ردیف درس شماره سوال منبع پاراگراف صفحه توضیح
1 روانشناسی عمومی و رشد 7 رشد 2 آخر 83و 84 اساس نقد گلیلیان این است که نظریه کلبرگ آرمان مردانه ( عدالت ) رو اساس نظریه خود قرار داده است و بر ارمان زنانه ( اهمیت به دیگران ) توجه ایی نکرده است . اما در جواب ها گزینه درست اخلاق در جنس مذکر دگر محور است امده است . که در کتاب حتی این گزینه رو رد کرده :: گرچه اصول اخلاقی مردان و زنان هر دو جهت گیری را در بر دارند ولی زنان گرایش دارند که بر اهمیت دادن به دیگران تاکید کنند ، در حالی که مردان یابر عدالت و یا اینکه بر عدالت و اهمیت دادن به طور برابر تاکید میکنند .
-----------------------------------
3 ارزیابی رواشناختی 118 آسیب شناسی روانی این سوالی تحلیلی است . بنابراین سطر دقیق ندارد . اما جواب کلید اشتباه است . زیزا نمونه مورد بحث 2 ماه از اخراجش میگذرد بنابراین نمیتوان اختلال انطباق را در محور 1 مطرح کرد . همچنین برای او تشخیص اختلالات خلقی هم با توجه به علایم و مدت زمان نمیتوان گذاشت . در محور 2 نیز نمیتوان اختلالی را مطرح کرد در محور 3 اختلال زخم معده مطرح میشود در محور 4 اخراج از کار طی یک سال گذشته بنابراین پاسخ درست سوال گزینه 4 می باشد
---------------------------------
5 امار و روش تحقيق 55 روش تحقیق در روانشناسی آخر 211 در جدول مقایسه روش پس رویدادی با آزمایشی دقیقا ذکر شده است که از معلول به علت میرویم
-----------------------------------
6 روانشناسی بالینی 64 کاپلان جلد 1 جدول 12/1-6 480 این سوال درس آسیب است اما در گزینه ها درس آسیب شناسی از سوی سازمان تعبیه نشده است . که جای بسی تاسف دارد . سومصرف :استفاده از هر ماده ایی ( معمولا توسط خود فرد ) به شیوه ایی که خارج از الگوی مورد تایید اجتماعی یا طبی باشد . مصرف نادرست : شبیه سومصرف اما معمولا این اصطلاح در مورد داروهایی به کار می رود که از سوی پزشکان تجویز شده اما به نحو درستی مصرف نمیشوند . (کاپلان 1 ، ص 489 ) بنابراین با توجه به تعریف دقیق کتاب که از قید معمولا برای سومصرف توسط خود فرد استفاده شد و میتواند توسط پزشک نیز تجویز شود و همچنین تاکید بر خارج بودن از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در متن سوال قید شده است گزینه سومصرف درست تر است . اما با توجه به اینکه اشاره به داروی تجویز شده توسط پزشک در سوال شده است گزینه مصرف نادرست هم میتواند صحیح باشد اما بنا بر تعریف کتاب که نوشته در مصرف نادرست دارو ها به نحو درستی مصرف نمیشوند و با توجه به اینکه در متن سوال امده خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در کتاب برای تعریف سومصرف امده بنابراین میتوان گفت با توجه به گزینه ها هر دو گزینه ب و ج درست است .
----------------------------------
7 روانشناسی بالینی 93 نطریه های روان درمانی دوم 302 عین جمله کتاب در گزینه 3 آمده است در حالی که گزینه درست را گزینه 2 زده اند ! رویکرد های شناختی رفتاری مانند رفتار درمانی بسیار متنوع هستند ولی در این ویژگی ها مشترکند . 1) رابطه مشترک بین درمانجو و در مانگر 2) این اصل که پریشانی روان شناختی عمدتا حاصل آشفتگی هایی در فرآیند های شناختی است و ...
- - - Updated - - -
دل آرام جان سلام . اگه اجازه بده من نظرمو در مورد پست خوبت که پاش حسابی وقت گذاشتی و هم به خودت کمک کردی و هم به بقیه چند نظر بدم .
مورد 1 : کاملا حق با شماست . " اخلاق در جنس مذکر دگر محور است " یک عبارت غلط مسلم است .
مورد 3 : استنباط شما در مورد 3 ماه اشتباه است ... در کاپلان مقدس ! اینطور آمده که اختلال انطباق ممکن است بلافاصله بعد از واقعه استرس زا پیدا نشود و ممکن است هم بشود ! ولی در هر صورت باید ظرف 3 ماه پس از رویداد مورد نظر تظاهر کند .
یعنی 3 ماه طول مدت اختلال نیست ! حرفش اینه که باید زیر سه ماه ( ظرف سه ماه ) حادث شود ....
ولی ....
این سوال واقعا اشکال دارد ... به اعتراضی که من برای این سوال مطرح کردم توی چند صفحه پیش نگاهی بنداز شاید باب میلت شد . من طور دیگه ای به این سوال حمله کردم و فکر میکنم کلا حق در مورد گزینه صحیح ( محور سه و چهار ) درست هست اما استنباطتون غلط است .
مشاهده فایلپیوست 5898
مورد 5 : کاملا و قطعا حق با شماست .
مورد 6 : متاسفم حق با شما نیست . لطفا به پاسخی که به " کیوان " دادم توی چند پست قبل مراجعه کنید .
مورد 7 : خیر متاسفانه حق با شما نیست . لطفا به عکس زیر توجه کنید ...
همینطور به عبارت لعنیه " همیـــشــــه " در گزینه " ج " ( دفترچه ب ) که هم من رو به اشتباه انداخت و هم شما را توجه کنید . کلید در مورد این سوال کاملا صحیح است .