نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

feri70

New member
دوستان مثل اینکه لینک کلید توی همون قسمت ویرایش اومده ولی قفله :smiliess (2): هنوز قابل دیدن نیست . آدمو دیوونه میکنن به خدا
:sadsmiley:

وای آره این چه کاریه آخه!!!! آخه به قسمت ویرایش چه ربطی داره که اونجا گذاشتن!!!:New (6):

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
سوال 75 شبیه کنکور چند سال قبل وزارت علوم هستش. جوابش میشه ج که عدد 5/3 بدست میاد.
ایرادش چیه؟

دوستان عزیز چون زیاد پرسیدید که ایراد سوال 75 چیه.و طبق کلید سنا گفتم که سوال 2 گزینه صحیح داره .برای اینکه واسه خودمم روشن بشه که ایراد کجاست سوال رو حل کردم و واستون گذاشتم
که متاسفانه همون طوری که میبینید حل استاد امینی هم ایراد داره و فقط یک گزینه درسته( نه 2 گزینه طبق گفته استاد امینی) و اونم گزینه ب و جواب صحیح 1 اهم میشه.که احتمالا کلید هم همین گزینه هست

بله ظاهر سوال شبیه سوال 88 برق هستش
ولی این سوال و اون سوال زمین تا آسمون فرق دارن.

صورت سوال سال 88 اینه (مقدار یکی از فرکانس های طبیعی مخالف صفر برابر 1/10 تعداد فرکانس های طبیعی صفر مدار باشد)

سوال آزمون ما اینو گفته ((مقدار یکی از فرکانس های طبیعی مخالف صفر 1/12 تعداد کل فرکانس های طبیعی مدار باشد)

به تغییر اعداد کاری نداریم .باید به این 2 تا مفهمو که رنگیشون کردم دقت زیادی بشه همین دقت کنردن به این تغییر باعث شده بجه ها گزینه اشتباه بزنن
علاوه بر این اعداد سلف و خازن مدار هم عوض شده

شکی نیست که در هر 2 سوال 88 و امسال تعداد کل فرکانس طبیعی 5 تاست که 3 تاشون صفر و 2 تاشون غیر صفر هستن
ولی بعضیا میگن سوال امسال ابهام داره که کدوم فرکانس غیر صفر و تعداد کل فرکانس منظور باز یا غیر صفر همراه با صفر یا نه و چیزای دیگه
که به نظر من وارد نیست و سوال ابهامی نداره.
پس گزینه صحیح ب و جواب 1 اهم میشه. اگه حل من ایراد داره لطفا بگید ممنون.
[/b]

ببخشید در حل سوال متاسفانه من R (در فرکانس ناشی از سلف)رو به مخرج نبردم که چون اعداد از 2 طرف خط میخورند و جواب 1 میشه تاثیری بر جواب نهایی نداره
1222.jpg

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
کلید اوووووووووووووووووووووووووومدددددددددددددددددددددددد

DAVID_H

New member
تا اونجایی که من بررسی کردم
غیر از سوالایی که باید حذف بشه
سوال 37 من سر در گم شدم اولش گفتن د درسته بعد استاد امینی گفت ج درسته الان کلید میگه د درسته(ولی من قبلا هم گفتم که انتگرال گیر فیلتر پایین گذر هستش یعنی گزینه ج)

سوال 60 هم متاسفانه کلید اشتباه زده ج مسلما غلط(چون جواب صد درصد u(t) نداره) و گزینه ب درسته که باید اصلاح بشه

سوال 68 هم که زیاد در موردش بحث کردیم و گفتیم ب درسنه که همین گزینه هم اعلام شده (با وجود ندادن پارامتر های مورد نیاز)

سوال 70 رو بچه ها میگفتن گزینه د درسته سنا هم گفته گزینه د ولی کلید گفته ج

سوال 72 متاسفانه کلید غلط اعلام شده من با عدد بهره کاری ندارم ولی ولتاژ- سری بودن فیدبک واضح هستش و پس گزینه اعلامی یعنی ب صد درصد غلط (گزینه صحیح رو من قبلا حلش رو گزاشتم که ج میشد)

سوال 75 هم که من 2 ساعت پیش قبل از اومدن کلید حلشو گذاشتم و گفتم که استاد امینی کلا اشتباه کردن هر 2 گزینه ای که گفته بودن غلط و گزینه صحیح همون ب که کلید گفته (میتونید دوباره حل منو بینید)

سوال 27 فیزیک مهندسی و سوالات 49 و 54 و 56 سیگنال هم که قبلا گفتیم باید حذف بشه

و سوالات اصلاحی 37 گزینه ج 60 گزینه ب 70 گزینه د(یا حتی حذف چون شکل همه گزینه ها ایراد داره) و 72 گزینه ج باید اصلاح شوند

شما هم نظرتونو بگید(لطفا با دلیل نه فقط به خاطر اینکه گزینه ای که زدید غلط از آب در اومده)

آخرین ویرایش:

feri70

New member
سوال 73 هم اشتباه صد در صد گزینه د درسته نه الف ، جواب 1.86 میادکه به د نزدیکه نه الف !!!
خیلی جالبه:65d6a5d6s:

muogen

New member
سوال 37 من سر در گم شدم اولش گفتن د درسته بعد استاد امینی گفت ج درسته الان کلید میگه د درسته(ولی من قبلا هم گفتم که انتگرال گیر فیلتر پایین گذر هستش یعنی گزینه ج)

سوال 60 هم متاسفانه کلید اشتباه زده ج مسلما غلط(چون جواب صد درصد u(t) نداره) و گزینه ب درسته که باید اصلاح بشه

سوال 68 هم که زیاد در موردش بحث کردیم و گفتیم ب درسنه که همین گزینه هم اعلام شده (با وجود ندادن پارامتر های مورد نیاز)

سوال 72 متاسفانه کلید غلط اعلام شده من با عدد بهره کاری ندارم ولی ولتاژ- سری بودن فیدبک واضح هستش و پس گزینه اعلامی یعنی ب صد درصد غلط (گزینه صحیح رو من قبلا حلش رو گزاشتم که ج میشد)

سوال 75 هم که من 2 ساعت پیش قبل از اومدن کلید حلشو گذاشتم و گفتم که استاد امینی کلا اشتباه کردن هر 2 گزینه ای که گفته بودن غلط و گزینه صحیح همون ب که کلید گفته (میتونید دوباره حل منو بینید)

و سوالات اصلاحی 37 گزینه ج 60 گزینه ب 70 گزینه د(یا حتی حذف چون شکل همه گزینه ها ایراد داره) و 72 گزینه ج باید اصلاح شوند

شما هم نظرتونو بگید(لطفا با دلیل نه فقط به خاطر اینکه گزینه ای که زدید غلط از آب در اومده)

سوال 46 سیگنال چطور؟

DAVID_H

New member
اولش ناراحت بودم که چرا با این همه خوندن مدار و الکترونیک 1 دونه سوال هم نزدم.ولی الان با این سوالای وقت گیر و ابهام کلید و گزینه های غلط و سوال های چرت و پرت.خوشالم که سر جلسه براش نذاشتم و وقتشو دادم به بقیه سوالا.متاسفانه تو آزمون امسال مدار و الکترونیک زدن اشتباه محض و وقت تلف کردن بود.

bme eng

New member
سوال 73 هم اشتباه صد در صد گزینه د درسته نه الف ، جواب 1.86 میادکه به د نزدیکه نه الف !!!
خیلی جالبه:65d6a5d6s:

سوال 71 چطور؟؟؟ گزینه الف مگه نمیشه؟ کلید زده گزینه ج.
آخه در لحظه t=4 باید به صورت خط مستقیم دربیاد ولی در گزینه ج ، خیلی قبل تر از 4 ثانیه به صورت راست دراوده.
من مطمئنم گزینه الف میشه.

DAVID_H

New member

سوال 46 سیگنال چطور؟

اره اینو یادم رفت ولی واقعا گزینه ب به جواب خیلی نزدیکه و فقط یه ضریب 1 تقسیم بر n کم داره و احتمالا طراح فراموشش کرده.ولی در هر حال گزینه ب هم درست نیست

bme eng

New member
اولش ناراحت بودم که چرا با این همه خوندن مدار و الکترونیک 1 دونه سوال هم نزدم.ولی الان با این سوالای وقت گیر و ابهام کلید و گزینه های غلط و سوال های چرت و پرت.خوشالم که سر جلسه براش نذاشتم و وقتشو دادم به بقیه سوالا.متاسفانه تو آزمون امسال مدار و الکترونیک زدن اشتباه محض و وقت تلف کردن بود.

من بدبخت به هوای سوالات پارسال که مدار و الکش خیلی آسون بود ، کلی به این دو تا درس امید داشتم ولی خیلی حیف شد.
واقعا دست طراحان سوالات درد نکنه.

feri70

New member
بچه ها با این کلیدایی که گذاشت نمره کلتون تقریبا چقدر شدش؟:smiliess (12):

feri70

New member
آخه در لحظه t=4 باید به صورت خط مستقیم دربیاد ولی در گزینه ج ، خیلی قبل تر از 4 ثانیه به صورت راست دراوده.

آره منم اینو الف زدم ، اما به نظرم ج درستره ، یکم فقط شکلش اشکال داره

DAVID_H

New member
بچه ها با این کلیدایی که گذاشت نمره کلتون تقریبا چقدر شدش؟:smiliess (12):

من 33 تا درست(11 مدار 10 فیزیک مهندسی پزشکی 12 تا سیگنال) درست و کلا 5 تا غلط متاسفانه (با اصلاح 2 سوال که گزینه اشتباه بوده و بدون حساب کردن سوالات حذفی)

feri70

New member
من 33 تا درست(11 مدار 10 فیزیک مهندسی پزشکی 12 تا سیگنال) درست و کلا 5 تا غلط متاسفانه (با اصلاح 2 سوال که گزینه اشتباه بوده و بدون حساب کردن سوالات حذفی)

ایول خیلی خیلی خوبه تقریبا نمرت میشه 94 پس، صد در صد رتبه یک :thumbsupsmileyanim:

DAVID_H

New member

آره منم اینو الف زدم ، اما به نظرم ج درستره ، یکم فقط شکلش اشکال داره

سوال 71 رو من از استاد تقدسی پرسیدم گزینه ج درسته(البته یه کم شکل الف و ج شبیه ولی تا لحظه 2 چون h(t ثابته پس با انتگرال گیری یه خط راست میشه(درجه 1 ) پس منحنی نمیشه . اگه نمیخواید نمره منفی بگیرید میتونیم با همکاری هم به دلیل واضح نبودن شکل الف و ج سوالو با اعتراض زیاد حذف کنیم : D )

bme eng

New member
سوال 71 رو من از استاد تقدسی پرسیدم گزینه ج درسته(البته یه کم شکل الف و ج شبیه ولی تا لحظه 2 چون h(t ثابته پس با انتگرال گیری یه خط راست میشه(درجه 1 ) پس منحنی نمیشه . اگه نمیخواید نمره منفی بگیرید میتونیم با همکاری هم به دلیل واضح نبودن شکل الف و ج سوالو با اعتراض زیاد حذف کنیم : D )

آره خداییش اصلا واضح نیستند گزینه ها. به خصوص الف و ج خیلی به هم شبیه هستند.

بالا