saiedb55 گفت:
ديگه بدتر ولي مطمئنم اگه بخوايين کار تحقيقاتي هم انجام بدين بايد يه علوم آزمايشگاهي براتون انجامش بده چون با اين وضعي که من ميبينم بايد 6 ماه بگذره تا کار با سمپلرو ياد بگيرين تا اون موقع هم وقت تمومه
در ضمن سمپلر وسيله اي براي برداشت نمونه است محض اين گفتم که فکر نکني فحشه. حالا هي برو دنبال کار تو ازمايشگاه باش
راستي يه خبر جديد پيام نور داره ارشد زيست گرايش بيوشيمي ميگيره تازه دانشجوهاي جغرافيا هم ميتونن شرکت کنن اونم بدون ازمون
ا چقد خوب!چشم شما روشن!!!متاسفانه یا خوشبختانه من قصد ادامه تحصیل واسه گرایش بیوشیمی ندارم.در ثانی من پیام نور و دانشگاه محسوب نمی کنم.
اگه قرار بود ما هم اطلاعات شمارو داشته باشیم که نیازی به رشته علوم آزمایشگاهی نبود به این نوابغ فیلسوف!
سلام دوست عزيز:honeyjun;
ضمن احترام به تمام دوستان محترم علوم آزمايشگاهي
من هميشه سعي ميكنم اجانب حترام رو چون واسه خودم ميپسندم واسه ديگران هم رعايت كنم
اما گاهي وقتي ميبينم كسي از حريم تشخص خارج ميشه حتما سعي ميكنم مثل خودش جواب بدم
بقول معروف جواب هاي هوي است
اول اين كه حق با اونهاست،اينجا تاپيك مشكلات علوم آزمايشگاهييه و ما زيستي ها اينجا غريبه ايم و ربطي به ما نداره كه چي ميخواد بشه
دوم اينكه بنده هم قبلا سعي كردم اينجا طرح مشكل و يافت راه حل داشته باشم كه متوجه شدم بهتره به فكر كارهاي خودم باشم و بحث با بعضي ها بي فايدست
سوم اين كه در نهايت
(به جز بچه هاي محترم همه گرايش هاي بهداشت علي الخصوص علوم آزمايشگاهي)چه بعضي ها خوششون بياد و چه نياد.چه موافق باشن و چه نباشن.چه باهاش كنار بيان و چه نيان...
ما زيستي ها مجاز به شركت در آزمون بهداشت. اكثر گرايشها منجمله ايمني هستيم
شركت ميكنيم و انشاله قبول هم ميشيم.تا دكتري هم ميخونيم.آزمايشگاه هم ميزنيم
كار عملي هم كه در نهايت اگه بلد نبوديم و بقول بعضي ها ياد هم نگرفتيم.چند تا ليسانس علوم آزمايشگاهي مياريم توي آزمايشگاهمون واسمون انجام ميدن كه اشتغال زايي بشه
و همين آمار قبولي بالاي بچه هاي زيست توي ايمني پاسخ بسيار محكم و كافي به تمام شبهات واردست و اين استرسي هم كه به بعضي ها وارد شده و باعث شده احترام و اعتدال رو فراموش كنن و بجاي كمك به بقيه زبان به كنايه و تمسخر و هتاكي باز كنن نشون دهنده خيلي چيزهاست!!
حالا اونايي كه ميگن پايه فلان رشته قوي تر از بهمان رشته است و فلان كس كار عملي آنچناني بلده كه هيشكي... نميتونه..!!
جوابشون همين يه جملست:
(دور از جون همه بچه هاي محترم علوم آزمايشگاهي و زيست)
زماني كه مرد نباشد،چغندر سالار است
حتما وزارت بهداشت ميدونسته كه بعضي ها نميتونن...
كه به جاش به بعضي هاي ديگه مجوز داده بيان جاشونو پر كنن