sepideeee
New member
کتابت جلدش سفیده یا قهوه ای ؟؟ آخه این کتابو یه انتشارات دیگه هم چاپ میکنه که جلد اون سفیده!
سفیده / کتاب کری . ترجمه ی سید محمدی . انتشارات ارسباران
کتابت جلدش سفیده یا قهوه ای ؟؟ آخه این کتابو یه انتشارات دیگه هم چاپ میکنه که جلد اون سفیده!
Bingo !
تبریک میگم , عـــالی ....
سفیده / کتاب کری . ترجمه ی سید محمدی . انتشارات ارسباران
آها...خوب مال من قهوه ای ، کری ، ولی انتشارات همون ارسباران، دیده بودم اون کتاب سفیده رو حجمش نسبت به مال من خیلی بیشتره ولی فک نمیکردم این همه تفاوت داشته باشن با هم!!!!!!!!
بچه ها نظرتون راجع به این چیه ؟ برای توجیه محور 1 بودن اختلال اون مرده که به نظر من هیچیش نبود طفلک ! :
مشاهده فایلپیوست 5887
امین بی خیال این سوالش فلسفیه مثل بعضی تعاریف به تعداد شرکت کنندگان میشه واسش جواب جور کرد )
کورتیزول خونم انقدر بالاست که نمی تونم بخوابم!! ساعت 3:20 بامداد !!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
امسال اینجوری کردن پارسال سوالا واضح بود همه اینقد استدلالی نبودبیخود کردن سوال فلسفی میدن مگه کنکور ارشد بافتنی بافیه وزارت نخ و ابریشمه ؟ سوال همچین جایی باید استاندارد باشه :riz277:
بیخود کردن سوال فلسفی میدن مگه کنکور ارشد بافتنی بافیه وزارت نخ و ابریشمه ؟ سوال همچین جایی باید استاندارد باشه :riz277:
ای بابا .... یه ماه دیگه ام باید هر روز سکته کنیم ... بریم ببینیم دیگه چی میشه . هر چی خیره ایشالا ... !
خوب ندا درصداتو بگو ببینیم چی کار کردی که انقد کورتیزول داریامین آخه نمی دونی که!!!!!!! من پارسال 71 شدم... امسال با این وضعیت کلید فکر کنم دوباره همین بشه رتبه ام... بعد اگه همین بشه مجبور میشم بچسبم به همون وزارت علومم...!!! یعنی یه سال صبر کردم برای بهداشت.. ولی باز دوباره وزارت علوم!!!!!!!! نه انصافا حق داره این کورتیزول بزنه بالا یا نه!!!!!!!!
خوب ندا درصداتو بگو ببینیم چی کار کردی که انقد کورتیزول داری
امین آخه نمی دونی که!!!!!!! من پارسال 71 شدم... امسال با این وضعیت کلید فکر کنم دوباره همین بشه رتبه ام... بعد اگه همین بشه مجبور میشم بچسبم به همون وزارت علومم...!!! یعنی یه سال صبر کردم برای بهداشت.. ولی باز دوباره وزارت علوم!!!!!!!! نه انصافا حق داره این کورتیزول بزنه بالا یا نه!!!!!!!!
خوب ندا درصداتو بگو ببینیم چی کار کردی که انقد کورتیزول داری
درصد هاتو حساب کردی ؟ میشه بدونم ؟
آسیب 51/ شخصیت 71/ روان درمانی 43/ رشد 46/ فیزیو 66/ بالینی 68/ آمار 31/ زبان 6!!!!!!/ ارزیابی 6!!!!!!!! :j58r36j3gcr4suxymup:14:
پس حالتو میدونم منم وضعم یه چی تو همین مایه هاست ... اوضاع مرزیه ... خیلی اضطراب ناراحت کننده ای داره دوستم ... غصه نخور یکم شانس قضیه رو حل میکنه . من اگه تهران قبول نشم میرم برای شهرستان , فکر میکنم بهتره توام اینکارو بکنی فرصت رو از دست نده . به نظر من می ارزه ...
راستی بچه ها میدونید امسال وضعیت ظرفیت پذیرش و اینا تو تهران چطوریه ؟ چند نفر میتونن تهران باشن ؟
درصدهای گدا کش من هم به این شرحه :13::13: :
اسیب 60
شخصیت 63
روان درمانی 60
ارزیابی 23
رشد 20
فیزیولوژی 53
بالینی 62
امار 44
زبان 16
7977cujr38iyymsu8:
درصدات خیلی بهتر از درصدای من هست.. مخصوصا روان درمانی رو خیلی خوب زدی .. افرین.. امیدوارم تهران قبول بشی :riz304: