فکر کنم دانشگاه تهران داره مارو میپیچونه....چرا ثبت ناممون نمیکنه؟؟؟
دیدی دوستت رو دیدمممممممممممممم
:thanks:
منم پارسال پیام نور مشهد قبول شدم رفتم ثبت نامم کردم ولی ول کردم و نرفتم نشستم برا زیستی 2باره خوندم و امسال قبول شدم.به نظر من اگه شرایطشو دارید که جدی برا سال بعدبخونید پیام نورو نرید و شروع کنید جدی برا سال بعد بخونید. به قول آقای کیانی(که پارسال منو خیلی راهنمایی کردند)آمارریاضی فقط روزانه ارزش داره آدم بره اونم اگه زیستی قبول نشه. مطمئنم سال بعد هم زیستی قبولین و هم روزانه آمارریاضی(چون برا خودم به شخصه اتفاق افتاده)با سلام به نظر شما پیام نور تهران چه جور دانشگاهیه بهتره بروم یا این که برای سال دیگه بخونم؟
ااااا؟؟؟کی کجا باکی؟چی گفت؟؟
چرا انقد از این شاخه به اون شاخه کرده بود؟! ...
چل می دونی یعنی چیه؟!!!!!!!!
خوش به حالتون ثبت نام کردید!!! از کی کلاسهاتون شروع میشه؟ خوابگاه گرفتید؟موقعِ ثبت نام ، علوم بهزیستی!
شانسی فهمیدم که آماریه...بعدم فهممیدم تهرانیه،بعدم حدس زدم دوسه شماست بعدم حدسم درست در اومدددددددددددددد
:4d564ad6:
سلام آقا به نظرتون برای خوابگاه کی بیایم؟
و کلا چند روز زودتر بیایم؟
من کلا از استاد سختگیر خوشم میاد. البته اگه درست درس بده
من کلی تعریف از دکتر محجوب شنیدم
آبجی لبخند بزن حالا میگن دیگهاعصابم داغونه! دانشگاه تهران انگار عجله ای برای ثبت نام نداره!
آبجی لبخند بزن حالا میگن دیگه
میخوای تا شخصا برا شما هم بپرسم
خوش به حالتون ثبت نام کردید!!! از کی کلاسهاتون شروع میشه؟ خوابگاه گرفتید؟
لبخندو که من وسط دعوا هم میزنم داداش^_^ اگه بپرسی که لطف میکنی! ولی فکر نکنم چیز زیادی بگن جز اینکه 16شهریور میزنن رو سایت دانشگاه!
کلاسمون 23ام شروع میشه.12واحد دادن!
جاتون خالی ، انقد اینور اونورمون فرستادن دیشب مثل خرس خوابیدم دیشب 7977cujr38iyymsu8:
من ساکنِ تهرانم،خوابگاه لازم نبودم.
خب خدا خیرتون بدخ 16 برو سایت احتمالانم اینترنتی باشه
دعوا که زدن نداره!!!
موفق باشید. میشه بگید چه درسایی ارائه دادن این ترم بهتون؟
سلااااااااااام به همه دوستان
اول از همه تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدن ، و دوستانی که تلاش کردن ولی قبول نشدن حتما بزارن رو حساب اینکه صلاحی بوده برایشان
من نرسیدم همه پست های دوستان را بخونم اما تا اینجا که خوندم ، قبولی شهید بهشتی را ندیدم
پس کجان همکلاس های جدید ما ؟
به نظر من قبولی در ارشد یکطرف قضیه است که با کمی تلاش حاصل میشود ولی مهم تر اینه که تو این مدت تحصیل بتونی خوب از فرصت ها استفاده کنی ، الان دارم می بینم که به زودی یکسال تحصیل من تو شهید بهشتی گذشت و شاید آنطور که باید از فرصت هایم بهره می گرفتم ، متاسفانه نگرفتم
میخواهم یه توصیه خواهرانه به دوستان بکنم اگر مثل من شاغل تمام وقت هستید و هدفتون از خوندن ارشد ، یادگیری ( باور کنید هدف من هم همین بوده ) اگر برایتان مقدور است از همین ابتدا مرخصی بگیرید چون واقعا درس خوندن تو دانشگاه دولتی اونم در سطح فوق لیسانس و با کار جور در نمیاد
وااااااااااااااااااااای چقدر حرف زدم
شرمنده
فقط دلم خواست تجربه مو در اختیار دوستان قرار بدم
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم
روش های آمار زیستی1 - استنباط آماری - کلیات توانبخشی - کلیات پزشکی -سیستم های اطلاع رسانی پزشکی -اصول و روشهای اپیدمیولوژی و روش تحقیق