iran khanom
Member
لطفا اين چيزها را قرار ندهيد كه متاسفانه ديدگاه بعضي ها رو به ائمه تغيير بده ممنون.
دوست عزیز من نخواستم بگم که شما تعصب دارین.منظورم این نگرش اشتباه بود.و اگر از حرف من این برداشت شد از شما معذرت میخوام.سلام دوست عزیز
در جواب این جملتون(فراد متعصب خیلی برداشت جالبی دارن) بنده اصلا تعصب ندارم چون تعصب نصبت به دین کاملا آدمو از حقیقت دور میکنه و آدمو نابود میکنه و بنده اصلا آدم مذهبی نیستم چه برسه نسبت به دین متعصب باشم
دوما تاریخ اکثرا چیزیه که نباید زود باورش کرد چون مال گذشتست و آدمایی که اصولا بدون فکر کردن چیزیو قبول میکنن آدمای عجولی هستن و تصمیمشون درست نیست حالا این اگه این تصمیم در مورد گفته های تاریخ باشه.
در جواب این سوالتون (چطور وقتی توی نهج البلاغه مثلا در مورد عدل علی صحبت میشه نمیگیم که این تحریف شده هست؟) دلیل این که کسی در مورد عدل علی شک نداره و باور داره که این گفته در مورد علی (ع) درسته اینه که همه مسلمانا در مورد عادل بودن علی شک ندارن و مسلمانی رو چه از شیعه چه از سنی نمیتونی پیدا کنی که غیر اینو بگه و همه تاریخ نویسان هم در این مورد اتفاق نظر دارن.
در جواب این حرفتون(اگه قرار به این باشه که بگیم تحریف شده، هیچ وقت نمیتونیم یه تصمیم درست بگیریم.ما اکثر چیزایی که در مورد حضرت علی میدونیم از همین کتابا هست اگر قرار به این باشه ،سریعا بگیم تحریف شده هست و خودمون رو راحت کنیم، میشه گفت اون قسمت هایی از نهج البلاغه که در مورد عدل و.... هم صحبت شده ،تحریف شده هست.مسلما هم یه جاهایی از این کتابا تحریف شده. مگه میشه یه کتاب 1000 سال ازش بگذره و تحریف نشه. ولی ما برای شناخت افراد تنها منابعمون همینا هست و نمیتونیم گلچین کنیم و بگیم آره اینجای کتاب کاملا درست هست ولی اونجا که با عقاید ما نمیخونه تحریف شده هست) اولا آدمی که علمی بخواد در مورد تاریخ حرف بزنه نباید هیچ کتابی رو غیر از قرآن که در مورد گذشته نوشته شدست تحریف شده ندونه و غیر از کتاب الله باید در همه کتابهای تاریخی احتمال تحریف قائل باشی پس نهج البلاغه هم از این قاعده جدا نیست. و این احادیثی که در مورد حضرت علی ذکر شده به نظر بنده توهین به شخصیت بزرگی مثل ایشونو
در مورد این گفتتون(در ضمن داشتن بیشتر از یک زن هم هیچ تناقضی ایجاد نمیکنه.دقیقا درست هم در میاد. ببین زن شر هست...تا اینجاش که هیچی .....و بدتر اینکه وجودش لازم هست. حالا این تعداد لازم میتونه 1 یا 2 یا 3 یا الی ماشاالله باشه.حالا اینم شد یه جوری عذر بدتر از گناه .....حالا بگذریم از تعدد زوجین.) شما اگه عقیده داشته باشید زن شر هست آیه میرید به جای یه زن چندتا زن میگیرید اتفاقا این تناقض خیلی آشکاری هستش و در ضمن یکی از همسران ایشون فاطمه (ع) بوده یعنی شما فک میکنید حضرت فاطمه برای علی شر بود؟؟؟؟؟ و از یه طرف شما بیایید بگید زن شره و چندتا زن هم بگیر و بعد این که اعتقاد داری زن شره میگی وجودش لازمه ؟؟؟آیا چیزی که شره چرا باید وجودش لازم باشه ؟؟؟؟؟ ایا از نظر شما ایه منطقه؟؟؟؟ خواهشا یه کم به گفته ها توجه کنید و تناقضات رو برسی کنید.
ایران حانم از نظر شما این بده که تو یه محیط دوستانه دنبال حقیقت بگردیم؟لطفا اين چيزها را قرار ندهيد كه متاسفانه ديدگاه بعضي ها رو به ائمه تغيير بده ممنون.
پریسا خانم منظورتون از سطحی چی هست؟و از عمقی چیه؟خب وقتی یه نفر یه حرف رو میگه در واقع داره نظرش رو در مورد اون موضوع میگه و این دیگه بررسی سطحی و عمقی نداره...رابطه ی e=mc2 نیست که ما حالا بخوایم جمع بشیم و ریشه یابی کنیم. این حرف از دوقسمت ساده تشکیل شده .1زن شر هست 2 وجودش لازم هست.....به سادگی این حرف که روز روشن هست.شما میتونین برداشت عمقی و بعدش سطحیتون رو در مورد جمله ی روز روشن هست بگید؟اولا که هیچ وقت هر حرفیو به افراد مقدس 1مذهب ربط ندین دوما اینکه حتی اگه این حرفا متعلق به امام علی باشه بعید میدونم معنی سطحی و توهین آمیزی داشته باشه پس لطفا سطحی برداشت نکنید چون از انسانی به این بزرگی و با این همه سوابق درخشان بعیده حرف نپخته و توهین آمیزی زده باشه:riz277:
ببخشید من هر چی میگردم کلمه زندگی رو تو قسمت عربیش پیدا نمیکنم.چون گفتین گفته های افراد سرشناس رو تحریف نکنید گفتما.آخه فک کنم اگه زندگی رو وارد ترجمه کنیم یه جورایی تحریفش کردیم.سلام به همگی
متین خان بهتره درست معنی کنیم وچه خوبه گفته های افراد سرشناس را تحریف نکنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحکمه 238
مسولیة العیال وقال علیه السلام: المراة شرٌٍ کُلُّها ، وَ شَرٌّ ما فیها أنَّهُ لابُدَّ مِنها.
ترجمه:
حکمت 238 مشکلات تشکیل خانواده (اخلاقی ،اجتماعی) ودرود خدا براو فرمود: زن وزندگی ، همه اش زحمت ودردسر است وزحمت بارتر اینکه چاره ای جز بودن با او نیست.
لطفا اين چيزها را قرار ندهيد كه متاسفانه ديدگاه بعضي ها رو به ائمه تغيير بده ممنون.
یه ادم بزرگ میتونه اشتباه کنه یا دید منفی نسبت به زن ها داشته باشه اما کسی که معصومه نه . چون زن یه مخلوق که درست مثل مرد پیش خدا ارزش داره و هیچ کس بویژه یه انسان که عقایدش نماد عقاید یه مذهب است حق نداره راجب اون قضاوت خیر و شر کنه قبلا هم گفتم خدا معیار سنجش ادم ها رو تقوا میدونه و کسی که قران ناطق بیش از هر کسی به این موضوع واقفه. به نظر من این جمله محدود به زمان و موقعیت خاصیه که در با گذشت زمان موقعیت رو حذف کردن و برای خراب کردن دیدگاه مردم راجب شیعه و بویژه حضرت علی اون رو بیان میکنن کم از این کارا نکردن.اگه این سخن حضرت علی مخاطب عام داشت و منظور ایشون همه زن ها بود فرق ایشون با اعراب دوران جاهلیت که دختراشون رو زنده بگور میکردن چیه؟پریسا خانم منظورتون از سطحی چی هست؟و از عمقی چیه؟خب وقتی یه نفر یه حرف رو میگه در واقع داره نظرش رو در مورد اون موضوع میگه و این دیگه بررسی سطحی و عمقی نداره...رابطه ی e=mc2 نیست که ما حالا بخوایم جمع بشیم و ریشه یابی کنیم. این حرف از دوقسمت ساده تشکیل شده .1زن شر هست 2 وجودش لازم هست.....به سادگی این حرف که روز روشن هست.شما میتونین برداشت عمقی و بعدش سطحیتون رو در مورد جمله ی روز روشن هست بگید؟
در ضمن ما نمیتونیم با استناد به اینکه یه شخص بزرگ هست بگیم که پس در تمام زمینه ها درست گفته.یعنی شما قبول ندارین یه نفر میتونه بزرگ باشه ولی نظرش در مورد زنها منفی باشه؟
به نام کردگار پاک صفتم
به نام خداوند عشق
به نام خداوند زن
وخداوند رویهای نیک
گفته اند:در سخن به گفته بنگرید نه به گوینده ی آن،تنها در سیاست به گوینده بنگرید!!!!!
زن یعنی عشق
عشق سرشار از دردسر وسختی ست...اما بدون این عشق(سختی)نمیتوان زندگی کرد
این علی که میگویید...به گمانم مرد عاشقی بوده که تمامیت عشق را در زن میده!!!!!!!
این جمله راپیامبر دین اسلام گفت:
در زندگی سه چیز را دوست میدارم،زن،عطر،نماز
عطر:بوی اوست
نماز:ذکر اوست
وزن:به تمامی معنای عمیق عشق اوست!!!!!
من به این دردسر بسیار افتخارمیکنم که بدونش جهان خالی بود وهیچ وپوچ!!!!!
آنروز که گردگارم زن(دردسر )را آفرید..به تمامی عشق را معنی کرد!!!!!
شما اگه قران رو بخونید متوجه میشید که تو قران گفته شده که حتی پیامبر هم معصوم نیست.بعد شما چطور حضرت علی رو معصوم میدونید؟یه ادم بزرگ میتونه اشتباه کنه یا دید منفی نسبت به زن ها داشته باشه اما کسی که معصومه نه . چون زن یه مخلوق که درست مثل مرد پیش خدا ارزش داره و هیچ کس بویژه یه انسان که عقایدش نماد عقاید یه مذهب است حق نداره راجب اون قضاوت خیر و شر کنه قبلا هم گفتم خدا معیار سنجش ادم ها رو تقوا میدونه و کسی که قران ناطق بیش از هر کسی به این موضوع واقفه. به نظر من این جمله محدود به زمان و موقعیت خاصیه که در با گذشت زمان موقعیت رو حذف کردن و برای خراب کردن دیدگاه مردم راجب شیعه و بویژه حضرت علی اون رو بیان میکنن کم از این کارا نکردن.اگه این سخن حضرت علی مخاطب عام داشت و منظور ایشون همه زن ها بود فرق ایشون با اعراب دوران جاهلیت که دختراشون رو زنده بگور میکردن چیه؟
دقیقا کجای قران گفته شده؟شما اگه قران رو بخونید متوجه میشید که تو قران گفته شده که حتی پیامبر هم معصوم نیست.بعد شما چطور حضرت علی رو معصوم میدونید؟
اگه این سخن حضرت علی مخاطب عام داشت و منظور ایشون همه زن ها بود فرق ایشون با اعراب دوران جاهلیت که دختراشون رو زنده بگور میکردن چیه؟ دقیقا بحث تو این تایپیک سر همین موضوع هست. اگه جوابش رو بگید ممنون میشم
عزیزان هیچ نگران نباشید.....خیلی ساده اس....نمیخوام اصن ناراحتتون کنم...هیچ اتفاقی نیافتاده.فقط تو قران سوره فتح آیه 1 تا 3 گفته شده که گناهان پیامبر بخشیده شده........یه لحظه....قبل از اینکه بری تو قران بگردی فقط خواهشا .....ببین خواهش کردم ...جمله خیلی ساده هست ...نه برداشت عمقی داره نه سطحی داره نه هیچ چیز نه خواسته این گناهان رو به شخص دیگه نسبت بده.....خیلی ساده گفته شده گناهان گذشته و آینده تو را بخشیدیم......اصن نگران نباش که بخوای این رو قبول کنی....این گفته خود قران هست...پس با خیال راحت بپذیرش....اگه قرار بود تو این رو نپذیری تو قران گفته نمیشددقیقا کجای قران گفته شده؟
چقد منطقی و آروم صحبت میکنی.به به:smiliess (3):نگرانی وجود نداره جانم ما هم با حفظ آرامش رفتیم نگاهی نمودیم و برگشتیم.ولی خب عزیز من به نظرم بهتره که من و شما که تخصص نداریم توو این زمینه ها ،این که آیه برداشت عمقی یا سطحی داره و رو به متخصصش واگذار کنیم.هوم؟و نمیشه بگی هر چی هست ظاهر ایاته.مثلا توو آیه:ید ا... فوق ایدیهم.اینطوری باید بگیم خدا هم مثل ما دست داره که درست نیست.پس نمیشه همیشه معنی سطحی رو گرفت.پس من اگه اجازه بدید نظر متخصصشو میگم.یه تفسیرش اینه:قضیه ای که توو ادبیات ما هم هست که خاص رو میگن ولی معنی عام میده.اینجا هم منظور از گناه پیامبر گناهان امت و شیعیان پیامبر هست.تفاسیر دیگه هم موجوده که به هر حال بخونید ایشالا که قانع بشید.اگر نشدید هم با یه متخصصش صحبت کنید ببینید چی میگه نه اینکه اینجا بیان کنید و از بقیه بخاید که بپذیرن.:riz304:عزیزان هیچ نگران نباشید.....خیلی ساده اس....نمیخوام اصن ناراحتتون کنم...هیچ اتفاقی نیافتاده.فقط تو قران سوره فتح آیه 1 تا 3 گفته شده که گناهان پیامبر بخشیده شده........یه لحظه....قبل از اینکه بری تو قران بگردی فقط خواهشا .....ببین خواهش کردم ...جمله خیلی ساده هست ...نه برداشت عمقی داره نه سطحی داره نه هیچ چیز نه خواسته این گناهان رو به شخص دیگه نسبت بده.....خیلی ساده گفته شده گناهان گذشته و آینده تو را بخشیدیم......اصن نگران نباش که بخوای این رو قبول کنی....این گفته خود قران هست...پس با خیال راحت بپذیرش....اگه قرار بود تو این رو نپذیری تو قران گفته نمیشد
خب شما از کجا میدونی که من تخصص ندارم؟و از کجا میدونی که با متخصصش صحبت نکردم؟گفتم الان دوباره بخث سطحی و عمقی رو مطرح میکنیدا....عزیز من شما قبل از اینکه این استدلال رو بگید حدس میزدم که دقیقا همین رو بگید......خب اگه میخواست بگه که گناهان امتت رو بخشیدیم خیلی راحت نمیتونست بگه که گناهان امتت رو بخشیدیم؟بگذریم....چقد منطقی و آروم صحبت میکنی.به به:smiliess (3):نگرانی وجود نداره جانم ما هم با حفظ آرامش رفتیم نگاهی نمودیم و برگشتیم.ولی خب عزیز من به نظرم بهتره که من و شما که تخصص نداریم توو این زمینه ها ،این که آیه برداشت عمقی یا سطحی داره و رو به متخصصش واگذار کنیم.هوم؟و نمیشه بگی هر چی هست ظاهر ایاته.مثلا توو آیه:ید ا... فوق ایدیهم.اینطوری باید بگیم خدا هم مثل ما دست داره که درست نیست.پس نمیشه همیشه معنی سطحی رو گرفت.پس من اگه اجازه بدید نظر متخصصشو میگم.یه تفسیرش اینه:قضیه ای که توو ادبیات ما هم هست که خاص رو میگن ولی معنی عام میده.اینجا هم منظور از گناه پیامبر گناهان امت و شیعیان پیامبر هست.تفاسیر دیگه هم موجوده که به هر حال بخونید ایشالا که قانع بشید.اگر نشدید هم با یه متخصصش صحبت کنید ببینید چی میگه نه اینکه اینجا بیان کنید و از بقیه بخاید که بپذیرن.:riz304:
از همه ی اینا گذشته متین چقد پر رو هست.خب پسر اومدی اینجا بحث راه انداختی خودت رفتی؟خب خودت هم بیا یه چیزی بگو دیگه!!!!