نظرات شرکت کنندگان ارشد 94 بیوتکنولوژی پزشکی

ramtin20

New member
سوال ۳۵ زیست،سلولهایی با منشا نوروبلاست؟
کلید سنا گفته ج و خلللییی د
کدومش میشه؟

226

New member
بچه ها کتاب تست خودمو باز کردم / اشکم داره در میاد اکثرش توی کتاب تست بود سلولی میگم

سوال 26 / 28 / 29/ 30/ 31/ 32/ 33 /41 / 42 /44 / 45 / 46/ 47 / 49 / 50

80 درصد سوالات اسون بود من چرا کم زدم نمیدونم / باری گذشت ولی بچه ها یادتون باشه گفتم قبل ازمون از جهش و ترمیم امسال سوال زیاد میادا

کتاب تستت چیه ؟

- - - Updated - - -

بچه ها این کلیدی که سنا زده برای زبان معتبره گویی زمین تا اسمون با خ ل فرق داره

مال خخخخ لیلی جوابای درک مطلبش ایراد داره فک کنم

226

New member
دقیقا همینطوره تعداد اعتراض بالا باشه سوال درست رو هم حذف میکنن دیدم که میگم چه برسه به اینکه تو رفرنس نبوده.

100% اعتراض می کنیم اگه خودشون تو کلید حذفش نکنند . نباید بذاریم حقمون پایمال شه حتی سر 1 سوال

226

New member
تست انتشارات جعفری / قشنگ سوال ترمیم جهش ترتیب انزیم ها / غاظت نمک تبدیل به کدام دی ان ا/ جالب بود برام

love virology جان یعنی این تست هایی که میگی تو این کتابه تکرار سال های قبله یا طراحی شدست ؟؟

Tina biotec

New member
اینم از بررسی من عینا تکرار شده سوالات / عکس هم میزارم الان
26 / سوال 68 ارشد 89 سوال 67
28 / ارشد 91 سوال 42
33 / ارشد 93 سوال 47
30 / سوال 150 دکترا تولید مثل 93
49 / دکترا تولید مثل 92 سوال 118 و 143
38 / دکترا تولید مثل 92 سوال 138
34/ دکترا خون شناسی سال 90
باقیه سوالات بهتون میگم عکس از سوالات جهش از کتاب میزارم الان
جالب شد ..اگر سوال تالیفی باشه کتاب جالبی هست..میشه یه بررسی کنید که سوال های تالیفی هم داره؟..من برای تست زیست موندم واقعا نمیدونم چه کتابی بگیرم

Tina biotec

New member
بانک سوالات بیولوژی سلولی مولکولی ارشد و دکترا تا 92/ جواب ها کلیدی/ ناشر جعفری/ تا سوالات جهش دیدم گفتم اشنا هستنا رفتم سراغ کتاب/ واقعا طراح زحمت کشیدن رفته سوال تکراری طرح کرده مسخره
کتاب تست سلولی و ملوکلی خوب چه پیشنهادی دارین؟

Taraa

Well-known member
دوستان اینم از 4 سوال دیگه عینا از کتاب تست ناشر جعفری اومده دیدین از دکترا اومد بعد میگین سوالات جدید بود جز اپوپتوز و مواردی باقیه تکراری

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

:smiliess (15):

حتی گزینه ها رو جابجا نکرده نابغه خان

Taraa

Well-known member
:riz481:

وای خعلی خنده داره اصن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... به خودش زحمت نداده حتی گزینه ها رو بالا پایین کنه
:25r30wi:

baran-

New member

وای خعلی خنده داره اصن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... به خودش زحمت نداده حتی گزینه ها رو بالا پایین کنه

تاراجان؛خنده نداره! باید به حال خودمون های های بگرییم . . . واقعا به چی این وزارتخونه دل بستیم من موندم!!!!!

baran-

New member
اگر علوم شبیه این رشته ها رو میگرفت و بال و پر میداد به دانشجوهاش همه میرفتن/ وزارت خونه بی کفایتیه گفتیم دکتر هاشمی میاد خوب مبشه بد تر شد/ معاون اموزشی هم عوض شد دیگه یک باره داغوون

کاملا باهاتون موافقم!

soheila6901

New member
واقعا کنکورش غافلگیرم کرد منکه هنوز تو شوکم حیف اینهمه زحمت که کشیدیم حداقل اعلام کنن میخوان چندتا سوال بدند هدفشون فقط آزار دادنه وگرنه خیلی بهتر ازین حرفا میتونستند اطلاع رسانی کنند .

shabnam_m

New member

من بیشتر بغضم میگیره.سرنوشتمون دست کساییه که حتی بهمون ارزش نمیدن 25 تا سوال با کیفیت و اصولی طرح کنن.انقد براشون بی اهمییته که کپی کردن.طراح کیه؟یه استاد برجسته,تو دانشگاهی برجسته همونجا که هممون دوست داریم قبولشیم تا همون شخص بهمون درس بفرماینددد.

The Guy

Well-known member
فارغ از تفاوت سن، مدرک، شخصیت و...
اون استاد رو باید زد تو گوشش.

بالا