نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

setayesh71

New member
امضای سارا یه واقعیته که هممون داریم تو زندگی تجربه اش می کنیم

زیباست

TUMS

Well-known member

عشق
در کودکی ام از این واژه زیاد میشنیدم
و با خودم فک میکردم چه واژه قشنگی هست:28:
اما الان نمیدونم چی هست:33:

antenyus

Active member
امضای قشنگیه ولی من اگه کسی بستنیمو گاز میزد بقیه اش رو مینداختم دور چون دهنی شده بود منم ک وسسسسسسسواسسسسس............:1dco2x0p1lilzhfpg1t:4d564ad6:

shima.p

New member
حس امید میده بهم
بهم میگه شیما یه بار دیگه
تو میتونی
ایشالا

antenyus

Active member
مائده های زمینی ( آندره ژید ) خیلی خیلی خیلی دوسش دارم تک تک حرف هاش پر معنیه!!!!!!........

tata

New member
سکوت پرمعناترین فریاد است
با رویش دوباره هم کاملا موافقم

antenyus

Active member
اوه خیلی تحت تکثیر قرار گرفتم!!!!!!!!!!!........
نه شوخی کردم خیلی قشنگ و احساسی بود من جوجو هارو خیلی دوس دارم تو باغ پرندگان اصفهان وقتی دیدم عقاب ها رو با اون عظمت گذاشتن تو قفس و اونا نمیتونن پرواز کنن احساس کردم اونا چه قدر از انسانها بدشون میاد ، خودم از اینکه نگاهشون میکردم از خودم بدم اومد خیلی احساس بدی بود تو چشای نازشون حالت حسرت برا لذت یه پرواز دوباره رو میشد دید واقعا برا خودمون متاسفم..............

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
امضاي dida : اين جمله رو هميشه ميشنوم كه زندگي لحظه اي و ... درسته ولي خيلي سخته بخواي با اين مشكلات فقط بخندي:65d6a5d6s:

mw.ashel

New member
من امضاء شفیع رو خیلی قبول دارم واگه تغییر نکنی و اونجور که میخوایی نشی یا محکوم به شکست میشی یا اونجور که دوس دارن تغییرت میدن!

TUMS

Well-known member
در مورد امضاي پرنيان
خيلي قشنگ بود
بسيار بامعنا و پربار
در مورد نقر قبلي
هر سه تاش خوب بود ولي قسمت سومش را توي اين شرايط جواب ميده فقط بخند همين هر چند سخته!!!!!!!!!!

sara77

New member
ایمنووووووووووووووووووو امضات هنوز خودشه؟//؟واسه بار 10000بابا امضات قشنگه

akhbar

New member
دقيقا همينطوره، تا خودمون رو تغيير نديم هيچ اتفاقي نميفته و فقط عمرمون يكنواخت سپري ميشه. كه البته بايد سعي كنيم كه تغييرمون درست باشه تا عاقبت خوبي هم در انتظارمون باشه. بهرحال " از ماست كه بر ماست"

pariya

New member
امضای شفیع جالبه..بنظرم یجوری متناقضه... البته اگه خودمونو تغییر ندیم اونجوری که دوست دارن تغییرمون میدن.بنطرم امضای قشنگیه

akhbar

New member
وقتي نااميدي،انگار تمام دنيا رو سرت خراب شده، و وقتي اميدواري، كلي آرزوهاي قشنگ مي كني.پس نبايد هيچ وقت نااميد بود

بالا