میشه دسوال ۳۵ زیست،سلولهایی با منشا نوروبلاست؟
کلید سنا گفته ج و خلللییی د
کدومش میشه؟
بچه ها کتاب تست خودمو باز کردم / اشکم داره در میاد اکثرش توی کتاب تست بود سلولی میگم
سوال 26 / 28 / 29/ 30/ 31/ 32/ 33 /41 / 42 /44 / 45 / 46/ 47 / 49 / 50
80 درصد سوالات اسون بود من چرا کم زدم نمیدونم / باری گذشت ولی بچه ها یادتون باشه گفتم قبل ازمون از جهش و ترمیم امسال سوال زیاد میادا
بچه ها این کلیدی که سنا زده برای زبان معتبره گویی زمین تا اسمون با خ ل فرق داره
دقیقا همینطوره تعداد اعتراض بالا باشه سوال درست رو هم حذف میکنن دیدم که میگم چه برسه به اینکه تو رفرنس نبوده.
تست انتشارات جعفری / قشنگ سوال ترمیم جهش ترتیب انزیم ها / غاظت نمک تبدیل به کدام دی ان ا/ جالب بود برام
جالب شد ..اگر سوال تالیفی باشه کتاب جالبی هست..میشه یه بررسی کنید که سوال های تالیفی هم داره؟..من برای تست زیست موندم واقعا نمیدونم چه کتابی بگیرماینم از بررسی من عینا تکرار شده سوالات / عکس هم میزارم الان
26 / سوال 68 ارشد 89 سوال 67
28 / ارشد 91 سوال 42
33 / ارشد 93 سوال 47
30 / سوال 150 دکترا تولید مثل 93
49 / دکترا تولید مثل 92 سوال 118 و 143
38 / دکترا تولید مثل 92 سوال 138
34/ دکترا خون شناسی سال 90
باقیه سوالات بهتون میگم عکس از سوالات جهش از کتاب میزارم الان
کتاب تست سلولی و ملوکلی خوب چه پیشنهادی دارین؟بانک سوالات بیولوژی سلولی مولکولی ارشد و دکترا تا 92/ جواب ها کلیدی/ ناشر جعفری/ تا سوالات جهش دیدم گفتم اشنا هستنا رفتم سراغ کتاب/ واقعا طراح زحمت کشیدن رفته سوال تکراری طرح کرده مسخره
:riz481:
وای خعلی خنده داره اصن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... به خودش زحمت نداده حتی گزینه ها رو بالا پایین کنه :25r30wi:
اگر علوم شبیه این رشته ها رو میگرفت و بال و پر میداد به دانشجوهاش همه میرفتن/ وزارت خونه بی کفایتیه گفتیم دکتر هاشمی میاد خوب مبشه بد تر شد/ معاون اموزشی هم عوض شد دیگه یک باره داغوون
:riz481:
وای خعلی خنده داره اصن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ... به خودش زحمت نداده حتی گزینه ها رو بالا پایین کنه :25r30wi: