نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bahram-68

New member
اول صحت ، دوم جمال ، سوم مال و چهارم رفیق . این ها پله های نردبان سعادت است
ساموئید

shekoofeh

New member
سلام مينا جون خوبي؟ منم مثل توام خيلي استرس دارم چون نرم افزار خيلي بلد نيستم راستش اون يه ذره چيزايي كه از نرم افزار بلد بودم فراموشم شده.

Minaa.Gh

New member
سلام مينا جون خوبي؟ منم مثل توام خيلي استرس دارم چون نرم افزار خيلي بلد نيستم راستش اون يه ذره چيزايي كه از نرم افزار بلد بودم فراموشم شده.

سلام o_O شما خوبی؟ راستش منم تا دیروز استرس داشتم؛ ولی تصمیم گرفتم استرس نرم افزارو بذارم کنار. خدارو شکر استرس قبولیم هم که برطرف شد و بیشتر میتونم به نرم افزارتمرکز کنم ^_^ شمام استرسو بنداز دور و دنبالش برو و یه چیزایی یادبگیر. مطمئن باش میتونی سریع یادبگیری چون اصلا سخت نیست‏!‏ منم تازه فهمیدم که اصلا سخت نیست. گنده اش نکن واسه خودت !! اصلا کاری نداره‏! مطمئن باش زود یاد میگیری دوست عزیز‏~‏‏_‏‏^‏

biostat

New member
سلام شكوفه جون
فرم هاي ثبت نام رو از سايت گرفتي؟ما بايد 13-14 بريم دانشگاه يا فقط همون 26 كه مشخص كردند؟؟:21:

shekoofeh

New member
سلام همكلاسي عزيز
فكر كنم همون 26 ام بايد يريم البته تو سايت دانشگاه گفته 26 ام اما تو جدولي كه زده 25 امه . راستي بالاخره چند سري از فرم ها را بايد پر كنيم .

biostat

New member
منم گيج شدم
اين همه ادرس و اطلاعات!!!!!!!!
تازه من نميدونم باز به كار كردن ادامه ميدم يا نه فرم مربوط به اونو پر كنم يا نه :smiliess (12):

mahsa1367

New member
سلام همكلاسي:) .اسمتون چيه؟!منم هنوز اطلاعات خاصي ندارم اما فك كنم بايد حضوري ثبت نام كنيم.شنبه زنگ ميزنم ميپرسم

nerci

New member
من درصدام اينه.80% رياضي .68% محض 73% كاربردي 2% زبان .بعد نمره علمي شده 151.من دوستم اهواز امارزيستي قبول شدشما نمرتون
چه قد خووووب!!!
زبان 2 درصد خیلییی خوبه!تست پردازش زدید؟
بازم تبریک میگم

mm2000

New member
سلام
به همه دوستانی که قبول شدند از صمیم قلب تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشنن دوستان گلی هم که امسال قبول نشدند با تلاش بیشتر و برنامه ریزی حتما سال بعد قبول میشن
دوستان عزیزی که همدان قبول شدند اگه سوالی در مورد دانشگاه و ... دارند خوشحال میشم کمکشون کنم

nasimebaran15

New member

عرض ادب
به نظرم زیادی نگران نرم افزار شدین ، اونقدرا موضوع بغرنج نیست ، spss که هیچ ! فقط R لازمه اونم نه برای دروس دانشگاه.. توی دانشگاه تهران که اساتید با اینکه میگن و می خوان ولی اونجوری هم مواخذه نمی کنن ، این نرم افزار لازمه برای پایان نامه تون که باید کم کم یاد بگیرین ؛ از قبل هم بلد باشین چه بهتر.. نرم افزار stata رو هم توی دانشگاه تهران خود دکتر حسینی پایه هاشو میگه اگه دوست داشتین میتونین برین دنبالش..

Minaa.Gh

New member
عرض ادب
به نظرم زیادی نگران نرم افزار شدین ، اونقدرا موضوع بغرنج نیست ، spss که هیچ ! فقط R لازمه اونم نه برای دروس دانشگاه.. توی دانشگاه تهران که اساتید با اینکه میگن و می خوان ولی اونجوری هم مواخذه نمی کنن ، این نرم افزار لازمه برای پایان نامه تون که باید کم کم یاد بگیرین ؛ از قبل هم بلد باشین چه بهتر.. نرم افزار stata رو هم توی دانشگاه تهران خود دکتر حسینی پایه هاشو میگه اگه دوست داشتین میتونین برین دنبالش..
سلام‏^‏‏_‏‏^‏ خوبید؟
 راستش منم کم کم با خودم داشتم کنار میومدم و به این نتیجه میرسیدم‏!‏ ولی تا حالا هیچ کس اینطور که شما راجع به نرم افزارصحبت کردید منو آروم نکرده بود‏!‏ واقعا ازتون ممنونم...

hsbabr2012

New member
با سلام خدمت دوستان گرامی.
خیلی بده اینقدر کارنامه ها رو دیر اعلام میکنن!!!!

آخرین ویرایش:

mortezahaji

New member
سلام
به همه دوستانی که قبول شدند از صمیم قلب تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشنن دوستان گلی هم که امسال قبول نشدند با تلاش بیشتر و برنامه ریزی حتما سال بعد قبول میشن
دوستان عزیزی که همدان قبول شدند اگه سوالی در مورد دانشگاه و ... دارند خوشحال میشم کمکشون کنم
خدا رو شکر بالاخره یکی پیدا شد
من کلی سوال دارم
خوابگاه میدن؟
کی باید بیام تا خوابگاه گیرم بیاد؟
چقدر زودتر از شوع کلاسها واسه خوابگاه بیام
و کلی سوال دگ

mm2000

New member
سلام
بله همدان خوابگاه میده تعدادی از خوابگاه ها خودگران هستند ولی توسط دانشگاه معرفی میشن که پارسال ماهیانه 90 هزار تومان می گرفتند اما خوابگاه دولتی هم هستند که بچه هایی که زودتر اقدام به گرفتن خوابگاه کنند می توونند خوابگاه دولتی بگیرند من خودم همدانیم کلاسا اول مهر شروع میشه چند روز قبل بیاد حتما خوابگاه پیدا می کنید

mortezahaji

New member
سلام
بله همدان خوابگاه میده تعدادی از خوابگاه ها خودگران هستند ولی توسط دانشگاه معرفی میشن که پارسال ماهیانه 90 هزار تومان می گرفتند اما خوابگاه دولتی هم هستند که بچه هایی که زودتر اقدام به گرفتن خوابگاه کنند می توونند خوابگاه دولتی بگیرند من خودم همدانیم کلاسا اول مهر شروع میشه چند روز قبل بیاد حتما خوابگاه پیدا می کنید
سلام
شمارمو براتون پیام کردم
اگه بشه بحرفیم من سریع تر به جوابام میرسم
اگه خوابگاه دولتی بخوام باید کی بیام
و خوابگاهاش چند نفرس؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا