نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
زیر عنوانی تحت نرم افزار های آماری
به انجمن امار زیستی اضافه شده ، در صورت تمایل می توانید تاپیک هایی برای آموزش یا رفع اشکال در این قسمت باز کنید
با کلیک بر روی " ارسال موضوع جدید " تاپیک مورد نظرتان را ایجاد کنید .
منتها تو هر تاپیک یک نرم افزار بحث شود تا که دیگر کاربران موقع ارجاع سردرگم نشوند .
صمیمانه امیدوارم که کاربر mas00d را دوباره در انجمن ببینم

biosta

Well-known member
اگر جایی کار می کنید ، وقتی برای ثبت نام حضوری می روید این موضوع را کتمان کنید .
مگر کارمند علوم پزشکی باشید .

آنچه که می دانم چنین هست که می گویند دانشجوی تحصیلات تکمیلی بایستی تمام وقت در اختیار دانشگاه و گروه باشد
در حالی که این مطلب خط بالا فقط یک حرف هست به نظر نمی رسه بتوانند سنگی در این مورد جلو پا بیندازند
و بیشتر منظورم این هست که به هرکسی نگویید که کار می کنید

mortezahaji

New member
من از مشهد بالاخره اومدم....دارم نوشته هاتون رو میخونم!
هنوز خودم ندیدم قبولیم رو ولی دوستام دیدن که قبول شدم.
اونایی که قبول شدید با تاخیر تبریک و اونایی هم که نشدین مشکلی نیس "راه بسیار" است. :smiliess (3):
کجا قبول شدید؟
http://olumpezeshki.ir/thread9837.html#post336969
دوستانی که به SAS علاقه دارند. بیاین اینجا

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member
دوستان من آماریاضی رو انتخاب کردم
فردا هم عازم اصفهانم
و حالام این انجمن علوم پزشکی رو با طرفداراش و علاقه منداش و قبول شده هاش و مدیرش تنها میزارم
یه دانشجوی آماریاضی اینجا جایی نداره.نه طرز فکرش و نه حرفاش
پس تا پست هام پاک نشده این جارو ترک میکنم
اما در آینده ای نه چندان دور حاضرم سر هر کار کاربردی با شما دانشجوهای آمارزیستی رقابت علمی برگزار کنم
در این مدت آقای کیانی رو رنجوندم تا جایی رو کار به پاک کردن پستهام کشید و...
ازش ناراحت نشدم شاید بیان اون مسائل اینجا از اول اشتباه بود و نباید دنبالشو میگرفتم
پس همین جا از اولین فردی که حلالیت میطلبم آقای کیانی است.حلالمون کن مدیر عزیز
و از آشنایی با دوستای خوبی مثل
babak--hosain---shayeste----mina---morteza----sanaz---sts
یاد شما رو همیشه تو ذهنم نگه خواهم داشت
از همه کابران عزیز هم حلالیت میطلبم
انشاله که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
آقا حلال کنید.
بقول یه استادم:
زندگی همش درس نیست و غیر درس هم چیزی نیست
کوچیکتان مسعود

سلام آقا مسعود.. یادشمام همیشه در ذهن من هست و براتون آرزوی موفقیت روزافزون دار م... بابت همه ی لطفها وزحماتتون ممنون و سپاسگزارم.

Minaa.Gh

New member
مرسی گلم...چرا دوسش دارین؟
ولی من خاطراته خوبی از دانشگاه تهران ندارم :)

خواهر م اونجا گفتاردرمانی خوند و تعریفشو زیاد شنیده بودم‏!‏ البته نسبت به5سا ل پیش یکم پسرفت داشته ولی باز دانشگاه خوبیه. دانشجوی دانشگاه تهران بودید؟چراخاطره خوبی ندارید؟

Minaa.Gh

New member
روزهای خیلی خوبی رو برای همه ی بچه های انجمن آرزو دارم. خیلی چیزا یاد گرفتم اینجا... نمره و آینده ی کاری آمارزیستی و سطح دانشگاه ها و غیره وغیره..

Sama7

New member
خواهر م اونجا گفتاردرمانی خوند و تعریفشو زیاد شنیده بودم‏!‏ البته نسبت به5سا ل پیش یکم پسرفت داشته ولی باز دانشگاه خوبیه. دانشجوی دانشگاه تهران بودید؟چراخاطره خوبی ندارید؟

نه دانشجو نبودم اونجا. ولی روزای زیادی اونجا بودم...
بعضی وقتا دلم تنگ میشه ولی خاطراتم تلخن!
بگذریم....
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند/گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

hsbabr2012

New member
اونایی که قبول شدید با تاخیر تبریک و اونایی هم که نشدین مشکلی نیس "راه بسیار" است. :smiliess (3):[/Q

سلام دوست عزیز.
امیدوارم مدت کوتاهی که در شهرمون بودین خوش گذشته باشه بهتون و از زیارت اقا امام رضا بهره کافی رو برده باشید.
بهتون بابت قبولیتون در این دانشگاه خوب در تهران تبریک ویژه میگم و براتون آرزوی موفقیت را در مراحل مختلف زندگیتون دارم.

Sama7

New member
سلام دوست عزیز.
امیدوارم مدت کوتاهی که در شهرمون بودین خوش گذشته باشه بهتون و از زیارت اقا امام رضا بهره کافی رو برده باشید.
بهتون بابت قبولیتون در این دانشگاه خوب در تهران تبریک ویژه میگم و براتون آرزوی موفقیت را در مراحل مختلف زندگیتون دارم.[/SIZE][/QUOTE]

سلام، ممنون! عالی گذشت....عالی!
اتفاقا اونجا یه لحظه یادِشما افتادم، چقدر شلوغ بود! یعنی باید صبور باشید واقعا. میایم شهرتونو انقد شلوغ میکنیم :ad54ad:
هیچوقت این سفر رو از یاد نخواهم برد.

hsbabr2012

New member
سلام دوست عزیز.
بهتون بابت قبولیتون در این دانشگاه خوب در تهران تبریک ویژه میگم و براتون آرزوی موفقیت را در مراحل مختلف زندگیتون دارم.[/SIZE]

سلام، ممنون! عالی گذشت....عالی!
اتفاقا اونجا یه لحظه یادِشما افتادم، چقدر شلوغ بود! یعنی باید صبور باشید واقعا. میایم شهرتونو انقد شلوغ میکنیم :ad54ad:
هیچوقت این سفر رو از یاد نخواهم برد.[/QUOTE]

اره همیشه اول تابستان و اخر تابستان از زمانیکه ماه رمضان داخل تابستان افتاده مشهد خیلی شلوغ میشه،چه بسا من وسط ماه رمضان امسال هم رفتم حرم واقعا شلوغ بود بازم.
زائر امام رضا جز برکت چیز دیگه ای نداره و من واقعا برای زائرای امام رضا احترام خاصی قائلم، امام رضا برای همه مردم ایرانه برای همه.
خوشحالم که بهتون خوش گذشته.

dadasalar

New member
اونایی که قبول شدید با تاخیر تبریک و اونایی هم که نشدین مشکلی نیس "راه بسیار" است. :smiliess (3):

سلام زیارت قبول
خوشبحالتون
شاعر میفرمایید : هر چند در هفت آسمان عشق آشنای مردم است / اما تمام عاشقی در آسمان هشتم است
سلام خداوند بر علی بن موسی الرضا
کسی که وقتی توی حرمش پا میزارم با تمام ناپاکی هام و گناهام دلم آروم میشه!!! بچه های مشهد ، دانشجوهای مشهد خوشبحالتون، وجدانا زیارت که رفتید به جای ما هم سلام بدید

شاید باور نکنید به زیارت رفتن شما بیشتر قبطه خوردم تا قبول شدنتون

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا