havash
New member
شما رو چه حسابی حرف استادتون رو بیشتر از من قبول می کنین :sdasdasd: درسته که استاد نیستم ولی پتانسیل استاد بودنو که دارم :25r30wi:
:smiliess (8)::thumbsupsmileyanim:
شما رو چه حسابی حرف استادتون رو بیشتر از من قبول می کنین :sdasdasd: درسته که استاد نیستم ولی پتانسیل استاد بودنو که دارم :25r30wi:
سپیده جان تبریک می گم درصدات خیلی خوبن همینطور به ندا خانم و امین خان.:applause::applause::applause:
بچه ها به نظرتون تو درس ارزیابی روانشناختی سوال 62 دفترچه الف که در مورد آزمون tat هستش گزینه ب درست نیست. توی کلید گزینه دال رو درست داده ولی آخه نمره گذاری tat که عینی و شفاف نیست.
در مورد سوال 120 هم من کلا غلط زدم ولی گزینه ای که توی کلید هستش بیشتر شبیه یه جوکه!!!
کلید سوالات خیلی منو نامید کرد
از ما که گذشت ان شاله دوستان موفق شن
اتفاقا منم به مشکل برخوردم وقتی میخواستم اون سوال رواندرمانی رو اعتراض بزنم!! معنیش اینه به این درسا اعتراضی وارد نیست؟!!!یعنی چیییی؟!!دیگه داره سنجش پزشکی بدجوری تو مخم میره
تو نام درس نه آسیب شناسی هست نه رواندرمانی؟
چی باید کرد ؟؟؟
يعني نميشه اعتراضي زد?
سلام
به به اینجا چه درصدای خوبی وجود داره
به دوستان تبریک می گم و واقعا هر کس به اندازه تلاشش نتیجش رو می گیره:thumbsupsmileyanim:
ممیانگین درصد یه چیز تقریبیه واسه حدس زدن قبولی. معمولا وزارت بهداشت با میانگین 50 به بالا تهرانو میشه آورد. حالا شما میانگینتون 56 هستش.
آسیب :72
شخصیت: 75
روان درمانی:51
ارزیابی: 46
عمومی: 40
فیزیو: 80
بالینی: 72
آمار : 63
زبان:44
هاوش اسم پسره
پس رویدادی چون رویداد اتفاق افتاده پس از علت به معلول میرسیم کلید درسته
راوی تو که نمرت خوبه که .... واسه چی عرش و فرش ..
راوی میشه درصداتو هم بزنی؟؟
Rawy جان پارسال من با نمره ی 184 رتبه ام 71 شد!!!.. البته امیدوارم امسال رتبه ی شما بهتر باشه.. چون هر سال متفاوت است از سال پیش... هیچ چیز قابل پیش بینی نیست... امیدوارم موفق باشی :rose:
shit
شوخی نکنید ! این دیگه وحشتناکه ....
راستی سلام .
سلام به همه ... من امین هستم دوست تازه واردتون .
سپیده خانم به شما هم تبریک میگم واقعا لذت بردم درصد هاتون رو دیدم ....
بچه ها الکی خودتون رو درگیر درست و غلط نکنین شاید حداکثر 2تا سوال به نظر می یاد اشتباه دادن اما از این بیشتر نیست.
ماها الان چون استرسمون بالا رفته حالت دفاعی پیدا کردیم و همش می خوایم منطق برای خودمون بیاریم که اشتباه از کلید هست نه من...
اون سوالی هم که تابلو اشتباه بود مطمعنا اکثرا گزینه درست رو زدن و درصد کمی هم که بلد نبودن نزدین.پس ببینین قرار نیست این سوال اتفاق خاصی رو به وجود بیاره.
الکی الکی خودتون رو عصبی نکنین
بی خیال بچه ها در انتها کارنامه ها می یان و به ترتیب قوی بودن هرکسی در جایگاه خودش قرار می گیره.
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....
=========================================================
و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایلپیوست 5886
کورتیزول خونم انقدر بالاست که نمی تونم بخوابم!! ساعت 3:20 بامداد !!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
پیشاپیش تبریک می گمممیانگین درصد یه چیز تقریبیه واسه حدس زدن قبولی. معمولا وزارت بهداشت با میانگین 50 به بالا تهرانو میشه آورد. حالا شما میانگینتون 56 هستش.
آسیب :72
شخصیت: 75
روان درمانی:51
ارزیابی: 46
عمومی: 40
فیزیو: 80
بالینی: 72
آمار : 63
زبان:44
هاوش اسم پسره