نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

smoosapour

New member
سوال: کلا سایت تخمین باز نمیشه یا اینکه وارد صفحه میتونید بشید ولی نمی تونید تخمین کنید؟؟
وارد قسمت تخمین میشه ولی مرحله اخر که باید صفحه رتبه بیاد این صفحه باز میشه:
Server Error in '/' Application.
Input string was not in a correct format.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.FormatException: Input string was not in a correct format.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[FormatException: Input string was not in a correct format.]
System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal) +2753075
System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info) +102
Users_Takhmin.GridView1_SelectedIndexChanged(Object sender, EventArgs e) +1467
System.Web.UI.WebControls.GridView.OnSelectedIndexChanged(EventArgs e) +105
System.Web.UI.WebControls.GridView.HandleSelect(Int32 rowIndex) +89
System.Web.UI.WebControls.GridView.HandleEvent(EventArgs e, Boolean causesValidation, String validationGroup) +221
System.Web.UI.WebControls.GridView.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +199
System.Web.UI.WebControls.GridView.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +174
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102

farzanehs87

New member
امیدوار باشید-با توجه با افزایش ظرفیتها، مینیمم نمره امسال کمتر خواهد شد
من فقط دو هفته درس خوندم واسه ارشد..همه اطلاعاتم از قبل بوده.این دو هفته روزی 8 ساعت میخوندم... توقع قبول شدن ندارم.امیدوارم شما قبول بشی...

admin

Active member
پرسنل مدیریت
متوجه شدم
این مشکل فقط برای رشته مامایی هست
شاید مجبور بشیم به شرکت کننده ها که حدود 200 نفر تا الان میشن بگیم دوباره بیان تخمین رتبه جدید کنند

smoosapour

New member
من فقط دو هفته درس خوندم واسه ارشد..همه اطلاعاتم از قبل بوده.این دو هفته روزی 8 ساعت میخوندم... توقع قبول شدن ندارم.امیدوارم شما قبول بشی...

پس شاهکار کردید-انشالله که همین امسال قبول بشید ولی اگه هم خدای نکرده قبول نشدید قطعا سال دیگه رتبه تک رقمی میارید

smoosapour

New member
متوجه شدم
این مشکل فقط برای رشته مامایی هست
شاید مجبور بشیم به شرکت کننده ها که حدود 200 نفر تا الان میشن بگیم دوباره بیان تخمین رتبه جدید کنند

ممنون میشیم اگه درستش کنید-در این صورت توی سایت هم یه اطلاعیه بدید-چون خیلی ها بی خیال شدند

somayeh mo

New member
کجای سایت خرابه؟
تخمین رتبه یا سایت اصلی؟
ضمنا شماره گزارش خطا برای تخمین رتبه و سایت اصلی شماره بالا نیست... شماره درست اینه:
09197070013

این شماره تو سایت بهپردازان بود پشتیبانی سایت.با خودشون حرف زدم گفتند پیگیری می کنن!:21:

نيازي

New member
کاملا موافقم اما بدیش به انه که خیلیا نرسیدن شرکت کنن.نمره من 221 شد شمام نمره هاتون رو بذارین:13 سميه جان نمرت خيلي خوبه من دارم از غصه دق مي كنم تخمين رتبه هم خرابه به نظرت رتبه من چند مي شه؟:sarma:

somayeh mo

New member
کاملا موافقم اما بدیش به انه که خیلیا نرسیدن شرکت کنن.نمره من 221 شد شمام نمره هاتون رو بذارین:13 سميه جان نمرت خيلي خوبه من دارم از غصه دق مي كنم تخمين رتبه هم خرابه به نظرت رتبه من چند مي شه؟:sarma:

ممنون عزیزم به نظرم شمام تو همین حدودایید امیدوار باش:ad54ad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا