سلام میشه ظرفیتای اقتصاد بهداشتم بذارید خواهشاااااااااسلام بچه ها یکی از بچه های انجمن ظرفیتهای امسال را برا بچه ها گذاشتند برا ایمنی ما این شکلی اگه درست باشه فوق العاده میشه
سلام بچه ها یکی از بچه های انجمن ظرفیتهای امسال را برا بچه ها گذاشتند برا ایمنی ما این شکلی اگه درست باشه فوق العاده میشه
سلام فاطیما.سلام بچه ها یکی از بچه های انجمن ظرفیتهای امسال را برا بچه ها گذاشتند برا ایمنی ما این شکلی اگه درست باشه فوق العاده میشه
سلام بچه ها.
چرا گروه اینقدر سوت و کوره؟؟نمیخواین رتبه هاتونو بگین؟؟:smiliess (3):زود باشین ببینم.
از خودم شروع میکنم،من 12 شدم
سلام بچه ها.
چرا گروه اینقدر سوت و کوره؟؟نمیخواین رتبه هاتونو بگین؟؟:smiliess (3):زود باشین ببینم.
از خودم شروع میکنم،من 12 شدم
سلام تبریک بچه ها منم درصدام با اون چیزی که فکر می کردم خیلی تفاوت داره رتبم هم خیلی خوب نشد27شدم ولی دیگه فقط برام مهمه قبول شم
سلام عزیزم،اون استادی که من رفتم پیششون و قول دادن که کلید رو درست کنن،به قولشون عمل کردن،درصدای منم دقیقا به همون نسبت رفت بالا.سلام تبریک بچه ها منم درصدام با اون چیزی که فکر می کردم خیلی تفاوت داره رتبم هم خیلی خوب نشد27شدم ولی دیگه فقط برام مهمه قبول شم
کلید رو برای ما عوض نکردن،یعنی اون چیزی که تو سایت هست،اما برای تصحیح پاسخنامه ها کاملا مشخصه که اون 4 تا سوالی که قولش رو گرفتم درست شدن،چون من درصدامو با کلیدغلط حساب کردم،بعد با در نظر گرفتن اینکه اون 4 تا سوال درست بشه هم حساب کردم،اون درصدایی که تو کارنامم اومد همون مورد دوم بودنفس عزیز هیچ کدوم از سوال ها رو درست نکردند کلید نهایی رو دوباره نگاه کن
والا من اصلا نمیدونم بچه ها چرا نمیان،کلا انگار غیب شدن:smiliess (11):بچه ها بیاید یه ساعتی رو تعیین کنیم جمع شیم اینجا ببنیم چکار کنیم فکر کنم بچه فعال تایپک من بشم بعدا اعتراض نکنید