ممنونم^_~ انشاالله ترم خوبی داشته باشی. از اسمشون که خوشم اومد^_^
خواهش میکنم عزیزم.
منم برات همین آرزو رو دارم! :a2d3:
ممنونم^_~ انشاالله ترم خوبی داشته باشی. از اسمشون که خوشم اومد^_^
منظور خانم نجفی از اینکه گفتن ازفرصتها استفاده باید کردسلام خانم نجفی ،( شاگرد اول ورودی 91 آمارزیستی بهشتی )
خوشحالم که در این سایت پست گذاشتید
امسال هم همچون پارسال دوستان خوبی همچون شما در این سایت پیدا کردم
که با ایمیل باهشان در ارتباط خواهم بود .
بسیار متشکرم برای پاور هایی که فرستادید ، دریافت کردم .
:riz304:
روش های آمار زیستی1 - استنباط آماری - کلیات توانبخشی - کلیات پزشکی -سیستم های اطلاع رسانی پزشکی -اصول و روشهای اپیدمیولوژی و روش تحقیق
منظور خانم نجفی از اینکه گفتن ازفرصتها استفاده باید کرد
چی بود؟ چه فرصتهایی؟درسی؟ شاگرد اول هم که هستن!!
فکر کنم منظورشون مثلا شرکت در همایشها یا طرح های تحقیقاتی برداشتن بوده(درس خوندن هم که در اولویت هست.)
کلیات توانبخشی مال دانشگاه شماست؟ چون من تو سیلابس ندیدم...مشخص شد چندروز تو هفته ک ل ا س دارید؟
موقعِ ثبت نام ، علوم بهزیستی!
شانسی فهمیدم که آماریه...بعدم فهممیدم تهرانیه،بعدم حدس زدم دوسه شماست بعدم حدسم درست در اومدددددددددددددد
:4d564ad6:
ااا؟؟پرسیدی ازش؟:-D
آره.حرفم زدیم باهم همقدم شدیم.پرسیدم که پرستو رو میشناسی همون که زبانش خوبههههههه :bunnyearsmiley:
بعله معلوم شد! 1شنبه-2شنبه-3شنبه-4شنبه 50): سیاستشونه البته! که جایی شاغل نباشی.3تا تعهد دادم که کار نکنم در مراکز دولتی در این مدت :1dco2x0p1lilzhfpg1t
در مورد درسِ کلیات توانبخشی برای منم عجیب بود چون حتی در چارته دروسِ خودِ سایت دانشگاهمون این درس نیس... نمیدونم حکایتشو!
برا من کلاسا اینطوری باشه که بیچاره م....چرا حساسن رو کار کردن؟مگه براشون چه فرقی میکنه....رو خود آدم فشار میاد
نمیدونم والا. امیدوارم برنامه ات بهتر از این باشه :smiliess (3):
من مدیر گروهمونم دیدم :smilies: دکتر رهگذر
آقای کیانی میخاستم بپرسم تعهدی که واسه کار برابر مدت تحصیل تو بقیه رشته های پزشکی میگیرن واسه رشته ما هم میگیرن؟
و ب سفت و سختی رشته های دگست مثلا مث کارشناسی خودم که حتما باید طرحمو بگذرونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا من کلاسا اینطوری باشه که بیچاره م....چرا حساسن رو کار کردن؟مگه براشون چه فرقی میکنه....رو خود آدم فشار میاد