:14:
......هر چی دلم خواست اعتراض زدم..... می دونم رسیدگی نمیکنن اما تخلیه هیجانی خوبی بود! :4d564ad6::mad_majidonline:
......هر چی دلم خواست اعتراض زدم..... می دونم رسیدگی نمیکنن اما تخلیه هیجانی خوبی بود! :4d564ad6::mad_majidonline:
سلام بچه ها
پیشاپیش تبریک می گم
مطمئنی زبان رو خراب کردی؟؟؟ :5:
بچه ها اگر میخوایید اعتراض بزنید بیآید باهم اعتراض بزنیم.چون همونطور که یکی از کاربران گفت تا حد نصاب اعتراضها به 50 درصد نرسه رسیدگی نمیشه.کلیدهای اشتباه رو بنویسید تا همه مطمین شیم
از نظرمن:
سوال9دفترچه الف که همون سو مصرف درسته چون من خلاصه نویسی کردمو یه جای عین همین جمله رو نوشتم
سوال38 درموردعبارت صحیح شناختی.رفتاری که الانم نمیدونم چی شد
سوال41خود آموزی مایکنبام که مطمین نیستم اون درست باشه
سوال تی ای تی که مطمینم ب درسته
سوال مرد 25ساله هم که به نظرم همون الف درسته (شایدم دو گزینه ای باشه!!!!!)!
سوال65 مقیاس 5 mmpi که تو کتابهای کمک آموزشی ارشد الف رو درست دیدم
سوال 97که حل بلاتکلیفی کودک درسته با توجه به اینکه از استادم پرسدم وسوال دکترا هم بوده
سوال120 آمارم که معلومه
نظراتتونو بدید شاید کمکی باشه به اینکه حقمون ضایع نشه
دوست عزيز سوال 9 دفترچه اول همون مصرف نادرست است الكي اعتراض نزن اون رو. من از روي كاپلان ديدم
سلام درصدهای منم اینجوری شده البته با اون کلید های اشتباه روان درمانی و ارزیابی و آمار و دقیقا اونایکه ج دادم غلط شد
آسیب 55/55
شخصیت 60
روان درمانی 73/33
عمومی 44/44
ارزیابی 0 که افتضاح شد با اون سوال tat که منم ب زدم و سوال محور که د زدم مشکوک بوده بد شانسی محض
بنیادها 60
آمار 28/88
بالینی 66/66
زبان 31/66
چقدر خوب.. امیدوارم نتیجه ی دلخواهت رو بگیری دوست عزیز :a2d3: :riz304:
ما هم همون ورا قبول میشیم احتمالا .. اشکال داشتی میتونی بیای بپرسی :25r30wi:
هر چی دلم خواست اعتراض زدم..... می دونم رسیدگی نمیکنن اما تخلیه هیجانی خوبی بود! :4d564ad6::mad_majidonline:
سلام بچه ها
من که با این درصدهای شیکی که زدم کلا باید بیخیال بشم، باید رضایت بدم به همون وزارت علوم...! بچه ها سلام منو به وزارت بهداشت برسونید بهش بگید خیلی دوسش داشتم،اما خوب نشد که بشه... !
دیگه اعتراضم هم زدم و کلی تخلیه هیجانی شدم، شما هم اعتراض بزنید خیلی حس خوبیه!!!!!... الان با خیال راحت می تونم برم بخوابم! :ad54ad:
دوستای خوبم شب همگی زیبا و خنک البته! :smiliess (9)::rose:
سپاس راوی جان:thanks::
در مورد زبان بیشتر از این از خودم انتظار داشتم:14:
امیدوارم شماهم به اون هدف گنده ای که داری برسی