چیزا که برای شما مهمه برای منم مهمه
با این حرف نوری به شدت مخالفم که گفتن قرآن افسانه هست و ازشون می خوام لطف کنن و توضیح بدهند
ممنون میشم جناب نوری

درود
برای این پرسش زیبا

نخست
تعریف افسانه چیست ؟ افسانه داستان -قصه و چیزی است که برای شنونده تجربه نشده و تنها آن را می خواند یا می شنود
افسانه برای پند گرفتن آورده می شود نه اینکه هدف نهایی باشه و در آن رکود کنیم

داستانی که خارج از دسترس ما رخ داده و اثبات و ردش بیرون از توانایی ماست

در قرآن هم ب افسانه اشاره شده است

مثلا در قصه داستان و افسانه ی یوسف می گه نحن نقص علیک احسن القصص

یا دیگر جای می گه اساطیر الاولین = داستانهای پیشنیان

بیشتر جاهای قرآن داستانهایی گفته شده است که برای شنوندگان تجربه نشده است وواقعیت عینی برای آنها نبوده است پس در ردیف داستان و افسانه جای می گیرند

همین الان هم داستانها و رمانها و قصه های سودمند زیادی در بازار هست و مردم با خوندن اونا به نتایجی می رسند

اما دل خوش کردن و در جا زدن با افسانه ها موجب رکود و عقب ماندگی

می شود

باید از افسانه ها پند گرفت و از آنها به عنوان چرخ پیشرفت استفاده کرد نه اینکه آنها را هدف فرض کرده و تمام هم و غم خود را در اثبات آنها بچکانیم

جناب نوری شما مطب دارید؟ کجا کار می کید؟ تخصصتون چیه؟ من که هر چی سرچ کردم کسی رو به این اسم پیدا نکردم. با توجه بر ترکیب اسم و فامیلتون هم به نظر میاد هویتتون واقعی نباشه. در مورد شغلتون و داستان هایی که از اون نقل می کنید هم همینطور فکر می کنم. حالا این حل بشه تا بماند صحت سایر موارد!

درود نیازی نیس بدونی که من کجا کار می کنم اینجا بحث چیز دیگه ای هست نه شغل و کار

اگه این بحث به نتیجه ای رسید باشه اگر شرایطش بود می گم

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
این خیلی بد هنوز هیچی نشده دو دسته شدیم .................

روز خوش من برم سردرسم ..........
مهسا دو دستگی نیست
من فقط می خوام حقیقت را بدونم مثل اینکه بقییه دوستان این حق را به من نمی خوان بدهند
ببخشید دوستان شما خودتون را جای جناب نوری بزارید بهتون بگن برو گمشو برو و دیگه برنگردی و همه هم تایید کنن بعد نظر سنجی واسه اخراج ایشون ایجاد کنن چه حالی بهتون دست میده خدایی!!!!؟؟
(از آقای نوری معذرت می خوام که صحنه دیشب براشون تداعی میشه ولی مجبور بودم شفاف سازی کنم)
من خودمو جای اون گذاشتم و گفتم برخوردتون درست نیست (شما هم خودتون را جای اون بزارید)
دوستان گفتن دلیل برخوردشون این بوده
من گفتم منم مثل شما مسلمان هستم ولی از ایشون می خوام که بابت حرفاشون توضیح بدن
انسان اگه قاتل هم باشه ازش توضیح می خوان. . . .
اگر هر کجای کار من اشتباه بوده بگه با جان و دل می پذیرم:auizz3ffy9vla57584x

bluerosy

New member
اتفاقا مسئله همبنه. شما مرتب مثال هایی دروغین از بیماران و حاج آقای ارجاعی به شما و... می زنید که اندک تاملی نشون می ده که دروغ هستند. اگر چیزی در چنته دارید با ایده خود جلو بیایید نه با اسم دکتر و تخصص و اینکه قبلا متدین بودید و این چرندیات.

به دوستان مذهبی گلم هم توصیه می کنم وقتشون رو تلف نکنن و اگر می خوان چنین بحث هایی داشته باشند که اتفاقا خیلی هم خوبه با کسی بحث کنن که ارزششو داشته باشه. جاهاییی برن که برای همین منظور طراحی شده و افراد به صاحب نام و صاحب ایده در اون شرکت میکنن. اینجا فقط وفت عزیزتون رو تلف می کنید. این آقا خوشش اومده یه عده رو سر کار گذاشته.
موفق باشید.

mj1919

New member
پست های قبل را بخونید که دوستای خودتون(البته مجتبی دوست بنده هم هستن اگر ما را لایق بدونن) هم حرفای منو در مورد شما تایید کردن
من ادب دارم. . . .. .
نیازی به یادآوری شما نبود
من شما را مهرشاد جان خطاب کردم!!!!!!
در صفحه 11 جوابتون را دادم همونجایی که منو نوچه خطاب فرمودین در حالی که من با شما حرفی نزده بودم .. ..
برید و اون پست را بخونید . .. .

ایمونو جان شما عزیز مایید

اینم عرض کنم که برای من، هر کسی محترم هست،
احترام هم که می دونید یک عمل متقابل است، اگه جواب احترام، توهین باشه ، احترام مجدد،سفاهته،

(بالا، بعد نوشت بود)

از همه ی دوستان دعوت می کنم که این جو توهینی که مسبب ش کس دیگه ای بوده، رو به جو دوستی و صمیمیت تبدیل کنیم،
بذارید این برچسب نادانی و تحجر که به پیروان اسلام زده میشه، وسیله ای برای رسوایی تهمت زنندگان بشه،

لطفا یک صلوات بفرستید،

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بعد بدون هیچ حاشیه ای بحث کینم.

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
اینطور بحث به هیچ جایی نمیرسه !!
یادش بخیر بحث های خوابگاه ! اینجا همه دارن به هم گیر میدن !!

"وَ إِنَّكَ لَعَلى‏ خُلُقٍ عَظيمٍ" یعنی: و تو اخلاق عظیم و برجسته ای داری.

الحمدالله از هر دو طرف اخلاق مورد ظلم واقع شد !

«سخن رسول خدا (ص)»

یکی از خصوصیات بارز پیامبر اکرم راستگویی ددر سخن، بلاغت در گفتار و نفوذ کلام ایشان بود. سخنش همواره با تعقل و سنجیده بود و هیچ گاه کسی سخن لغو، ناپسند و دروغی از ایشان نشنید.در آیاتی به راستگویی و خصوصیات گفتار آن حضرت اشاره شده که در اینجا به بررسی چند آیه در این مورد می پردازیم.«…صدق الله و رسوله…»خدا و پیامبرش راست گفته اند. (احزاب 22)
این آیه زمانی نازل شد که احزاب به مدینه همجوم آوردند. مؤمنان گفتند : این همان وعده ای است که خدا و رسولش به ما داده اند و خدا و رسولش راست می گویند. در این قسمت آیه صفت راستگویی و صداقت برای خداوند متعال و رسولش اثبات می شود.
«...وَعِظْهُمْ وَقُل لَّهُمْ فِی أَنفُسِهِمْ قَوْلاً بَلِیغاً (63ـ نساء)»

و اندرزشان بده به چنان سخنی که در وجودشان کارگر افتد.
در این آیه به پیامبر مأموریت داده می شود که با مردم و بخصوص با گفتار بلیغ، رسا و مؤثر سخن بگوید. بطوری که این سخنان در دل و جانشان نفوذ کرده و آنها را از درون تغییر دهد، شاید که هدایت شوند.
«…فَقُل لَّهُمْ قَوْلاً مَّیْسُوراً (28ـ اسراء)»

پس با آنها با نرمی سخن بگوی.
در آیه ی فوق خطاب به پیامبر می فرماید: اگر افراد نیازمندی از تو تقاضای کمک کردند و در آن موقع، کمک به آنها ممکن نبود، این کمک نکردن نباید با تندی و بی احترامی و یا تحقیر همراه باشد. بلکه لازم است با گفتاری نرم و سنجیده، توأم با ملاطفت با آنها سخن بگویی. قطعاً این دستور اخلاقی نه فقط به پیامبر، بلکه به همه مسلمانان است.
«وَمَا یَنطِقُ عَنِ الْهَوَى (3ـ نجم)»

پیامبر سخن از روی هوی نمی گوید.
یکی از عوامل گمراهی، پیروی از هواهای نفسانی است. کسی که در اعمال و گفتارش از خواسته های دل پیروی کند از راه راست منحرف شده و به ورطه ی هلاکت سقوط می کند. این آیه ساحت مقدس پیامبر را از این که از روی خواسته ی دل سخنی بگوید منزه می داند. تمام گفته های ایشان از منبع وحی سرچشمه می گیرد و بر اساس دستورات و پیامهای الهی می باشد.

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
ایمونو جان شما عزیز مایید

اینم عرض کنم که برای من، هر کسی محترم هست،
احترام هم که می دونید یک عمل متقابل است، اگه جواب احترام، توهین باشه ، احترام مجدد،سفاهته،

(بالا، بعد نوشت بود)

از همه ی دوستان دعوت می کنم که این جو توهینی که مسبب ش کس دیگه ای بوده، رو به جو دوستی و صمیمیت تبدیل کنیم،
بذارید این برچسب نادانی و تحجر که به پیروان اسلام زده میشه، وسیله ای برای رسوایی تهمت زنندگان بشه،

لطفا یک صلوات بفرستید،

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بعد بدون هیچ حاشیه ای بحث کینم.
دکتر جان بنده اگر به شما یا به هر کسی توهین و یا حتی حرف بدی زده ام پست منو نقل قول بگیرید ممنون میشم
خودم اعلام کردم که الفاظی که در شان این انجمن نیست استفاده نشه اونوقت خودم بیام و به کسی توهین کنم .. . . .

اتفاقا مسئله همبنه. شما مرتب مثال هایی دروغین از بیماران و حاج آقای ارجاعی به شما و... می زنید که اندک تاملی نشون می ده که دروغ هستند. اگر چیزی در چنته دارید با ایده خود جلو بیایید نه با اسم دکتر و تخصص و اینکه قبلا متدین بودید و این چرندیات.

به دوستان مذهبی گلم هم توصیه می کنم وقتشون رو تلف نکنن و اگر می خوان چنین بحث هایی داشته باشند که اتفاقا خیلی هم خوبه با کسی بحث کنن که ارزششو داشته باشه. جاهاییی برن که برای همین منظور طراحی شده و افراد به صاحب نام و صاحب ایده در اون شرکت میکنن. اینجا فقط وفت عزیزتون رو تلف می کنید. این آقا خوشش اومده یه عده رو سر کار گذاشته.
موفق باشید.

اگر مردی و از مردانگی نشان داری سر این حرفای خودت باش بعدا بهت نشون میدم که راس می گم یا نه

شما ها تنها جنگ افزار تون تهمت و توهینه حتی چیز بدرد بخوری از دینی دارید نمی دونید!

از قرآنو پیامبر پدافند می کنید اما حتی بلد نیستید که نشونی ایه رو آخر آیه می نوسند !!

گفتم باز می گم اگر مردی و صداقت داری شکیبایی کن تا بهت نشون بدم داری خیالا خودتو از من بیان می کنی و فکر می کنی دروغ می گم

من علی رغم ذهنیت بد بین شما پزشک هستم و موسس درمانگاه خیریه و بیساری کارهایی خیر خواهانه انجام می دهم که شما بچه مسلمونای واقعی!!! فقط زستشو بلدین بگیرنو چانه در دفاعش بجنبانین دیگر هیچ

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
دکتر جان بنده اگر به شما یا به هر کسی توهین و یا حتی حرف بدی زده ام پست منو نقل قول بگیرید ممنون میشم
خودم اعلام کردم که الفاظی که در شان این انجمن نیست استفاده نشه اونوقت خودم بیام و به کسی توهین کنم .. . . .

نه عزیز من ، داداش من

نگفتم توهین کردید، منظورم شما نبودید،

بذارید همه از این حاشیه ها عبور کنیم،

الان موضوع اصلی تحت الشعاع قرار گرفته!

سوالهای من توسط "نوری" جواب داده نمیشه،

بذارید بریم سر بحث اصلی.

raha 24

New member
ببین برای رضایت دادن و قانع شدن اینجا مهمه

فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید

یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه

اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس

در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه

اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها

حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگه کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟ تو چرا اعتراض می کنی ؟؟؟

خوب قرآن هم ایجوره

مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره

دین یک دریافت درونیه روستایی عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه

واقعا که آقای نیرو،
چه خبره این همه توهین ؟ مگه روستاییها همشون بی سوادن و کل پزشکا از شهر بیرون میان . من خودم روستایی رو می شناسم که تعداد پزشکای متخصص و عمومیش بیشتر از شهرستانی هست که تابعشه. خیلی از آدمهای بیسواد شعورشون از با سوادها بیشتره. به نظرم این جور قیاس ها درست نیست

mj1919

New member
اگر مردی و از مردانگی نشان داری سر این حرفای خودت باش بعدا بهت نشون میدم که راس می گم یا نه

شما ها تنها جنگ افزار تون تهمت و توهینه حتی چیز بدرد بخوری از دینی دارید نمی دونید!

از قرآنو پیامبر پدافند می کنید اما حتی بلد نیستید که نشونی ایه رو آخر آیه می نوسند !!

گفتم باز می گم اگر مردی و صداقت داری شکیبایی کن تا بهت نشون بدم داری خیالا خودتو از من بیان می کنی و فکر می کنی دروغ می گم

من علی رغم ذهنیت بد بین شما پزشک هستم و موسس درمانگاه خیریه و بیساری کارهایی خیر خواهانه انجام می دهم که شما بچه مسلمونای واقعی!!! فقط زستشو بلدین بگیرن

و چانه در دفاعش بجنبانین دیگر هیچ

اون کاربری که هویت و شغل شما رو زیر سوال برده، از جانب خودش صحبت کرده، من نا باهاش موافق و نه اصلا این رو درست می دونم ،

ولی در مورد علم پیامبر گفتید که ناقص است،

من یک حدیث متواتر، با چند ده تا منبع آوردم که پیامبر فرموده: من شهر علمم !

بعد جواب ندادید!

mj1919

New member
واقعا که آقای نیرو،
چه خبره این همه توهین ؟ مگه روستاییها همشون بی سوادن و کل پزشکا از شهر بیرون میان . من خودم روستایی رو می شناسم که تعداد پزشکای متخصص و عمومیش بیشتر از شهرستانی هست که تابعشه. خیلی از آدمهای بیسواد شعورشون از با سوادها بیشتره. به نظرم این جور قیاس ها درست نیست
خواهر عزیز
بذارید این جور توهین ها بی جواب بمونه، پی حرفهای این دستی رو نگیرید، بذارید با استدلال ، باطل بودن استدلا لهای ایشون رو ثابت کنیم

MAHSABANOO

New member
خوب

آفرین آیه خوبی آوردی

نخست

این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!

خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز

مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!

خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم = بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم

قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)

بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛ و نمي‌دانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي مي‌شود پيروي مي‌کنم، و جز بيم‌دهنده

خود قرآن گفته بگو من از آینده ی شما و حتی خودم خبر ندارم

حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!

بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/

ادامه دارد

دوم

این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست

جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!

نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!

نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!

این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!

واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!

کی گفته پیامبرا از اینده خبر داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی گفته اونا دعاهارو مستجاب میکنن اونا فقط وسیله هستن که ما قرارشونن میدیم چون معصوم هستن اونا رو واسته میکنیم

در ضمن زمانی که پیامبر بود با اون همه اطلاعاتی که از دینمون داشت نتونست کافران رو به راه راست بکشه حالا ماهایی که حتی انتخاب دینمون تقلیدی بوده از اجدادمون میخوایم کسیو قانع کنیم که نه قران راست میگه میخوایم قران تفسیر کنیم در صورتی که چیز زیادی ازش نمیدونیم واقعا برام جالبه من خودمو گفتم با کسی هم نبودم لطفا از من نرنجید

goo

New member
ببینین دوستان عزیز،
سوالهای ایشون دقیقا شبیه اعراب جاهلی هست که از پیامبر پرسیده بودند و قرآن تمام اونارو جواب داده.

معلومه که ایشون اصلا و اصلا قرآن نخوندن تا جوابشون رو بگیرن.
در ضمن اگه کسی واقعا قصدش دونستن باشه می ره از متخصصش می پرسه نه اینکه بیاد اینجا و ذهن یک عده دانشجویی که همش سرشون تو درس و کتاب بوده و زیاد به این مسائل آشنایی ندارن رو مخدوش کنه.
اگر ایشون مایل باشند در این زمینه راهنماییشون می کنم و متخصص رو براشون معرفی می کنم که برن اونجا بحث کنن و جوابشون رو بگیرن ولی اگر نه که معلوم میشه قصدشون چیز دیگه ای هستش.

احتمالا ایشون از این به چالش کشیدن ما لذت می برند. متاسفم. پس دیگه زیاد ادامش ندین.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

اون کاربری که هویت و شغل شما رو زیر سوال برده، از جانب خودش صحبت کرده، من نا باهاش موافق و نه اصلا این رو درست می دونم ،

ولی در مورد علم پیامبر گفتید که ناقص است،

من یک حدیث متواتر، با چند ده تا منبع آوردم که پیامبر فرموده: من شهر علمم !

بعد جواب ندادید!

ببین ام جی جوابتو میدم اما به شرطی که شهامت پذیرش و اعتراف به حق رو داشته باشی

خب پیامبر اگر گفته من شهر علمم باز تاییدی بر سخن منه جناب ام جی و خودش گفته و نشون میده که علمش محدود ه

چون شهر مرز و دایره اش مشخص و محدوده

اگر علم بیکران داشت می گفت انا سماء العلم = من آسمان علمم

آسمان هیچ کرانه و محدویت خاصی نداره بی نهایته

ینی می فرمایین برا پیامبر سخت بوده و یا نمی دونسته بجای انا مدینه العلم بگه انا سماء العلم

این روز ها زیاد شنیدیم که می گویند فلانی اختر تابناک آسمان علم وادب است

خوب ینی پیامبر از افراد امروزی کمتر می دونسته که متوجه این نشه و فقط به شهر بودن خودش اکتفا کنه ؟؟؟

خود را شهر علم بیان کردن نشانگر محدود بودن علم پیامبره نه بی کران بودن علمش

MAHSABANOO

New member
بخاطر همینم به خودم اجازه نمیدم که تو بحثتون شرکت کنم چون اونقدر از دینم آگاه نیستم که بخوام کس دیگه رو بکشم به این راه من همین که خودم این اعتقداتو قبول دارم کافیه همینقدر که قرانو خدارو پیامبرارو قبول دارم کفایت میکنه این بحثا چندین بار شده و بی نتیجه مونده چون هر کی میخواد اعتقادات خودشو به دیگری تحمیل کنه و اقایه نیرو هم حرف حرف خودشه اینو همه میدونن

TUMS

Well-known member
ببینین دوستان عزیز،
سوالهای ایشون دقیقا شبیه اعراب جاهلی هست که از پیامبر پرسیده بودند و قرآن تمام اونارو جواب داده.

معلومه که ایشون اصلا و اصلا قرآن نخوندن تا جوابشون رو بگیرن.
در ضمن اگه کسی واقعا قصدش دونستن باشه می ره از متخصصش می پرسه نه اینکه بیاد اینجا و ذهن یک عده دانشجویی که همش سرشون تو درس و کتاب بوده و زیاد به این مسائل آشنایی ندارن رو مخدوش کنه.
اگر ایشون مایل باشند در این زمینه راهنماییشون می کنم و متخصص رو براشون معرفی می کنم که برن اونجا بحث کنن و جوابشون رو بگیرن ولی اگر نه که معلوم میشه قصدشون چیز دیگه ای هستش.

احتمالا ایشون از این به چالش کشیدن ما لذت می برند. متاسفم. پس دیگه زیاد ادامش ندین.
زود قضاوت نکنیم
تا جایی که من متوجه شدم ایشون حافظ قرآن بودن . . . . .
درضمن به قول مجتبی بحث را به بیراهه نبرید. . .

goo

New member
زود قضاوت نکنیم
تا جایی که من متوجه شدم ایشون حافظ قرآن بودن . . . . .
درضمن به قول مجتبی بحث را به بیراهه نبرید. . .

تا جایی که شما می دونین؟؟
من قران خوندم و می دونم که ایشون چی می پرسن و کیا قبلا این سوال رو پرسیده بودن. شما چطور؟
حافظ قرآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بیراهه بحثی هستش که الان پیش گرفته شده من دارم ایشون رو به راه درست یافتن پاسخ هاشون راهنمایی می کنم.

واقعا که آقای نیرو،

درود

نخست
اگر نمی دانی بدان بی سوادی عیب نیست پیامبر هم بیسواد و درس نخوانده بوده است

دوم

من برای جا انداختن مطلب مثال آوردم نه اینکه به روستایی ها توهین کنم

من خودم حتی زاده ی روستا هم نیستم و کمتر از آن زاده ی بیابان ام خوبه ؟؟

شما ها چرا اینقد آبکی و بدون ژرف نگری گیر میدین

البته مقصر نیستین چون گروهی ذهنیات شما را طور دیگری بار آورده اند

mj1919

New member
ببین ام جی جوابتو میدم اما به شرطی که شهامت پذیرش و اعتراف به حق رو داشته باشی

خب پیامبر اگر گفته من شهر علمم باز تاییدی بر سخن منه جناب ام جی و خودش گفته و نشون میده که علمش محدود ه

چون شهر مرز و دایره اش مشخص و محدوده

اگر علم بیکران داشت می گفت انا سماء العلم = من آسمان علمم

آسمان هیچ کرانه و محدویت خاصی نداره بی نهایته

ینی می فرمایین برا پیامبر سخت بوده و یا نمی دونسته بجای انا مدینه العلم بگه انا سماء العلم

این روز ها زیاد شنیدیم که می گویند فلانی اختر تابناک آسمان علم وادب است

خوب ینی پیامبر از افراد امروزی کمتر می دونسته که متوجه این نشه و فقط به شهر بودن خودش اکتفا کنه ؟؟؟

خود را شهر علم بیان کردن نشانگر محدود بودن علم پیامبره نه بی کران بودن علمش

چرا با الفاظ بازی می کنید،
خوب اگر می فرمود سماء بازم محدود بود، اگه می فرمود کهکشان بازم ایراد می گرفتید که مخدوده، هر چند که منم نگفتم که علم پیامبر نامحدوده،!
شما گفتید علم پیامبر ناقصه،که این نسبت دروغی است، من حدیث آوردم که پیامبر فرموده، من شهر علمم (استعاره از مرکز تمامی علوم) .... در ثانی این علم مسلما علوم ظاهری و دنیوی نیست، چون پیامبر که به همه ی شغل ها و کارها اشتغال نداشته،
پس جنس این علم از علوم باطنی و لدنی است، که خداوند به بندگان منتخبش می دهد،

در مورد اثبات عقلی، روایی و قرآنی علم لدنی پیامبر هم من مطالبی می آورم

بالا