ازم دلخور نشیااااا اما شاید خودت اشتباه حساب کرده بودی که الان درصدات کمتر شده.چون قاعدتا باید بیشتر می شد.من که خیلی کمتر شده چر این تایپیک ساکته کسی نیست
100 % موافقم.اگه همه بیان خیلی بهتر میشهیادش بخیر یه سرزنده نامی بود خیلی فعال واکتیو بود الان دیگه پیداش نیست شما موافقید یه ساعتی تعیین کنیم همه جمشیم اینجا برا انتخاب رشته
والا تصمیم قطعی نگرفتم هنوز،هرکس یه چیزی میگه،حتی بین دوستامم تو این زمینه دعوا شده7977cujr38iyymsu8:اره کاملا درسته شاید تو پاسخنامه اشتباه زده باشم توکل به خدا من نمی دونم چه ساعتی رو انتخاب کنم راستی شما اول کدوم شهرها رو انتخاب می کنید
کتایون عزیز خودت یه ساعتی رو انتخاب کن فقط10شب تا12نباشه من میخواهم نقی رو نگاه کنم بعدش هم شبکه2
فکر کنم 9شب خوبه اگه مشکلی نیست همون 9شب
فکر کنم 9شب خوبه اگه مشکلی نیست همون 9شب
کتی جونم منم رشته کارشناسیم بهداشت محیط بود.سلام! ساعت 5 هميشه نيستيم آخه! اگه يا صبح بشه يا شب بهتر ميرسيم! بچه ها؟
من مال رشتم، رشته ي كارشناسي ام هم بهداشت محيط بود! واسه همين از دانشگاه هايي كه امسال ميگيرن هيچي نميدونم! كسي هم ندارم ازش مشاوره بگيرم!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
شما ميتونين كمكم كنين؟
کتی جونم منم رشته کارشناسیم بهداشت محیط بود.
ببین منم اطلاع خاصی از دانشگاه ها ندارم فقط میدونم تبریز،مشهد وهمدان امسال این رشته رو اوردن.
اصفهان چند سال پذیرش داشته اما نمیدونم چرا پارسال نگرفته،خدارو شکر که امسال دوباره میگیره
سلام اصفهان3نفروتهران7نفر شما اطلاعاتی در مورد دانشگاههای ارائه دهنده بهداشت وایمنی غذایی داریددوست عزیز امسال پذیرش اصفهان وتهران چقدره؟ همه ی رشته ها ظرفیتشون رفته بالا؟فقط پارسال شانس ما این همه ظرفیت ها رو اوردن پایین.....خیلی خیلی بهتون تبریک میگم .انشاالله همیشه موفق باشید
سلام كسي هزينه تحصيل دوره مازاد رو ميدونه؟
سلام بچه ها.
چرا گروه اینقدر سوت و کوره؟؟نمیخواین رتبه هاتونو بگین؟؟:smiliess (3):زود باشین ببینم.
از خودم شروع میکنم،من 12 شدم