سلااااااام
بچه ها دقیقا کلید بارداری ی کم ایراد داشت!ی کم بیشتر از ی کم البته...
اول همون رسیده شدن سرویکس..ک پروستاگلاندین E1 میشه..
بعدم اون اندازه ی رحم!بچه هااااااااااااا اینو یادتون نره...خدایی رحم 2 هفته بعد زایمان 300گرمه و تو لگن واقعی؟؟ نه خدایییییییی؟؟؟
تو سوال 44 جواب میشه 34 تا 36 ساعت بعد از افزایش LH تو وسط سیکل..بعد جواب سوال اول جنین ک همزمان با تخمک گذاریه هم میشه LH!!!!!!!!!!
من با جواب این سوال تو بارداری مشکل ندارمااااا!.ای تو جنین مشکل دارم...
چون تو تستای سالای قبل هم دقیق یادمه ک این اشتباهو کردم هورمونی ک همزمان با تخمک گذاری زیاد میشه رو زدم LH ولی تو کلیدش نوشته بود ک LH قبل از تخمک گذاری زیاد میشه!!! حالا اینا هیچی!اگه جواب همین دوتا سوالم در نظر بگیریم بالاخره یکیش باید اشتباه باشه دیگه......
سوال پاپ اسمیر هم موافقم ک جواب الف غلطه..
داروهای موثر PMS هم موافقم..
ب پره اکلامپسی خفیف هم معترضم!!! (آیکون قاط!)
ی سوالم از داخلی داشتم...البته اعتراض ندارم!چون شک دارم فقط می خوام توضیح جوابو بدونم!واقعا اوایل حاملگی کیست کوچیک بارتولن داشته!با نزدیک شدن ب زایمان هنوزم هس هیچکاری واسش نمی کنیم؟؟؟؟ ریسک عفونتو با زایمان بالا نمی بره؟؟!! :33:
بچه هااااااا ینی چقد من شیش میزنم ب خداااااااا!اینم برادرزاده اس ما داریم آخه؟؟؟!!!اگه ببینمش ک سرشو از تنش جدا می کنم...(آیکون عصبی!)
اون سواله بود تو بهداشت ک کدوم درسته؟؟یاد برادر زادم افتادم!الآن ی سالو دو ماهشه قدش ی متره!!!!!!!بعد تو دوماهگی ام گردن گرف!گفتم پس حتما ی سالش بوده قدش دوبرابر موقع تولدش بوده دیگه!پس این درسته اون غلط!!!!!!!!:25r30wi:
ینی من فقط ببینمش...
از من درصد نخواین!ک فقط امیدم ب خداس :25r30wi: ولی هرچی ک بشه راضیم...(بدون شعار!)
دیس ژرمینوی گلم،آذر جونم،زری جون ،گندم عزیز ، سمیه ی عزیزم،نادیا جون، فرزانه خانوم درصدای همتون خیلی خوبه... ^_^
مطمئنم ب امید خدا قبولین همه... ینی اگه قبول نشیناااااا من ببخشید ببخشید ب قول یکی از بچه ها اسممو میذارم خر!میام تو انجمن...!!!واااااای بچه ها تورو خدا قبول شینا!آبروم میره...:25r30wi:
امیدتون ب خدا باشه...پارسال با این درصدا قبول شدن...امسال ک ظرفیتام بیشتر شده...(ایکون بوس!)