gognussss
New member
دوستمم ساری قبول شده به اون گفتن نه خوابگاه دولتی میدیم نه خودگردان،برین برا خودتون منزل بگیرین!به شما خوابگاه تعلق گرفت؟سلام ممنون،بله من ساری قبول شدم،چطور؟
دوستمم ساری قبول شده به اون گفتن نه خوابگاه دولتی میدیم نه خودگردان،برین برا خودتون منزل بگیرین!به شما خوابگاه تعلق گرفت؟سلام ممنون،بله من ساری قبول شدم،چطور؟
دوستمم ساری قبول شده به اون گفتن نه خوابگاه دولتی میدیم نه خودگردان،برین برا خودتون منزل بگیرین!به شما خوابگاه تعلق گرفت؟
بله آقا هستن ارشد بهداشت محیط قبول شدن،درک میکنم هزینه خونه خیلی زیاده همین اجاره خونه،خورد و خوراک،فیش گاز برق...اما نگران نباشین من تبریز قبول شدم اول بهم گفتن خوابگاه خودگردان میدیم ولی بعد زنگ زدن که بهمون خوابگاه دولتی دادن...کلا اولش اذیت میکنن انشالا ک بهتون خوابگاه تعلق میگیرهدوستتون ارشد بوده؟آقا هستند؟من برا ثبت نام که رفتم دیگه نرفتم،تماس گرفتم میگن باید صبر کنید به بچه های سراسری خوابگاه بدیم بعد اگه ظرفیت خوابگاه پرنشد ارشدها رو میدیم،خیلی اذیت میکنند،آخه خونه گرفتن که خیلی سخته
بله آقا هستن ارشد بهداشت محیط قبول شدن،درک میکنم هزینه خونه خیلی زیاده همین اجاره خونه،خورد و خوراک،فیش گاز برق...اما نگران نباشین من تبریز قبول شدم اول بهم گفتن خوابگاه خودگردان میدیم ولی بعد زنگ زدن که بهمون خوابگاه دولتی دادن...کلا اولش اذیت میکنن انشالا ک بهتون خوابگاه تعلق میگیره
ولی رشته خیلی خوبی دارین تو مقطع دکترا خیلی عالیه حیف که قبلا اطلاعی در سم شناسی نداشتم وگرنه حتما سم میخوندم!همین امروز به اداره خوابگاه ها زنگ برنین پیگیری کنینامسال دانشگاههای علوم پزشکی دارند اذیت میکنند،خوبه تکلیفتون مشخص شد،خدا کنه به ما هم زود خوابگاه بدن،دیگه عملا کلاسها شنبه شروع میشه ما هنوز تکلیفمون مشخص نیست
ولی رشته خیلی خوبی دارین تو مقطع دکترا خیلی عالیه حیف که قبلا اطلاعی در سم شناسی نداشتم وگرنه حتما سم میخوندم!همین امروز به اداره خوابگاه ها زنگ برنین پیگیری کنین
درسته موافقم[emoji106]ممنون،بهداشت حرفه ای هم برا آقایون خوبه و آینده خوبی داره ولی برا ما خانمها زیاد جالب نیست
ممنون،بهداشت حرفه ای هم برا آقایون خوبه و آینده خوبی داره ولی برا ما خانمها زیاد جالب نیست
رشته کارشناسیتون چیه؟کسی هست که امسال قبول شده باشه و ما را راهنمایی کنه.لطفا کمک کنید