mahdieh75
New member
چرااااااااااااااااااااااااا هانیه تو باید طرف مظلوم هارو بگیری نه ظالم هاروو.هههههههههه
الان فک کردی تو زمره مظلومان هستی؟خخخخخخخخخخخخ
چرااااااااااااااااااااااااا هانیه تو باید طرف مظلوم هارو بگیری نه ظالم هاروو.هههههههههه
شفیع=مظلوم هردو جهان خخخخخخخخخ
و تو عادل جان چی؟هههههه
نتیجه کمک به شفیع..............................حقت بود کتک بخوری................:black_eyed:
اینجا که شده اسپم دونی7977cujr38iyymsu8:.....بچه ها...خاطره بنویسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــن:smilies-azardl (12)
اینجا که شده اسپم دونی7977cujr38iyymsu8:.....بچه ها...خاطره بنویسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــن:smilies-azardl (12)
نیستم بنظرت؟خدایش از من مظلومتر کیو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از تو مظلوم تر منم از منم مظلوم تر سانی اینجا شفیع:4d564ad6:
هانیه از تو و سانی مار کبری مظلومتره.هههههههه
رو حرف خواهرت حرف نزن.......................:sdasdasd:هرموقع دلم بخاد اسپم میگذارم ...........:4d564ad6:
رو حرف خواهرت حرف نزن.......................:sdasdasd:هرموقع دلم بخاد اسپم میگذارم ...........:4d564ad6:
باور نمیکنی برو از ان ار وان بپرس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مار کبری چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:
هانیه ماهم پشت سرتیم نترسیا.ههههههههههههههههههههههههه
- - - Updated - - -
هانیه ماهم پشت سرتیم نترسیا.ههههههههههههههههههههههههه
من خیلی خیلی مظلومم ...............بمیرم واسه مظلوم بودنم:::dadad4::dadad4: به این چشمام بنداز دلت مویاد منو با مار کبری مقایسه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)7977cujr38iyymsu8:
چشم داداش عادل.............دیگه ادامه نمیدم :tsimuzpzwoap1t9y3o7الان یادم نمیادش ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شفیع زودباش خاطره بوگو باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:78:خوش باشين.
زدين تار و پودتاپيك مو در آوردين.
آجي نامردى نكن ديگه
شفيع خواهش ميكنم داداش...
قربون مرام و معرفتتون.
بچه ها لطفا خاطرات مدرسه تون رو بزارين.
تشكر.
مهدیه جان قلدری بوده برای خودش هاااااااا.ههههههههههه
نیستم بنظرت؟خدایش از من مظلومتر کیو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟