نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
اكثريت بچه ها درصداشون همين جوريه به نظرتون با افزايش ظرفيتا چقدر شانس قبولي هست

نيازي

New member
سميه جان ممنونم توكل به خدا اگه تخمين رتبه درست شد به منم خبر بده

mamai86

New member
سلام ،دوسنان بارداری 60 نوزادان 65 ،زبان35 ،بهداشت 65 ،جنین 50 داخلی 38 بنظرتون بااین درصدها احتمال قبولی هست من که دیگه ناامید شدم:p7977cujr38iyymsu8:

احتمال قبولیت هست
کاش داخلی رو یه خورده بیشتر میزدی
اما خیلی هم خوبه تا الان

زری

New member
sare jalase goftm joze 10nafare avalam ama hala k chek kardam hata nmidonm ghabol misham ya na.khodaya in hame khondam vali i natije nadad ba in soalaye zabani bod,nozadanesh k bhdasht bod..ba in soalaye dakhelisdhon bishoraaaaaa

disjermino

New member
بچه ها یه چیز جالبببببّّّّّبببببببببببببببببببببببببببب:14: کلید سوال 132 زبان دفترچه ب با کلید همون سوال با شماره 156 که توی کلید زبان جمعه عصر اومده فرق داره:j58r36j3gcr4suxymup والا دیگه موندم واسه اینم باید اعتراض بزنم:smiliess (2):

farzanehs87

New member
وااااااااااااااااااایی...تخمین رتبه چی شده؟؟کی از نتیجش راضیه؟:33: من که قبول نمیشم:14:..انشالا سال دیگه:a2d3:

آخرین ویرایش:

سحا

New member
سلام بچه ها منم عضو تازه واردم

:heart: من دیشب تا ساعت 4 به تمام این سوالا که گفتید اعتراض زدم واسه همین صبح هم خواب موندم :a2d3: خواهش می کنم همه اعتراض کنن :riz277:

زری

New member
bacheha torokhoda nazareton darmorde darsadaye man chie?man khaili zahmat kshidam hichvaght fk nmikardam injor kharab konam.dg hichvaght nmitonm dobare bkhonm ag ghabol nasham.in ch konkori bod
bardari72
janin70
behdasht55
nozadan55
dakheli42
zaban34

زری

New member
بچه ها خواهشا همتون برید اعتراض بذارید رو سوالای دو پهلوووووو ......مثلا هیپو تیروییدی ...پاپ اسمیر ..........[:p7977cujr38iyymsu8:

زری

New member
FARZANE JAN jdi migi?man k khaili naomidam.khaili zahmat kshidam fkrsham nmikardam kharab bshe inghadr.bacheha shomaha ham darsadatono bgin

hadis.236

New member
[COLOR="#FF0000"]سلام به نظرم ازمون خوب بود ولی خیلی از سوال ها ایراد داشتن:eek:fftopic:من که فکر میکنم خوب دادم حالا ببینم چی میشه:(50):درصدام ایناهن نوزادن:92 "بارداری:71 "جنین:83 بهداشت:77 "داخلی:50 "زبان:9 به نظرتون رتبه ام چند میشه:thanks:[/COLOR]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا