کرمانم خوابگاه نمیده
شما سم شناسی کرمان قبول شدید؟من کارشناسی کرمان بودم،زمان ما هم در مورد اینکه خوابگاه نمیدن چیزی نگفته بود ولی خیلی اذیت کردند،من بخاطر اون موقع کرمان رو نزدم،چقدر دانشگاهها بدشدند،خوابگاه دارند ولی میفرستند خودگردان
کرمانم خوابگاه نمیده
مثل اینکه مد شده!مشهد هم که میگه خوابگاه نمیدن!سلام ممنون منم به شما تبریک میگم،نه من اهل کاشان هستم،مدرس رو همه میگفتند زیاد سم شناسیش خوب نیست و اینکه مدرکش واسه وزارت علومه اول نزدم،اصفهان رو هم چون مطمئن بودم خوابگاه نمیدن نزدم،مازندران رو دوست داشتم،ولی الان خیلی پشیمونم چون رفتم ثبت نام اونجا هم گفت خوابگاه نمیدیم
مثل اینکه مد شده!مشهد هم که میگه خوابگاه نمیدن!
فک کن کارشناسی ها تو اولویت هستن،بعد از جذب اونا اگه جا باشه واسه ارشدهاست ،پی اچ دی هم کلا خابگاه نداره
آره ننوشته خوابگاه نمیدن،نه مشهدی نیستم و باید خوابگاه بگیرممشهد که چیزی نگفته بود،شما مشهدی نیستید؟باید خوابگاه بگیرید؟پس خیلی ناراحت نباشم از انتخابم،مازندران علیرغم اینکه هرسال میگفتند تعهد نمیدن حتی به بچه های بومی اونجا هم میدادند،امسال اینطوری کردند
مچکرم هلنا،شما سم شناسی مشهد خوندین؟
آها متوجه شدم،شما فارغ التحصیل شدین؟
بسلامتی،تبریک میگم.تصمیم دارید دکترا شرکت کنید؟
چه خوب..موفق باشین..بامدرک ارشدتون واسه استخدامی شرکت کردین؟کارشناسیتون چی بوده؟
شنیده بودم که علوم آزمایشگاهی ها تو سم شناسی قوی هستن..من که عاشق کارای آزمایشگاهی هستم..ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادین.موفق باشینسلامت باشین ممنون
اره با ارشدم و ایشالله وارد دانشگاه بشید یکی از جاهایی که کاراموزی میرید آزمایشگاه غذا و دارو هست و برای ما سم شناسی عملی هم مشابه ازمایشگاه غذا و دارو بود. کارشناسیم علوم آزمایشگاهی بود.
کاش ما هم بعد کارشناسی ارشد کار پیدا کنیم،خسته شدم از بس به سوال این و اون جواب دادم،همه میپرسند حالا ارشدبگیری کارهست کجا باید بری سرکار؟
خدا بزرگه اقا/خانم امینی، شما درس بخون ایشالله جواب زحماتتو میگیری. در سال یکی دوبار فراخوان جدب هییت علمی داریم و ایشالله شما هییت علمی بشید. وضعیت وزارت بهداشت باز خیلی بهتر از بقیه ی رشته ها و ارگانهاست
خدا بزرگه اقا/خانم امینی، شما درس بخون ایشالله جواب زحماتتو میگیری. در سال یکی دوبار فراخوان جدب هییت علمی داریم و ایشالله شما هییت علمی بشید. وضعیت وزارت بهداشت باز خیلی بهتر از بقیه ی رشته ها و ارگانهاست
سلام . ضمن تبریک به شما میخواستم بپرسم که با توجه به اینکه سم شناسی یکی از تخصص های داروسازی محسوب میشه آیا شما در شرکت های داروسازی نمیتونید مشغول به کار بشید ؟؟؟ غذا و دارو دقیقا چیه ؟
- - - Updated - - -
سلام . ضمن تبریک به شما میخواستم بپرسم که با توجه به اینکه سم شناسی یکی از تخصص های داروسازی محسوب میشه آیا شما در شرکت های داروسازی نمیتونید مشغول به کار بشید ؟؟؟ غذا و دارو دقیقا چیه ؟