نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

ZOT

New member
امضای شفیع چه جالبه !
درتغییر بودن ثبات است ! جالبه !:motat:

شفيع

Well-known member
امضاي شما درست مبحثي در روانشناسي هست كه مطابق اون به گذشته زياد فكر كني افسرده ميشي به اينده فكر كني مضطرب از اينكه چه اتفاقي خواهد افتاد هست پس به حالا فكر كن

شفيع

Well-known member
جالبه ولی سخته درکش
دركش سخت نيست
در كل منظور جمله من اينه:
اگر بخوايي در موفقيتت ثبات داشته باشي با تغيير كني و با تغيير به اين ثباتي كه داري دست خواهي يافت و اين امتداد خواهد داشت اگر امروز موفق باشي اما نخواهيي خودتو تغيير بدي و مطابق با علم روز و نياز روز پيشبري به ثبات نخواهي رسيد

patris

New member
امضای سعید بسیار زیبا و آرامبخشه این که احساس کنی تو اوج تنهایی بازم خدایی وجود داره که به یادت هست قوت قلبه

karshenasgh

New member
اگر دلت گرفت سکوت کن...!این روزها هیچکس معنی دلتنگی را نمیفهمد! (امضای mohsen_rok)

این امضا هم خیلی قشنگه...

شفيع

Well-known member
به خاطر تضادشه. هميشه ميگن به آدمي اعتماد كن كه در همه چي داراي ثبات باشه . حالا امضاي شما ميگه ثبات در تغيير است:wacsmiley:
ميخك نيگاه كن ميگه ثبات در تغيير هست.يعني اگر بخواهي به ثباتي كه الان داري برسي در اينده با خودتو تغيير بدي.مثلا زماني ايران خودرو در سالهاي 1350 در ثبات كامل بود اما چون دست به تغيير خودش نزد بسياري از كشورهايكه زماني كه ايران خوردرو ماشين توليد ميكرد اونها اصلا ماشيني توليد نميكردن چون خودشونو بر اساس تغييرات روز تغيير دادن به ثبات رسيدن

mikhak s

New member
ميخك نيگاه كن ميگه ثبات در تغيير هست.يعني اگر بخواهي به ثباتي كه الان داري برسي در اينده با خودتو تغيير بدي.مثلا زماني ايران خودرو در سالهاي 1350 در ثبات كامل بود اما چون دست به تغيير خودش نزد بسياري از كشورهايكه زماني كه ايران خوردرو ماشين توليد ميكرد اونها اصلا ماشيني توليد نميكردن چون خودشونو بر اساس تغييرات روز تغيير دادن به ثبات رسيدن

منظورت اينه براي پيشرفت بايد تغيير كني با تغيير زمان و به موقع هم ثبات داشته باشي؟

TUMS

Well-known member
امضاهای ایمنو همیشه قشنگ

خدایا
گفتم:تنهایم
گفتی:لا تقنطوا من رحمت الله<هرکز از رحمت نامنتهای خدا ناامید نشوید
این قسمت را با شدت هر چه تمام تر قبول دارم:riz304:
در مورد شفیع هم که نظر داده بودم امضای شفیع منو یاد جمله
پر از خالی هم میندازه:rolleyessmileyanim:

Mohammad gh

New member
نفر بالاییه من ایمونو