نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
سال ديگه

[:riz481:من مي خوام امسال دوباره ارشد شركت كنم مطمئنم با اين درصدا قبول نميشم از همين حالا مي خوام شروع كنم هر كي دوست داره امادگيشو اعلام كنه تا ي برنامه ]اساسي بريزيم

mamai86

New member
[COLOR="#FF0000"]سلام به نظرم ازمون خوب بود ولی خیلی از سوال ها ایراد داشتن:eek:fftopic:من که فکر میکنم خوب دادم حالا ببینم چی میشه:(50):درصدام ایناهن نوزادن:92 "بارداری:71 "جنین:83 بهداشت:77 "داخلی:50 "زبان:9 به نظرتون رتبه ام چند میشه:thanks:[/COLOR]

عالی زدی.تهران قبول میشی

mamai86

New member
[]

اميدوارم كردي مرسي عزيزم

پس چی..نیازی جون
اینا که اینجا درصد گذاشتن گیرم 50 رتبه اول بیارن...دوبرابر بکن واسه اونایی ه به اینترنت سر نمیزنن اما خوب زدن...شد صد نفر..بقیه 70-80 نفر میشن برا شماها دیگه..نا امیدی مال مرده هاست
درصدات بهتر از منه.نگران نباش دختر!

somayeh mo

New member
پس چی..نیازی جون
اینا که اینجا درصد گذاشتن گیرم 50 رتبه اول بیارن...دوبرابر بکن واسه اونایی ه به اینترنت سر نمیزنن اما خوب زدن...شد صد نفر..بقیه 70-80 نفر میشن برا شماها دیگه..نا امیدی مال مرده هاست
درصدات بهتر از منه.نگران نباش دختر!
میشه شمام درصداتو بزاری؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

somayeh mo

New member
دلمون به این تخمین رتبه خوش بود که اونم:smiliess (11):خیلی عصبیم .شیطونه میگه برم ودیگه رو این سایت استرس زا نیام:smiliess (12):

leiliyebidel

New member
سلااااااام
بچه ها دقیقا کلید بارداری ی کم ایراد داشت!ی کم بیشتر از ی کم البته...
اول همون رسیده شدن سرویکس..ک پروستاگلاندین E1 میشه..
بعدم اون اندازه ی رحم!بچه هااااااااااااا اینو یادتون نره...خدایی رحم 2 هفته بعد زایمان 300گرمه و تو لگن واقعی؟؟ نه خدایییییییی؟؟؟
تو سوال 44 جواب میشه 34 تا 36 ساعت بعد از افزایش LH تو وسط سیکل..بعد جواب سوال اول جنین ک همزمان با تخمک گذاریه هم میشه LH!!!!!!!!!!
من با جواب این سوال تو بارداری مشکل ندارمااااا!.ای تو جنین مشکل دارم...
چون تو تستای سالای قبل هم دقیق یادمه ک این اشتباهو کردم هورمونی ک همزمان با تخمک گذاری زیاد میشه رو زدم LH ولی تو کلیدش نوشته بود ک LH قبل از تخمک گذاری زیاد میشه!!! حالا اینا هیچی!اگه جواب همین دوتا سوالم در نظر بگیریم بالاخره یکیش باید اشتباه باشه دیگه......
سوال پاپ اسمیر هم موافقم ک جواب الف غلطه..
داروهای موثر PMS هم موافقم..
ب پره اکلامپسی خفیف هم معترضم!!! (آیکون قاط!)

ی سوالم از داخلی داشتم...البته اعتراض ندارم!چون شک دارم فقط می خوام توضیح جوابو بدونم!واقعا اوایل حاملگی کیست کوچیک بارتولن داشته!با نزدیک شدن ب زایمان هنوزم هس هیچکاری واسش نمی کنیم؟؟؟؟ ریسک عفونتو با زایمان بالا نمی بره؟؟!!
:33:

بچه هااااااا ینی چقد من شیش میزنم ب خداااااااا!اینم برادرزاده اس ما داریم آخه؟؟؟!!!اگه ببینمش ک سرشو از تنش جدا می کنم...(آیکون عصبی!)
اون سواله بود تو بهداشت ک کدوم درسته؟؟یاد برادر زادم افتادم!الآن ی سالو دو ماهشه قدش ی متره!!!!!!!بعد تو دوماهگی ام گردن گرف!گفتم پس حتما ی سالش بوده قدش دوبرابر موقع تولدش بوده دیگه!پس این درسته اون غلط!!!!!!!!
:25r30wi:
ینی من فقط ببینمش...
از من درصد نخواین!ک فقط امیدم ب خداس
:25r30wi: ولی هرچی ک بشه راضیم...(بدون شعار!)

دیس ژرمینوی گلم،آذر جونم،زری جون ،گندم عزیز ، سمیه ی عزیزم،نادیا جون، فرزانه خانوم درصدای همتون خیلی خوبه... ^_^
مطمئنم ب امید خدا قبولین همه... ینی اگه قبول نشیناااااا من ببخشید ببخشید ب قول یکی از بچه ها اسممو میذارم خر!میام تو انجمن...!!!واااااای بچه ها تورو خدا قبول شینا!آبروم میره...:25r30wi:
امیدتون ب خدا باشه...پارسال با این درصدا قبول شدن...امسال ک ظرفیتام بیشتر شده...(ایکون بوس!)

gandom67

Member
سلام بچه ها ،واسه همگیتون آرزوی موفقیت میکنم ، من به اندازه 2 ماه واسه ارشد وقت گذاشتم زیاد از خودم توقع ندارم درصدام به نسبت درسی که خوندم بد نبود.:14: اگه قبول نشم زیاد واسم مهم نیست سال بعد جبران میکنم:dadad4:، اما واقعا دوست دارم هر کسی که تلاش کرده نتیجه خوبی بگیره
نیازی جون من از مرداد میخوام شروع کنم اگه خودت یا کسی از بچه ها خواست با هم میخونیم

farzanehs87

New member
بچه ها من ترم آخرم:ad54ad:.امسال که نتونستم خوب واسه ارشد بخونم.درصدام به نسبت نخوندنم خوبه...به نظر شما از کی بخونم واسه سال دیگه؟:smilies-azardl (181

farzanehs87

New member
سلام لیلی جان...در مورد پروستاگلندین صفحه 184 ستون اول پاراگراف آخر توضیح داده...اندازه رحم صفحه 818 ستون دوم توضیح داده...داروهای موثر pms رو نخوندم اما میدونم دیورتیک موثره..چون درد سینه به خاطر تجمع آبه.پس دیورتیک موثره...کیست بارتولن صفحه 1133 ستون دوم پاراگراف آخر توضیح داده...واسه سوالای بهداشت هیچوقت بر اساس بچه هایی که دیدی جواب نده...چون میانگین و متوسط سن رو میخوان...انشالا موفق باشی...

farzanehs87

New member
از شهریور
اونم با جدیت شروع کن.

نمیدونم برم طرح یا نه بشینم بخونم؟؟اگه برم طرح واسه خوندن وقت نمیارم...اگه نرم حوصلم تو خونه سر میره..از بس رفتیم کارورزی و شیفت دیگه عادت کردم به اینجور زندگی...از شهریور میخونم به امید خدا....

senoritamaria

New member
بچه ها درصدای منم اینان :
جنین 42 بارداری 49 نوزادان 44 داخلی 31 زبان 72 بهداشت 67
هر چند میدونم قبول نمیشم. :13::dadad4:
همه بچه ها خیلی خوب زدن

somayeh mo

New member
لیلی جون نا امید نباش خدا بزرگه .همه ممنونیم از لطفت انشالا تو هم قبولی:riz513:

somayeh mo

New member
بچه ها درصدای منم اینان :
جنین 42 بارداری 49 نوزادان 44 داخلی 31 زبان 72 بهداشت 67
هر چند میدونم قبول نمیشم. :13::dadad4:
همه بچه ها خیلی خوب زدن
چیکار کردی دختر؟زبونو ترکوندی عالیه :thumbsupsmileyanim:چه جوری و چه منبعی کار کرده بودی؟:j58r36j3gcr4suxymup

mama1391

New member
واقعا کنکور یک مسابقس. تا نتیجه ها نیاد نمیشه پیش بینی دقیق کرد که کی کجا قبول میشه. بستگی به افرادی داره که در اون سال کنکور میدن.سیستم تخمین رتبه هم کلا کار جالبیه اما واقعا به نظر شماها جز اضافه کردن استرس و یا دلخوش شدن به یک نتیجه غیر واقعی چیز دیگه ای هم داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا