هستن کسانی که با رشته های غیر مرتبط قبول شدنسلام ب همگی.بچه ها کسی میدونه قبولی های ارشد بیوتک تو سال های اخیر پایه ی کارشناسیشون چی بوده؟آخه من کارشناسیم بهداشت محیطه و نمیدونم برای ارشدم این رشته رو انتخاب کنم یا ن.رشته ی خودم همش ریاضی و مکانیک و استاتیکو این چیزاس ک من اصن خوشم نمیاد.اما از طرفی عاشق زیستم و زیستم خوبه.با این تفاسیر فک میکنین بتونم تو کنکور رشته ی بیوتک موفق بشم؟اصن آیا تابحال بودن کسانی ک باپایه ی کاملا نامرتبط مثلا مهندسی بهداشت تو این رشته رتبه آورده باشن؟ممنون میشم کمکم کنین:ad54ad::ad54ad::ad54ad:
سلام ب همگی.بچه ها کسی میدونه قبولی های ارشد بیوتک تو سال های اخیر پایه ی کارشناسیشون چی بوده؟آخه من کارشناسیم بهداشت محیطه و نمیدونم برای ارشدم این رشته رو انتخاب کنم یا ن.رشته ی خودم همش ریاضی و مکانیک و استاتیکو این چیزاس ک من اصن خوشم نمیاد.اما از طرفی عاشق زیستم و زیستم خوبه.با این تفاسیر فک میکنین بتونم تو کنکور رشته ی بیوتک موفق بشم؟اصن آیا تابحال بودن کسانی ک باپایه ی کاملا نامرتبط مثلا مهندسی بهداشت تو این رشته رتبه آورده باشن؟ممنون میشم کمکم کنین:ad54ad::ad54ad::ad54ad:
منو چی میگی؟ به نظرت با این درصدا رتبم چند بشه خوبه؟
بیوشیمی 60
زیست 48
میکروب 4
زبان 72
چند شدین؟!؟؟؟!