نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 94

amiir

New member
سلام و خسته نباشید به همه دوستای گلم که این رشته رو امتحان دادید. امیدوارم به اندازه زحمتتون نتیجه گرفته باشید.
ممنون میشم اگه نظراتتون رو در مورد کنکور امسال بذارید که بقیه دوستان بتونن استفاده کنن.
با تشکر.
:riz304:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TaTi

elahe1366

New member
سلام به نظر من میکروب وتکنو خوب بود ولی شیمی واصول سخت بودن. یعنی نسبت به سالای قبل از ویدا پروانه بیشتر سوال داده بودن.
 

amiir

New member
سلام به نظر من میکروب وتکنو خوب بود ولی شیمی واصول سخت بودن. یعنی نسبت به سالای قبل از ویدا پروانه بیشتر سوال داده بودن.

شما میکروب چه کتابی خونده بودید که بنظرتون سوالاتش خوب بود؟
آدامز یا جی؟
 

ایمنی

New member
سلام
به نظر من هم کلا خوب بود. مثه کنکورای دیگه سوال خارج از رفرنس نمیدن.. من میکروب فقط آدامز، اصول و شیمی هم فقط فاطمی و کلیات رکنی رو خونده بودم... البته کامل نه، خخخخخخخ
ایماندل و گوشت و پروانه هم نخوندم...زبان هم نوچ....
 

فاطیما94

New member
سلام کنکور امسال خیلی با سال های قبل متفاوت بود به نظر من بیشتر مفهومی بود قسمتهایی که هر سال روشون تاکید میشد وبخشی از سوالات بودند بهشون توجهی نشده بودولی بازم بد نبود توکل به خدا
 

elahe1366

New member
منم موافقم. با سالای قبل خیلی تفاوت داشت. انگار بیشتر تاکید رو ازمایشات و تستا بود.
 

amiir

New member
دوستان امکانش هست از دفترچه سوالاتتون عکس بگیرید و برای من ارسال کنید؟
میخوام ببینم نحوه سوالاتش چجوری بوده.
 

فاطیما94

New member
سلام کلید اولیه اومد یکسری از جوابها به نظر من غلط هستند میشه شما هم یه نگاهی بندازید
 
آخرین ویرایش:

ایمنی

New member
سلام. ببخشید کلید اولیه رو کجا میتونم ببینم? من که هر چی سزچ زدم ب
نبود
 

ایمنی

New member
سلام کلید اولیه اومد یکسری از جوابها به نظر من غلت هستند میشه شما هم یه نگاهی بندازید

سلام. بچه ها منم چک کردم خیلی از سوال ها مشکل داره
سوال 42 عین جمله کتاب هست که میشه دال.. نه الف
سوال 61 گفته ب... چند پیوند سیس که میشه پرو نه نئو
سوال 89 رنین روی کاپا کازیین اثر داره یا گاما!!!!
سوال 90 مگه گفته در حضور عوامل عمل آورنده اضافه شده... سوال 101
سوال 108
سوال 110
سوال 111 سوختگی انجمادی باعث رنسیدیتی نمیشه???
سوال 118
من که گیج شدم
 

فاطیما94

New member
سوال30رو من نتونستم جوابش رو‍‍پیداکنم سوال61و89غلت زده ولی سوال90درسته سوال108هم درسته (اصول بهداشت رکنی قسمت کلیات دو صفحه قبل از فصل اول)111هم به نظر من غلته118هم منم شک دارم میشه نظرتون را در رابطه با سوالهای110و101هم بگید
 

ایمنی

New member
سوال30رو من نتونستم جوابش رو‍‍پیداکنم سوال61و89غلت زده ولی سوال90درسته سوال108هم درسته (اصول بهداشت رکنی قسمت کلیات دو صفحه قبل از فصل اول)111هم به نظر من غلته118هم منم شک دارم میشه نظرتون را در رابطه با سوالهای110و101هم بگید


چرا 90 درسته??? آخه گفته عوامل احیا کننده داخل گوشت نه افزودنی??? داخل گوشت گلوتاتیون و سیستئن احیا کننده هستن ... نیتریت که توی گوشت در حالت عادی نیستش... چجوری نیتروزیل میده?
سوال 101 مگه باسیلوس ترموفیل نیست...
110 هم گن میگم سودوموناس سایکروتروف هست... و باسیلوس ترموفیل
لطفا شما هم نظرتونو بگین
 

ایمنی

New member
با این اوصاف شیمی زیر 30 زدم...
111 یعنی با سوختگی انجمادی اب فعال زیاد میشه??? مگه نه اینکه اب از دست میره که سوختگیرخ میده... اکسیداسیون چربی هم که رخ میده... جل الخالق
 

فاطیما94

New member
نیتریت ها هم می توانند جز عوامل احیا کننده باشند111رو هم من 4رو زدم ولی تست108خیلی جالب بود که از کلیات هم سوال داده بودند راستی سوال 102هم گزینه 1وهم گزینه 2درسته
 

ایمنی

New member
90 چون گفته عوامل داخل گوشت بنظرم نیتروزیل نمیشه... چون نیتریت داخل گوشت نیست... تو عمل آوری اضافه میشه
102 چون گفته در یخچال میشه کلادوسپوریوم.... اگه بگه یخ زده الف هم میشه صفحه 107 بهداشت، و صفحه 13 میکروب آدامز
سوال62 هم میشه الف... صفحه 326 شیمی فاطمی
42 4 درسته ولی تو کلید گفته الف
یعنی هلاک طراح سوال و کلیدم، عجیب ندیده عاشقشون شدم.... مردن با این جوابا و سوالا
 
بالا