میکروب رشته خوبیه ولی متاسفانه بازار کاری درخور این رشته تو کشور موجود نیست. مخصوصا الان که دانشگاه آزاد این رشته رو اشباع کرده
خیلی از بچه های علوم آزمایشگاهی بخاطر اشغال کردن بازار کارشون توسط میکروبیولوژیستها تو آزمایشگاهها اونم با حقوق کم باهاشون مشکل دارند!
ممنون ماری بابت تاپیک جالبی که باز کردی...
ایمنو واقعا عالیه، من که خیلی دوست دارم این رشترو، اما باید تا مقاطع بالا ادامه داد تا به جایی رسید. و دائم باید اطلاعات علمی تو این زمینه رو آپ کرد...
من از رشته ی پرستاری بدم نمیاد ولی خیلی شرایط کاریش سخته.البته شرایط کاری رشته ئ خودمم سخته ولی من عاشقانه رشتمو دوست دارمو امیدوارم بتونم تو رشته ی ایمونو که به نظرم قشنگترین رشتس قبول شموادامه تحصیل بدم:21:
علوووووم !
از دانشجوهاش بپرسی چی میخونی میگن علوم! (مثل دندونپزشکی که میگن دندون)
اگه نباشی کار همه لنگه بالاخره یه پای تشخیص دست تونه! دستتون درد نکنه این پا رو ول نکنین
فقط خواهشا مثل بعضی آزمایشگاهیها نباشید که واسه ما و پزشکا تعیین تکلیف میکنن :mad_majidonline:
قربان همه علومی ها دست مریزاد
سلام به نظرم مامایی رشته بسار خوبی.واز لحاظ بازار کارم بازار کار خوبی داره.امیدوارم تو این رشته موفق باشین.به نظر شما انگل شناسی چه طوره؟بازار کار خوبی داره؟
سلام به نظر من این آدمای رشته هستن که رشتشونو به بقییه میشناسونن و تصور افراد ومیسازن........مسلما هر چی تعداد افراد عاشق یه حرفه ای بیشتر باشه اون رشته بهتر به بقیه معرفی میشه.:a2d3:......... من زیاد از رشته انگل اطلاعات ندارم ولی استادای مربوطرو خیلی دوست داشتمو تا اونجایی که تو خواطرم هس فقط خوبیاش یادمه:ad54ad:
به به....
عجب رشته ای داری شما...باقلوااااااااااااااااااااااااا:ad54ad:
گرچه نظر دادن درباره ی این رشته در قالب کلمات نمیگنجه و کلمه ها خیلی محدودن وا3 بیانش ولی میشه ی جورایی با کلمه ها بازی کرد ک تا حدودی منظورمونو برسونن!
ب نظرم مامایی هنریست ک علم را ب خدمت میگیرد تا عشق را در معرکه ی راز و تجلی گاه آفرینش ب نمایش گذارد...
دیگه چی میخوای تو ک با راز آفرینش عجین شدی...:bunnyearsmiley: