نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moslem noori

New member
خب دیگه بچه ها من رو هم جز قبولی های پایتخت بودنید:thanks:
درصدای خوبی زدم
حیالم راحت شد که مهر باید پایتخت باشم
البته پایتخت افغانستان :tonguesmiley:

shiva_ra

New member
دوستان سوال 51 رواندرمانی (هدف اصلی درمان فمنیستی)برای اعتراض در نظر بگیرید چون کاملا روشن که با توجه به متن کتاب 2 جواب درست میتونه داشته باشه صفحه 392 کری هدف اصلی درمان فمینیستی ایجاد جامعه بدون تبعیض ودر صفحه396 گفته شده هدف اصلی درمان فمینیستی قدرتمند کردن.البته کتاب من چاپ 91 صفحه ممکن تو کتاب شما فرق داشته باشه قسمت های هدف های درمان و تجربه درمانجو در درمان رو نگاه کنید.لطفا همه به سوالایی که جوابشون تو کلید غلط اعتراض بزنید چون اگه تعداد اعتراض ها کم باشه اصلا بررسی نمیکنن

zahra2013

New member
سپیده جان تبریک می گم درصدات خیلی خوبن همینطور به ندا خانم و امین خان.:applause::applause::applause:

بچه ها به نظرتون تو درس ارزیابی روانشناختی سوال 62 دفترچه الف که در مورد آزمون tat هستش گزینه ب درست نیست. توی کلید گزینه دال رو درست داده ولی آخه نمره گذاری tat که عینی و شفاف نیست.

در مورد سوال 120 هم من کلا غلط زدم ولی گزینه ای که توی کلید هستش بیشتر شبیه یه جوکه!!!

سلام هاوش جان

بله میشه گزینه ب ،نشستم دیشب کل مزایا و معایب tat رو دوباره خوندم ب درسته ولی کو گوش شنوا!!!!!!

nasour

New member
کلید سوالات خیلی منو نامید کرد
از ما که گذشت ان شاله دوستان موفق شن

fada19990

New member
کلید سوالات خیلی منو نامید کرد
از ما که گذشت ان شاله دوستان موفق شن

سلام ای بابا نامید چراااااااااااااااااا؟کاش نیگاه کلید نمیکردید کاری رو که من انجام دادم.اخه دلم میخواد این یه ماه مونده تا اعلام نتایجو حسابی بترکونمو به هیچی فکر نکنم:4d564ad6:.بچه هاااااااااااااا به شما هم تبرررررررریک میگم حسابی گل کاشتید.:rose:برای منم دعا کنید

zaghakeman

New member
دیگه داره سنجش پزشکی بدجوری تو مخم میره
تو نام درس نه آسیب شناسی هست نه رواندرمانی؟

چی باید کرد ؟؟؟

neda.farahani

New member
بچه ها میانجی در حضانت کودک مگر نمیشه حل بلاتکلیفی کودک؟؟؟!!! این سوال دکتری چند سال پیش بود!!!!!!!!!
چند تا از تست ها تکراری بودن که من بر اساس اون چه که در سال های گذشته اومده بود زدم... یکیش همینه. یکیش در رشد، کدام یک در رشد اخلاقی فرد موثر است.. مواجهه با اطلاعات در مورد ارزش ها رو زده بود کلید اون سال.. و یکی یاس و ناامیدی در مورد آینده نوجوان که پیش بینی های فراگیر حوادث رو زده بود...
یعنی هر سال این سوالات یه جواب متفاوت دارن؟؟؟!! :mad_majidonline:
درمان فیمینستی و سوال پس رویداد در آمار و مزیت TAT و سوال 5 ارزیابی و چندتا دیگه از سوالات هم دیگه بهتره سکوت کنم!!!!!!!
من واقعا ناراحت و شاکیم از این وضعیت...! :New (6):

sara.sharifi

New member
دیگه داره سنجش پزشکی بدجوری تو مخم میره
تو نام درس نه آسیب شناسی هست نه رواندرمانی؟

چی باید کرد ؟؟؟
اتفاقا منم به مشکل برخوردم وقتی میخواستم اون سوال رواندرمانی رو اعتراض بزنم!! معنیش اینه به این درسا اعتراضی وارد نیست؟!!!یعنی چیییی؟!!

amin_afraz

New member
سلام
به به اینجا چه درصدای خوبی وجود داره
به دوستان تبریک می گم و واقعا هر کس به اندازه تلاشش نتیجش رو می گیره:thumbsupsmileyanim:

مرسی مهدی جون , تو چی کار کردی خودت ؟ :21:

ممیانگین درصد یه چیز تقریبیه واسه حدس زدن قبولی. معمولا وزارت بهداشت با میانگین 50 به بالا تهرانو میشه آورد. حالا شما میانگینتون 56 هستش.

آسیب :72
شخصیت: 75
روان درمانی:51
ارزیابی: 46
عمومی: 40
فیزیو: 80
بالینی: 72
آمار : 63
زبان:44
هاوش اسم پسره

یا حضرت فیل تا حالا یه دایناسور زنده رو از نزدیک ندیده بودم ... پسر از رومون رد شدی که :tonguesmiley: ایول کارت عالی بود خسته نباشی .

پس رویدادی چون رویداد اتفاق افتاده پس از علت به معلول میرسیم کلید درسته

:dadad4:
photo 11.JPG

rawy

New member
راوی تو که نمرت خوبه که .... واسه چی عرش و فرش ..
راوی میشه درصداتو هم بزنی؟؟

دوتا از جوابهای درستم رو ندیده بودم نمرم رسید به 190
ولی یادته که هدف گنده ای واسه خودم گذاشته بودم, در ضمن شهرستان هم نمی زنم :sadsmiley:
عمومی 57, فیزیو 53, بالینی 55, آمار 6, آسیب 53, شخصیت 75, روان درمانی 56, ارزیابی 23, زبان 18

سوال 5 از رشد, 6 از فیزیو (لب آهیانه) , 15 از بالینی, 15 از آمار, 13 از آسیب 7 و 9 از ارزیابی تو محاسبه قبلیم نبود, من تو توهم نمره کل 226 بودم نه این :sad:
هرچند که تو ارزیابی اون سوال مرد 25 ساله و محورهاش رو به عنوان غلط روش حساب کرده بودم اما درست شد (با اینکه به نظر خودمم 4 درسته) اما غلط شدن سوال 117 (مربوط به مزیت آزمون تی ای تی) جبرانش کرد
توی روان درمانی بیشترین لطمه رو خوردم که روی 2 غلط حساب کرده بودم و غلط هام شد 5 تا به قول آقای هاوش روان درمانی انگار گزینه ها دو یا چندتا جواب درست داشتند چون به کلیدی هم که "تو این درس" دادن اعتراضی ندارم, به نظرم درسته

amin_afraz

New member
بچه ها میشه یک منبع برای سوال 21 معرفی کنید , من دوست دارم جواب رو ببینم تو کتاب .... ( نمره iq و تصاور mri منظورم هست ) .

rawy

New member
Rawy جان پارسال من با نمره ی 184 رتبه ام 71 شد!!!.. البته امیدوارم امسال رتبه ی شما بهتر باشه.. چون هر سال متفاوت است از سال پیش... هیچ چیز قابل پیش بینی نیست... امیدوارم موفق باشی :rose:

ممنون, رسید به 190, برم یه ذره دیگه سوالا رو بچلونم ببینم بازم ازشون نمره درمیاد؟ :rolleyessmileyanim:
من این چند روز اخیر مشکل بزرگی داشتم که کلیدهای دیشب کاملا کاملش کرد, یعنی خودمم موندم چطور سکته نکردم یا سایکوز نشدم!!! واسه همین با حواس داغون حساب کردم اما بعید می دونم از این بالاتر بره

rawy

New member
shit
شوخی نکنید ! این دیگه وحشتناکه ....

راستی سلام .
سلام به همه ... من امین هستم دوست تازه واردتون .

سپیده خانم به شما هم تبریک میگم واقعا لذت بردم درصد هاتون رو دیدم ....

سلام خوش اومدید

rawy

New member
بچه ها الکی خودتون رو درگیر درست و غلط نکنین شاید حداکثر 2تا سوال به نظر می یاد اشتباه دادن اما از این بیشتر نیست.
ماها الان چون استرسمون بالا رفته حالت دفاعی پیدا کردیم و همش می خوایم منطق برای خودمون بیاریم که اشتباه از کلید هست نه من...
اون سوالی هم که تابلو اشتباه بود مطمعنا اکثرا گزینه درست رو زدن و درصد کمی هم که بلد نبودن نزدین.پس ببینین قرار نیست این سوال اتفاق خاصی رو به وجود بیاره.
الکی الکی خودتون رو عصبی نکنین
بی خیال بچه ها در انتها کارنامه ها می یان و به ترتیب قوی بودن هرکسی در جایگاه خودش قرار می گیره.

من با این موافقم
اما انصاف نیست کسی که کلید غلط رو جواب داده درصد بالاتر بیاره, واقعا انصاف نیست
چون حالا کلید رو هم اضافه کنن, اونایی که درصدهاشون بالاست می ره بالاتر, اونایی که کمتره, به همون نسبت کمتر می مونه اما در مورد اضافه شدن نمره به کسی که غلط جواب داده واقعا ظلمه

rawy

New member
اوخ آره میدونم چی میگی منم همین وضعو داشتم ....

=========================================================
و ملاک تشخیص اختلال انطباق ... .
آیا با توجه به این ملاک اون مرد واکنش نامتناسب نسبت به " اخراج از کار " نشون داده ؟ اخراج از کار یکی از عوامل استرس زای بخصوص هست اصلا کوچیک نیست .....
مشاهده فایل‌پیوست 5886

ممنون, مدام تو ذهنم بود که این چه اختلالی می شه, اما زمان این سه ماهه, سوال آزمون دوماه بود!

rawy

New member
ممیانگین درصد یه چیز تقریبیه واسه حدس زدن قبولی. معمولا وزارت بهداشت با میانگین 50 به بالا تهرانو میشه آورد. حالا شما میانگینتون 56 هستش.

آسیب :72
شخصیت: 75
روان درمانی:51
ارزیابی: 46
عمومی: 40
فیزیو: 80
بالینی: 72
آمار : 63
زبان:44
هاوش اسم پسره
پیشاپیش تبریک می گم
مطمئنی زبان رو خراب کردی؟؟؟ :5:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا