love virology
New member
چرا اينو می گيد که شاهکاره؟ تربيت مدرس که توی شاخه بيوتک علوم و کشاورزی جز اولين دانشگاه بعد تهرانه که اين رشته رو اورده؟!!!
منطورم خوبه نیکه چرا پارادوکس شد
چرا اينو می گيد که شاهکاره؟ تربيت مدرس که توی شاخه بيوتک علوم و کشاورزی جز اولين دانشگاه بعد تهرانه که اين رشته رو اورده؟!!!
بله متوجه شدم ولی شهرای ديگه رو ببينين تورو خدا ادم از درسخوندن پشيمون می شه!!منطورم خوبه نیکه چرا پارادوکس شد
اخه به نظرتون فسا و بجنورد می تونه چه استادی داشته باشه؟!!حتی اگر برفرض محال داشته باشه استاديارن....نمی دونم من يه کم خورد توی ذوقموالا چه عرض کنم / در این باب نمیتونم اظهار نظر کنم/ باید بررسی بشه شاید اساتید خوب داشتند
شوخی می کنين؟!!البته ممکنه هزینه کرده باشن و اساتید و تجهیزات خوبی مهیا کرده باشن.
ندید نمیشه گفت
اينجا که فقط يه دکترای پاتولوژی داره !!!بقيه دانشجوی دکترا هستن!!!خدا بداد برسه :smiliess (11): دانشجوی دکترا نمی تونه به دانشجوی ارشد تدريس کنه که!!
ممنون از زحماتتون اين استادا که cv دارن اکثرا دکترای بيوتک دارويی هستن با phd داروسازی که کلا با بيوتک پزشکی فرق دارن بقيه هم که cv هاشون فعال نيست احتمالا اوضاعشون بدتره !!!
چرا که نه اونايی که فقط می خوان قبول شن و بقيش مهم نيست خوبه براشون ولی خوب اينده و دکترا يه کم ....بنظرتون کسی فسا میزنه اگر امسال باشه/ گویی بجنورد بهتر بود چندتا استادیار داشت