نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
باز باریکلا به علوم بهزیستی‏‏!‏ خیلی خوبه ثبت نام کردی و ... واقعا از 23م کلاسهاتون شروع میشه؟ منم دلم میخواد زودتر ثبت نام کنم و برم سرکلاس بشینم‏!‏

علوم بهزیستی سر خوابگاه خیلی اذیت می کنه ، فقط آدرس خوانگاه های خود گردان را می دهد و می گوید بروید آنجا
آن هم تهران با اون هزینه های زیاد .
هیچوقت یادم نمیره پارسال یکی از بچه های انجمن که آمار زیستی بهزیستی قبول شده بود ( رتبه 56 ) سر همین موضوع چقدر اذیت شد ، حتی می خواست ترک تحصیل کنه .

biosta

Well-known member
سلام بچه ها به همه بابت قبولیشون تبریک میگم منم دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم کسی از هم کلاسیام اینجا هستن؟راستی کسی اگر از دانشگاه شهید بهشتی چیزی میدونه در مورد درسهایی که ارایه میدن توضیح بده

کاربر sh_amar
ورودی 91 ارشد آمار زیستی بهشتی هست ، بهش پیام خصوصی بده شاید بتونه کمک کنه .

biosta

Well-known member
ترم اول بیشتر روزهای هفته دارید ، اما بعد از ترم اول می توان با گروه و همکلاسی هایتان هماهنگ کنید که کلاسهای درس را محدود به یک روزهای خاص کنند که کل هفته تان پر نباشد .

Minaa.Gh

New member
علوم بهزیستی سر خوابگاه خیلی اذیت می کنه ، فقط آدرس خوانگاه های خود گردان را می دهد و می گوید بروید آنجا
هیچوقت یادم نمیره پارسال یکی از بچه های انجمن که آمار زیستی بهزیستی قبول شده بود ( رتبه 56 ) سر همین موضوع چقدر اذیت شد ، حتی می خواست ترک تحصیل کنه .
خب اکثر دانشگاه ها اینکارو میکنن‏!‏ شما فکر کن حتی خوابگاه خودگردان هم معرفی نکنن‏!‏ اونوقت باید یا بری پانسیون که هرکسی توش هست‏!‏ یا بری خونه پیداکنی یه جای امن که خب زیاد جای امن پیدانمیشه‏!‏ باز یه جا باشه که دانشگاه خودش معرفی کنه خیلی بهتره‏!‏ آخرش چی شد؟
 انصراف داد؟!‏

Minaa.Gh

New member
سلام بچه ها به همه بابت قبولیشون تبریک میگم منم دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم کسی از هم کلاسیام اینجا هستن؟راستی کسی اگر از دانشگاه شهید بهشتی چیزی میدونه در مورد درسهایی که ارایه میدن توضیح بده

سلام؛ تبریک میگم بهتون. شمارو یادمه بعداز کنکور روی بعضی سوالها باهم بحث داشتیم‏^‏‏_‏‏^‏ میشه بپرسم نمره اتون چند بود؟

biosta

Well-known member
خب اکثر دانشگاه ها اینکارو میکنن‏!‏ شما فکر کن حتی خوابگاه خودگردان هم معرفی نکنن‏!‏ اونوقت باید یا بری پانسیون که هرکسی توش هست‏!‏ یا بری خونه پیداکنی یه جای امن که خب زیاد جای امن پیدانمیشه‏!‏ باز یه جا باشه که دانشگاه خودش معرفی کنه خیلی بهتره‏!‏ آخرش چی شد؟
 انصراف داد؟!‏

خوابگاه خودگردان هم نوعی پانسیون هست ، یا من نمی دانم و اطلاعاتم اشتباه ست .
هزینه ی ترمی حدود یک میلیون تومان فقط برای جا جدای از هزینه هایی متفرقه ای که میتونه وجود داشته باشه
هزینه رفت و آمد ، غذا ... کمی به نظر من که بالاست .
یک مزیت دانشگاه های دولتی این هست که هزینه های دانشجو بیاد پایین.

سلام ، فکر کنم جواب سوالتان مشخص باشه .
سختی ، دوری تحمل میشه برای آینه ای بهتر .

Minaa.Gh

New member
ترم اول بیشتر روزهای هفته دارید ، اما بعد از ترم اول می توان با گروه و همکلاسی هایتان هماهنگ کنید که کلاسهای درس را محدود به یک روزهای خاص کنند که کل هفته تان پر نباشد .

جناب کیانی...‏!‏ راستش من یه تشکر به شما بدهکارم. بعد از قبولیم ازتون بخاطر راهنمایی ها و کمکها و دراختیارگذاشتن تجربیاتتون تشکر نکردم‏^‏‏_‏‏^‏ واقعا ممنون. حدستون راجع به قبولیم تو اولویت اولم هم درست بود. براتون آرزوی موفقیت دارم درتمام مراحل زندگیتون. مرسی

biosta

Well-known member
شاید موقع ثبت نام مشخصات یکی از همسایگانتان را هم بخواهند
سال قبل از من خواستند .
اگر خواستید همراه خود این موارد را از یکی از همسایگانتان داشته باشید .
شماره تلفن - آدرس منزل - نام و نام خانوادگی - شغل

Minaa.Gh

New member
خوابگاه خودگردان هم نوعی پانسیون هست ، یا من نمی دانم و اطلاعاتم اشتباه ست .
هزینه ی ترمی حدود یک میلیون تومان فقط برای جا جدای از هزینه هایی متفرقه ای که میتونه وجود داشته باشه
هزینه رفت و آمد ، غذا ... کمی به نظر من که بالاست .
یک مزیت دانشگاه های دولتی این هست که هزینه های دانشجو بیاد پایین.

سلام ، فکر کنم جواب سوالتان مشخص باشه .
سختی ، دوری تحمل میشه برای آینه ای بهتر .
خب درسته اونم پانسیونه‏!‏ ولی دانشگاه وقتی معرفیش میکنه برای من دانشجو اعتبارش بیشتر میشه دیگه‏!
خداروشکر. خب آدم مجبور میشه هزینه هارو تقبل کنه‏!‏ هرچقدرهم زیاد باشه خانواده برای خوشحالی و آینده ی بهتر فرزندشون تا جایی که بتونن کمک میکنن‏!‏

Minaa.Gh

New member
سال قبل از من خواستند .

یادمه برای کارشناسی از ما مشخصات یکی از فامیلهای نزدیکی که تو شهری که دانشگام اونجا بود رو میخواستن‏!‏ با مشخصات چندتا از دوستای صمیمیمون‏!‏‏!‏ واسه ارشد همسایه میخوان؟

Sama7

New member
باز باریکلا به علوم بهزیستی‏‏!‏ خیلی خوبه ثبت نام کردی و ... واقعا از 23م کلاسهاتون شروع میشه؟ منم دلم میخواد زودتر ثبت نام کنم و برم سرکلاس بشینم‏!‏

آره.واقعا شروع میشه.
قرار هم هست یه روز ما ورودی های جدید و اساتید رو باهم آشنا کنن. یه جور جلسه معارفه :smiliess (3):

Minaa.Gh

New member
فکرنمیکنم هزینه ی پانسیون یا همون خوابگاه خودگردان ترمی حدود 1میلیون باشه‏!‏ 2ترم 1میلیون قانع کننده تره‏!‏ چون پانسیونی با ترمی 1میلیون دیگه حتما پانسیون خیلی خوبی بوده‏!‏‏!‏‏!‏

Sama7

New member

از مدیر گروه که سوال کردم گفت فعلن 4تایی که ثبت نام کردید ساکنِ تهرانید

Sama7

New member
سال قبل از من خواستند .

از ما اسم و شغل و شماره و ... 4نفر که میشناسنمون رو خواستن که ترجیحآ از فامیل نباشه!

parasto0o

New member
بچه ها ثبت نام هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق میکنه.زیاد سخت نگیرین.درست میشه همه چی.:):a2d3:

mahsa1367

New member
سلام من كه دانشگاه علوم پزشكي شيراز قبول شدم ميگم من اينترنتي ثبت نام كردم اما در نهايت ثبت نهايي نبود كه بزنم كسي هست كه منو راهنمايي كنه. فقط تاتا جمعه. وقت دارم.خيلي نگرانم

Minaa.Gh

New member
بچه ها ثبت نام هر دانشگاه با دانشگاه دیگه فرق میکنه.زیاد سخت نگیرین.درست میشه همه چی.:):a2d3:

بله؛ ممنون‏^‏‏_‏‏~‏ چشم.

- - - Updated - - -

بله؛ ممنون‏^‏‏_‏‏~‏ چشم.

- - - Updated - - -

بله؛ ممنون‏^‏‏_‏‏~‏ چشم.

hsbabr2012

New member
سلام به همگیه دوستان گرامیه من.
دیروز رفتم سایت دانشگاه فردوسی،گفتم ببینم ثبت نام اینترنتیش چطوریه. واقعا نسبت به سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خیلی منسجمتر بهتره سایتش. شناسه کاربری و رمز ورودمو گرفتم رفتم داخل پرتال دانشجوییم شدم. تو قسمت اطلاعات تحصیلیم که رفتم دیدم رتبه گرایشی که قبول شدم یعنی امار اقتصاد و علوم اجتماعی در سهمیه ازاد زده 3!! البته میدونستم رتبم بهتر از 19 شده چون معدلم تاثیر گذاشته بود در رتبم ولی نمیدونستم اینقدر دیگه تاثیر گذاشته بوده که رتبمو 16 پله پایین اورده!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t یک رتبه رشته هم زده بود که شده بودم 20.
بالاش توضیح داده بود که رتبه و نمره ائیکه اینجا اعلام شده از طرف سازمان سنجش هستش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا