sarashayan
New member
برگزاری کنگره چه نتایجی رو در بر داشت؟امید وار کننده بود؟
حداقل اميد داشتن(داشتيم)كه يه روزي ميتونن بزنن.حالا نه روز اول هنوز جوهر مدرك خشك نشده
ولي اگه يكم همت ميكردي ميشد بعد چند سال..
اما اينجوري كه بازار كار آينده اين رشته ها محدود ميشه به 1) كار توي آزمايشگاه مردم 2)تدريس توي مراكز آموزشي با مدرك دكتري 3)تحقيق با اميد به خدا !!
البته تاكيد ميكنم:من هيچ تخصصي در زمينه بازار كار علوم آزمايشگاهي و رشته هاي مورد بحث ندارم و صرفا بعنوان يه نفر كه با اميد به بازار كار مناسب تر نسبت به رشته هاي پايه قصد تلاش براي ورود به اين شاخه رو داشته و الان كمي يكه خورده دارم بحث ميكنم
و اگه اطلاعات يا نظراتم اشتباهه اول پوزش ميخوام و دوم خوشحال ميشم نظرات و راهنمايي دوستان رو بشنوم !
سلام ميدونيد چيه مشکل اينجاست که افرادي مثل شما که تو يه رشته غير مرتبط با علوم آزمايشگاهي درس خونديد حالا مدعي هستيد که بازار کارتونو توي آزمايشگاهها داريد از دست ميديد. واقعا جالبه چرا بچه هاي زيست شناسي فکر نميکنن بتونن تو راديولوژي هم کار کنن شايد بتونن ها....چرا فکر ميکنن اون چيزايي که روي حيواناتو شبه انسان اموزش ديدن حالا ميتونن تو بالين و توي آزمايشگاه ارائه کنن. اصلا يه سوال tibc چيست
خيلي جالبه...
واقعا كه معلومه خيلي از اين كه بچه هاي زيست شناسي ميتونن توي ارشد وزارت بهداشت شركت كنن ناراحتيد!!
ميخواين من با چند نفري كه ميشناسم ميخوان بهداشت شركت كنن صحبت كنم كه ما دسته جمعي شركت نكنيم شايد خدا خواست و شما قبول شدي كه اين ناراحتيت از دلت در بياد عزيزم؟!
عيبه به خدا....
البته من پيشاپيش از تمام افراد محترمي كه توي اين بحث شركت داشتن و نگران آينده بودن عذر ميخوام. البته كه با توجه به مشكل طرح كه براي بچه هاي وزارت بهداشت هست بچه هاي بهداشت دچار زحمت بيشتري ميشن.و البته موافقم كه بچه هاي عوم آزمايشگاهي از نظر كار عملي و تكنيك هاي باليني قوي تر هستن.
ولي به هر حال اين كه براي ارشد بهداشت از خيلي رشته ها از شيمي و زيست گرفته تا فني و مهندسي...وزارت علوم و دانشگاه آزاد و پيام نور و.... پذيرش ميشه سال اول نيست و سال آخر هم نخواهد بود.
اما من نميدونم چرا بعضيا انقدر بخيلن كه چشم ندارن ببينن يه نفر ديگه هم بتونه كاريو مثل اونا يا حتي بهتر از اونا انجام بده!؟و اينجوري جبهه ميگيرن و بجاي اينكه اگه كمكي از دستشون برمياد براي خودشون و ديگران انجام بدن اينجوري ميشينن و خرده فرمايش عرض ميكنن!؟تازه خدا رحم كرده اولين متضررين از تصويب احتمالي ايجور طرح هايي خود بچه هاي علوم آزمايشگاهي ان!!!
وخدا رحم كرده ما زيست شناسيا بقول اين جناب از رشته غير مرتبطيم و كارهامونم همه با حيوناي شبه انسان! و تازه قبوليمون انقدر خطرناكه حسن!!
وگرنه كه واويلا...
قابل توجه دوستاني که ارشد خوندنو با کار در ازمايشگاه قاطي کردن حرف من اينه که چرا وقتي زيست خوندين مياين تو ازمايشگاه و کار بچه هاي علومو انجام ميدين به نظر شما ايا کسي که طوطي وار يه تست انجام ميده با کسي که کاملا به اون اشراف داره فرقي با هم ندارن البته که فرق دارن و جالبتر از اون اينه که اينو حق خودشون ميدونن که بيان تو آزمايشگاه کار کنن دوباره حرفمو تکرار ميکنم چرا نميريد توي رديولوژي کارکنين تازه درامدشم بيشتره
در ثاني کسي حرف از ارشد نزده که به زيست شناس ها بر خورده ناز شصتتون اصلا برين انرژي هسته اي امتحان بدين ولي قبول کنيد که جاي شما توي آزمايشگاه تشخيص طبي نيست چون باليني و روي انسان کار نکردين درسته که خداي زيست شناسي و شايد علوم پايه هستين ولي تموم اينارو بايد از ديد باليني و پزشکي بخونين تا بشيد علو آزمايشگاهي و بيان تو ازمايشگاه تشخيص طبي. تاکيد ميکنم تشخيص طبي نه ازمايشگاه مواد غذاي و دارويي و ارايشي و غيره همين رشته به رشته پزيدنا به اينجا ختم شده که حالا ادعاي کار تو آزمايشگاه باليني رو براتون درست کرده
والسلام
من یه سوال دارم ازکسایی که این نامه رابرای وزیر نوشتند.حالا باز بشینید ببینید وزارت بهداشت ما که پر شده از پزشکان متعصب خودخواه در آینده چه ارمغانی برای ما خواهند داشت؟
حالا باز منتظر حرکت دکترهای علوم آزمایشگاهی باشید که هیچ وقت رخ نخواهد داد! چون این موارد دغدغه ی اونها نیست... اونا آزمایشگاه خودشون رو دارند دلیل نداره برای خودشون بستر تاسیس آزمایشگاه های جدید رو فراهم کنند و رقیب اضافه کنند!
اونا کنکور ارشد ندارند که براشون حرف ما مهم باشه؟!
نامه زیر از طرف پاتولوژیست ها برای وزیر بهداشت نوشته شده، دلم میخواد بخونید ببینید چی نوشتند؟
مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام
پیرو نامه شماره 3483/پ/88 مورخ 13/11/88 در خصوص برقراری مجدد دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی مختص فارغ التحصیلان PhD علوم پایه به استحضار میرساند، از آنجا که علیرغم توضیحات این انجمن که با حسن نیت و احترام به آموزش پزشکی و قدر و منزلت متقاضیان دوره مذکور خدمت سرکار معروض گردید کماکان با استناد به تبصره 2 ماده 6 قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی ... و اصلاحیه مصوب 23/1/67 مجلس شورای اسلامی با توجه به نتایج حاصله از برگزاری این دوره در سنوات گذشته و توقف آن توسط وزارتخانه متبوع، راه اندازی مجدد آن را مورد سوال قرار داده و عدم موفقیت آنرا یادآوری می کند.
با توجه به پیشرفتهای حاصله در طب و جایگاه آزمایشگاه کلینیکال در ارائه بیشترین یافته های قابل استناد در تشخیص و کنترل بیماریها، جنبه کلینیکال آزمایشگاه غیر قابل انکار است و ورود افراد غیر پزشک را نه به عنوان همکار بلکه به عنوان مسئول قانونی آزمایشگاه موجب اختلالات جبران ناپذیری در اصول علمی تشخیص و کنترل بیماری ها می داند.
انجمن آسیب شناسی ایران به نمایندگی از طرف دستیاران پاتولوژی و بیش از 1400 متخصص پاتولوژی سراسر کشور مجدانه از آن مقام محترم تقاضا دارد که نسبت به تشکیل یک کمیته تخصصی متشکل از اساتید بالینی به عنوان دریافت کنندکان خدمات آزمایشگاهی اقدام فرمایند تا به این سوال پاسخ دهند که آیا تایید و تفسیر جواب آزمایشگاهی توسط غیر پزشک قابل قبول است یا خیر؟
دکتر بهروز شفقی
رئیس انجمن آسیب شناسی ایران
قابل توجه دوستاني که ارشد خوندنو با کار در ازمايشگاه قاطي کردن حرف من اينه که چرا وقتي زيست خوندين مياين تو ازمايشگاه و کار بچه هاي علومو انجام ميدين به نظر شما ايا کسي که طوطي وار يه تست انجام ميده با کسي که کاملا به اون اشراف داره فرقي با هم ندارن البته که فرق دارن و جالبتر از اون اينه که اينو حق خودشون ميدونن که بيان تو آزمايشگاه کار کنن دوباره حرفمو تکرار ميکنم چرا نميريد توي رديولوژي کارکنين تازه درامدشم بيشتره
در ثاني کسي حرف از ارشد نزده که به زيست شناس ها بر خورده ناز شصتتون اصلا برين انرژي هسته اي امتحان بدين ولي قبول کنيد که جاي شما توي آزمايشگاه تشخيص طبي نيست چون باليني و روي انسان کار نکردين درسته که خداي زيست شناسي و شايد علوم پايه هستين ولي تموم اينارو بايد از ديد باليني و پزشکي بخونين تا بشيد علو آزمايشگاهي و بيان تو ازمايشگاه تشخيص طبي. تاکيد ميکنم تشخيص طبي نه ازمايشگاه مواد غذاي و دارويي و ارايشي و غيره همين رشته به رشته پزيدنا به اينجا ختم شده که حالا ادعاي کار تو آزمايشگاه باليني رو براتون درست کرده
والسلام
نه مثال خوبی نزدی! چون چشم پزشک و دکتر عمومی و پاتولوژیست هرسه تاشون پزشکن، ولی پارازایتولوژیست نه! تفسیر نمونه مدفوع یک بیمار و تشخیص دقیق بیماری بیشتر یه کار کلینیکاله اگرچه یه پی اچ دی انگل خیلی سوادش از یه پاتولوگ راجع به انگلها بیشتره ولی اطلاعات بالینیش با پاتولوژیست قابل قیاس نیست! در ضمن جایگاه یک پی اچ دی با سواد خیلی بیشتر از تفسیرکننده یه نمونه مدفوعه!اگه کسی تو چشش خاربره میره پیشه یه چشم پزشک نه یه پزشک عمومی
حالااگه یه نمونه مدفوع ازنظرانگلی میخوادتفسیر بشه دکتر انگل شناس حکم چشم پزشک ودکترپاتولوژی حکم پزشک عمومی داره