elham.shirazi
New member
سلام.تبرررررررررریک به همه
منم شیراز قبول شدم
منم شیراز قبول شدم
سلام، کسی از سم شناسی کرمان اطلاعاتی داره؟ دانشگاه خوبی هست؟ من کرمان قبول شدم نمیدونم چیکار کنم ثبت نام کنم یا نه ؟!!!
سلام تبریک میگم به همگیتون خوشحالم هرجایی دوست داشتین قبول شدید منم آزاد شهرضا قبول شدم متاسفانه و مشکل مالی هم دارم دوست دارم راهنماییم کنید اگه بمونم برا سال بعد میتونم دولتی بیارم یا اینکه برم آزاد از طرفی میترسم بعدش نتونم جایی کار پیدا کنم و جبران هزینه ها کنم تو دو راهی موندم کاش اونایی که فارغ التحصیل این رشته هستن راهنمایی میکردن.
راسی شما خبر دارین از بچه های رشته های دیگه سم قبول شدن؟منظورم رتبه های خوبه اخه امسال که اکثرا سم رو واسه رشته دوم انتخاب کرده بودن!
سلام،ممنون لطف داریدسلام دوستان عزیزم
خیلی خیلی تبریک می گم به همه شما عزیزان که قبول شدید:thanks:
آفرین ماشالاه:thanks:
اونایی هم که قبول نشدن ایشالاه سال آینده همگی با هم قبول میشیم
بچهاااا من مشهد آوردم!باورم نمیشهههه
مچکرم هلنا،شما سم شناسی مشهد خوندین؟تبریک میگم آواجان، ایشالله موفق باشی
سم شناسی مشهد قویه و دکتربلالی مدیرگروهتون هست و خیلی فرد باسواد و جاافتاده ای هست
شما سم شناسی شرکت کردین؟مدرس قبول شدین؟رتبتون چند بود؟بچه هایی ک مشهد آوردن امکانات رفاهیش عالیههههههه کاش مدرسم خوووب باشه
تبریک میگم،شمالی هستین؟رتبتون خوب بود واسه نزدیک بودن مازندران انتخاب کردین؟من مازندران قبول شدم
سلام انتخاب اولتون کجا بود؟سلام دوستان به همتون تبریک میگم.. منم انتخاب اولم قبول شدم..
سلام همینکه روزانه هست خیلی خوبه،معطل نکنید ثبتنام کنید!سلام، کسی از سم شناسی کرمان اطلاعاتی داره؟ دانشگاه خوبی هست؟ من کرمان قبول شدم نمیدونم چیکار کنم ثبت نام کنم یا نه ؟!!!
سلام منم پارسال بارتبه42 آزاد شهرضا قبول شدم خیلی هم تردید داشتم چیکار کنم اما موندم و به لطف خدا نتیجه رو گرفتم..به نظر من ارشد آزاد اشتباه محض هست..حالا بازم تصمیم باخودتون هست..انشالا موفق باشینسلام تبریک میگم به همگیتون خوشحالم هرجایی دوست داشتین قبول شدید منم آزاد شهرضا قبول شدم متاسفانه و مشکل مالی هم دارم دوست دارم راهنماییم کنید اگه بمونم برا سال بعد میتونم دولتی بیارم یا اینکه برم آزاد از طرفی میترسم بعدش نتونم جایی کار پیدا کنم و جبران هزینه ها کنم تو دو راهی موندم کاش اونایی که فارغ التحصیل این رشته هستن راهنمایی میکردن.
تبریک میگم،شمالی هستین؟رتبتون خوب بود واسه نزدیک بودن مازندران انتخاب کردین؟