نظرتون در مورد رشته نفر قبلي چيه؟

patris

New member
روانشناسی رو کلا دوست دارم کار جالبی باید باشه ولی فکر کنم خیلی هنوز تو فرهنگمون جا نیفتاده که اکثرا به یه روانشناس نیاز داریم:smiliess (12):

aohm

New member
زيست درس محبوب من تو دبيرستان بود و هنوزم به مطالب بيولوژي بخصوص در مورد بدن انسان علاقمندم(دليل انتخاب رشته ارشدم همين بود)
اما متاسفانه تا اونجا كه ميدونم بازار كارش رونق نداره
ژنتيك هم اون قسمت زيستمون تو دبيرستان كه هميشه نگران مساله هاش بودم!:smilies-azardl (181

saharandishe

New member
بهداشت حرفه ای هم که دیگه نگو،عالمیه واسه خودش.....ولی منم به دلایل شخصی واسه ارشد گرایش دیگه ای روانتخاب کردم بااینکه بازارکاربهداشت حرفه ای توپه،تقریباغیرممکنه کسی تواین رشته کاربخوادولی پیدانکنه،چون الان اجباری شده که اکثرمراکزمتخصص بهداشت حرفه ای روداشته باشن. همگی موفق باشید.....:painting:

navid_gadim

New member
در مورد حرفه ای نظری ندارم ولی بیوتکنولوژی عالیه .. اصلا هر رشته ای که بیولوژی داشته باشه حرف نداره..

Oracle

New member
سلام.
مامایی رشته خوبیه و باید واقعا دوسش داشته باشین تا بتونین پیشرفت کنین.

shayeste

New member
پزشکی رشته همیشه توی بورسه مخصوصا الان که موقع انتخاب رشته است خیلی ها واسه کلاسش انتخاب مبکنن

tishk

New member
:25r30wi:به نظر من میکروبیولوزی رشته ی خوبیه حالا اگه مردین درمورد رشته ی من نظر بدین

fateme67

New member
پزشکی...:thanks:دیگه چی بگم؟؟!!!!!!!!..براتون آرزوی موفقیت میکنم قدر رشته تونو بدونین.

waria

New member
دوباره به من میکروبیولوژی افتاد که...خب قبلا گفتم دیگه... دوستش نمیداریم
ژنتیکم که خیلییی سخته.هر کی ژنتیک میخونه به نظرم جزو نوابغ حساب میشه....

shayeste

New member
جالبه همه از رشته من میپرن فک کنم کسی اطلاعات نداره :smiliess (11):

نگاه

New member
من دبیرستان که بودم تا زمان انتخاب رشته یکی از رشته هایی که دوست داشتم بخونم میکروبیولوژی بود، بعد که دانشگاه رفتم واحد میکروبیولوژی رو پاس میکردم دیدم به اون جذابیتی که فکر میکردم نبود.
در کل رشته خوبیه.

نگاه

New member
ای بابا مثل اینکه من و شایسته همزمان ارسال کردیم:smiliess (12):
آمار هم رشته خوبیه ولی مغز ریاضی میخواد خصوصا بحث آمار و احتمال که تو دبیرستان داشتیم اولش که سطحی میخوندم فکر میکردم خیلی سخته ولی بعدا خوراکم شد.

mikhak s

New member
پرستاري رشته ايي كه بازار كار داره ولي بايد بهش علاقه داشته باشي چون هر روز با مرگو زندگي مردم در ارتباط هستن.خودمم پرستاريو دوست دارم:heart:

aohm

New member
رشته خوبيه،بخصوص براي كاركردن.كارتون از خيلي از استرسهاي بد به دوره و آرامش خوبي داره
آموزش بهداشت رو نميدونم

mikhak s

New member
بيوتكنو لوژي رشته ي سختيه و فكر ميكنم بازار كارش بد نباشه. متاسفانه اطلاعات بيشتري ندارم:sad:

خزر

New member
من خودم موقع کنکور رشته گیاهپزشکی رو اوردم یعنی قبول شدم ولی نرفتم چون بازار کار نداشت . رشته بدی نیست!!:wacsmiley:

بالا