دوستان مثل اینکه لینک کلید توی همون قسمت ویرایش اومده ولی قفله :smiliess (2): هنوز قابل دیدن نیست . آدمو دیوونه میکنن به خدا
:sadsmiley:
وای آره این چه کاریه آخه!!!! آخه به قسمت ویرایش چه ربطی داره که اونجا گذاشتن!!!:New (6):
آخرین ویرایش:
دوستان مثل اینکه لینک کلید توی همون قسمت ویرایش اومده ولی قفله :smiliess (2): هنوز قابل دیدن نیست . آدمو دیوونه میکنن به خدا
:sadsmiley:
سوال 75 شبیه کنکور چند سال قبل وزارت علوم هستش. جوابش میشه ج که عدد 5/3 بدست میاد.
ایرادش چیه؟

تا اونجایی که من بررسی کردم
غیر از سوالایی که باید حذف بشه
سوال 37 من سر در گم شدم اولش گفتن د درسته بعد استاد امینی گفت ج درسته الان کلید میگه د درسته(ولی من قبلا هم گفتم که انتگرال گیر فیلتر پایین گذر هستش یعنی گزینه ج)
سوال 60 هم متاسفانه کلید اشتباه زده ج مسلما غلط(چون جواب صد درصد u(t) نداره) و گزینه ب درسته که باید اصلاح بشه
سوال 68 هم که زیاد در موردش بحث کردیم و گفتیم ب درسنه که همین گزینه هم اعلام شده (با وجود ندادن پارامتر های مورد نیاز)
سوال 70 رو بچه ها میگفتن گزینه د درسته سنا هم گفته گزینه د ولی کلید گفته ج
سوال 72 متاسفانه کلید غلط اعلام شده من با عدد بهره کاری ندارم ولی ولتاژ- سری بودن فیدبک واضح هستش و پس گزینه اعلامی یعنی ب صد درصد غلط (گزینه صحیح رو من قبلا حلش رو گزاشتم که ج میشد)
سوال 75 هم که من 2 ساعت پیش قبل از اومدن کلید حلشو گذاشتم و گفتم که استاد امینی کلا اشتباه کردن هر 2 گزینه ای که گفته بودن غلط و گزینه صحیح همون ب که کلید گفته (میتونید دوباره حل منو بینید)
سوال 27 فیزیک مهندسی و سوالات 49 و 54 و 56 سیگنال هم که قبلا گفتیم باید حذف بشه
و سوالات اصلاحی 37 گزینه ج 60 گزینه ب 70 گزینه د(یا حتی حذف چون شکل همه گزینه ها ایراد داره) و 72 گزینه ج باید اصلاح شوند
شما هم نظرتونو بگید(لطفا با دلیل نه فقط به خاطر اینکه گزینه ای که زدید غلط از آب در اومده)
سوال 73 هم اشتباه صد در صد گزینه د درسته نه الف ، جواب 1.86 میادکه به د نزدیکه نه الف !!!
خیلی جالبه:65d6a5d6s:
تا اونجایی که من بررسی کردم
غیر از سوالایی که باید حذف بشه
سوال 37 من سر در گم شدم اولش گفتن د درسته بعد استاد امینی گفت ج درسته الان کلید میگه د درسته(ولی من قبلا هم گفتم که انتگرال گیر فیلتر پایین گذر هستش یعنی گزینه ج)
سوال 60 هم متاسفانه کلید اشتباه زده ج مسلما غلط(چون جواب صد درصد u(t) نداره) و گزینه ب درسته که باید اصلاح بشه
سوال 68 هم که زیاد در موردش بحث کردیم و گفتیم ب درسنه که همین گزینه هم اعلام شده (با وجود ندادن پارامتر های مورد نیاز)
سوال 70 رو بچه ها میگفتن گزینه د درسته سنا هم گفته گزینه د ولی کلید گفته ج
سوال 72 متاسفانه کلید غلط اعلام شده من با عدد بهره کاری ندارم ولی ولتاژ- سری بودن فیدبک واضح هستش و پس گزینه اعلامی یعنی ب صد درصد غلط (گزینه صحیح رو من قبلا حلش رو گزاشتم که ج میشد)
سوال 75 هم که من 2 ساعت پیش قبل از اومدن کلید حلشو گذاشتم و گفتم که استاد امینی کلا اشتباه کردن هر 2 گزینه ای که گفته بودن غلط و گزینه صحیح همون ب که کلید گفته (میتونید دوباره حل منو بینید)
سوال 27 فیزیک مهندسی و سوالات 49 و 54 و 56 سیگنال هم که قبلا گفتیم باید حذف بشه
و سوالات اصلاحی 37 گزینه ج 60 گزینه ب 70 گزینه د(یا حتی حذف چون شکل همه گزینه ها ایراد داره) و 72 گزینه ج باید اصلاح شوند
شما هم نظرتونو بگید(لطفا با دلیل نه فقط به خاطر اینکه گزینه ای که زدید غلط از آب در اومده)
سوال 46 سیگنال چطور؟
اولش ناراحت بودم که چرا با این همه خوندن مدار و الکترونیک 1 دونه سوال هم نزدم.ولی الان با این سوالای وقت گیر و ابهام کلید و گزینه های غلط و سوال های چرت و پرت.خوشالم که سر جلسه براش نذاشتم و وقتشو دادم به بقیه سوالا.متاسفانه تو آزمون امسال مدار و الکترونیک زدن اشتباه محض و وقت تلف کردن بود.
سوال 71 چطور؟؟؟ گزینه الف مگه نمیشه؟ کلید زده گزینه ج.
آخه در لحظه t=4 باید به صورت خط مستقیم دربیاد ولی در گزینه ج ، خیلی قبل تر از 4 ثانیه به صورت راست دراوده.
من مطمئنم گزینه الف میشه.
بچه ها با این کلیدایی که گذاشت نمره کلتون تقریبا چقدر شدش؟:smiliess (12):
من 33 تا درست(11 مدار 10 فیزیک مهندسی پزشکی 12 تا سیگنال) درست و کلا 5 تا غلط متاسفانه (با اصلاح 2 سوال که گزینه اشتباه بوده و بدون حساب کردن سوالات حذفی)
سوال 71 چطور؟؟؟ گزینه الف مگه نمیشه؟ کلید زده گزینه ج.
آخه در لحظه t=4 باید به صورت خط مستقیم دربیاد ولی در گزینه ج ، خیلی قبل تر از 4 ثانیه به صورت راست دراوده.
من مطمئنم گزینه الف میشه.
آره منم اینو الف زدم ، اما به نظرم ج درستره ، یکم فقط شکلش اشکال داره
سوال 71 رو من از استاد تقدسی پرسیدم گزینه ج درسته(البته یه کم شکل الف و ج شبیه ولی تا لحظه 2 چون h(t ثابته پس با انتگرال گیری یه خط راست میشه(درجه 1 ) پس منحنی نمیشه . اگه نمیخواید نمره منفی بگیرید میتونیم با همکاری هم به دلیل واضح نبودن شکل الف و ج سوالو با اعتراض زیاد حذف کنیم : D )
ایول خیلی خیلی خوبه تقریبا نمرت میشه 94 پس، صد در صد رتبه یک :thumbsupsmileyanim: