زن كامله!!!!!!!!!!!!!!!منظورتون چيه زن كامله از اونجايكه من شنيدم زنو مرد مكمل همن نه اينكه يكي كامل باشه اون يكيم اويزونششفیع منظورم بدون مرد بود دیگه
زن کامله
این دیگه پیشرفت علم هستش به ما چه
باشه ادامه نميدم.منظورم ژنومش بود
اه ه ه ه ه ه ه چقد دیر میگیری
آقا به من چه علم پیشرفت کرده ؟ما چیکار کنیم
من دیگه بحث زن و مرد و .. نمیکنم لطفآ جواب ندیدن
هیچ وقت یادم نمی ره اون گریه طلایی !! که توی دوره راهنمایی واسه درس هنر کردم و از 15 رسیدم به 20 ...... این گریه معجزه می کنه واقعن!!!!!
یه سوال همیشه توی ذهنم بوده و اینه که چرا وقتی یه پسر بچه گریه می کنه همه بهش می گن : « گریه نکن .... آخه مگه یه مرد گریه می کنه؟!!!!» چرا نمی ذارن پسرا از همون بچگی احساسات واقعی خودشون رو نشون بدن؟؟؟ واقعن این حرفشون درسته یا نه ؟؟؟!!!!!
خب میخواستم بدونم گریم چه تاثیری رو آقایون داره...خخخخخخخخخخخخ!!!الهام تو كه اهل گريه كردن نيستي چرا اومدي اين تاپيك:thumbsupsmileyanim:
چقدرم زرنگي توخب میخواستم بدونم گریم چه تاثیری رو آقایون داره...خخخخخخخخخخخخ!!!
فقط دلت خوشه جواب میدی، اصلا به چیزی که میگی فکر نمیکنی.چقدرم زرنگي تو
فقط دلت خوشه جواب میدی، اصلا به چیزی که میگی فکر نمیکنی.
متنفرم از این جور آدما!
منم باهاتون موافقم.شما سفير صلح ميشيد؟با همدیگه مهربون باشید... نمی دونم چرا توی این سایت همه با هم دعوا دارن ؟؟!!!!!!!!!!!
دیدم که میگما!!!!!!!!!!!!
با همدیگه مهربون باشید... نمی دونم چرا توی این سایت همه با هم دعوا دارن ؟؟!!!!!!!!!!!
دیدم که میگما!!!!!!!!!!!!
شما موافقيد ما بيام و يك الگو سازي كنيم؟و از خودمون شروع كنيم؟منم موافقم لحن حرف زدن بچه ها خيلي بد شده ، خيلي راحت بي احترامي ميكنن.:14:
خوبه خودت هم موافقی!خودمون به هم توهين نكنيم.و از خودمون شروع كنيم. و از كلمات بهرتي استفاده كنيم
نه خواهش ميكنم اين چه حرفيهخوبه خودت هم موافقی!
عذر میخوام اگه به شما بی احترامی کردم.