love virology
New member
درود دوستان زبان و نحو سوالات چطور بووود
اره واقعامن واقعا نمیدونم با این سوالات سخت چطور میخوان با قانون حداقل 30 درصد دانشجو بگیرن؟؟؟
اصلا ممکنه به اندازه ظرفیت حتی مجاز نشن با این سوالات سخت.
بله واقعا سخت بود همه درسهاش سخت بودسیگنالش هم چندان خوب نبود.
حتی ریاضی هم سخت بود.
در کل واقعا این قانون 30 درصد شده مشکل روی مشکل.
Bme eng عزیز
صندوقت پر شده پیام نمیاد
این صحت داره قانون 30%
کسی میدونه کلا چند نفر شرکت کننده بودن
بچه ها تعداد سوالا چجوری بود؟
سلام دوستان
كنكور فوق العاده سخت بود من ك اميدم ب اين بود اونم ك...
وقتي ديدم تعداد سوالاتي ك جواب دادم بيش از حد كمه مجبور شدم سوالارو شانسي بزنم
سطح سوالات بردن بالا، كنكور ١ماه كشيدن جلو و اين قانون ٣٠٪ گذاشتن... خدا ازشون نگذره فقط همين
خداییش این قانون 30 درصد برای رشته هایی مثل فیزیولوژی ، آناتومی ، پرستاری و مامایی و ... کاربرد داره که بیشتر جنبه حفظی دارن و راحت میشه درصدهای بالایی زد . نه رشته ای مثل مهندسی پزشکی با این سطح سوالات.
دوستان به نظر شما اگه به طور جدی اعتراض کنیم ، این قانون 30 درصد رو برمیدارن؟
آره واقعا براي اونا كارايي داره، من ك پايه اعتراض هستم اما حتي اگه اعتراض هم نكنيم فكر ميكنيد با اين روالي ك در پيش گرفتن ميتونن پذيرش داشته باشن؟!!
وااااي خداييش ظلمه...پس از همين الان بهتره اعتراض شروع كنيماون ها که از خداشون هستش. نهایتا ممکنه اینطوری بشه که مثلا فقط 5 نفر مجاز بشن و فقط همون 5 نفر قبول بشند. و بقیه دانشگاه ها پذیرش نداشته باشند.
بعدش هم میان فیلم بازی میکنند میگن تکمیل ظرفیت میزنیم ولی باید شهریه دانشگاه بدین و تازه از خوابگاه و ... هم خبری نیست. میشه پردیس بین الملل. کلی هم پول به جیب میزنن از این راه
وااااي خداييش ظلمه...پس از همين الان بهتره اعتراض شروع كنيم
منم خيلي ب اين موضوع فكر كردم، و شايد خودم حداقل در حد اخرين نفر قبولي تهران ميديدم اما تا الان حتي به مجاز شدن هم راضي ام، بهتره هرچي زودتر اعتراض شروع كنيم چون اگه به زمان اعلام نتايج بكشه اينا ديگه قبول نميكننآره منم موافقم . چون واقعا سخت بود و میانگین درصدها خیلی پایین خواهد بود.
شما ببینید مثلا پارسال که تازه در مقایسه با امسال سوالات بهتر بودن ، به خصوص سوالات مدار و الکترونیک واقعا ساده تر بودند . رتبه 1 نمره کلش 99 شده بود. نفر دوم 97 و نفر سوم هم 96.
یعنی تعداد سوالات خالص نفر اول پارسال 33 تا درست بوده.
امسال حتی از پارسال هم سخت تر بوده و مطمئننا با این قانون 30 درصد تعداد بسیار کمی مجاز میشن.
واقعا بهتره از همین الان اعتراض کنیم. به خصوص دوستانی که تهرانی هستند و به مرکز سنجش پزشکی و وزارت بهداشت و ... دسترسی دارند باید تمام سعی خودشو بکنند که این قانون 30 درصد برداشته بشه.
سوالای الکترونیکش خیلی سخت بود. فکر کنم که از کتاب الکترونیک 2 نصیر (اشرفیان ) بود بیشتر سوالاتش.