نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra2013

New member
سفیده / کتاب کری . ترجمه ی سید محمدی . انتشارات ارسباران

آها...خوب مال من قهوه ای ، کری ، ولی انتشارات همون ارسباران، دیده بودم اون کتاب سفیده رو حجمش نسبت به مال من خیلی بیشتره ولی فک نمیکردم این همه تفاوت داشته باشن با هم!!!!!!!!

sepideeee

New member
آها...خوب مال من قهوه ای ، کری ، ولی انتشارات همون ارسباران، دیده بودم اون کتاب سفیده رو حجمش نسبت به مال من خیلی بیشتره ولی فک نمیکردم این همه تفاوت داشته باشن با هم!!!!!!!!

اره ابجی جان تو این دوره زمونه به خود کری هم نمیشه اطمینان کرد چه برسه به کتاباش :1dco2x0p1lilzhfpg1t

amin_afraz

New member
بچه ها نظرتون راجع به این چیه ؟ برای توجیه محور 1 بودن اختلال اون مرده که به نظر من هیچیش نبود طفلک ! :

photo33.JPG

به نظر من حتی این هم توجیه خوبی نیست .
یعنی مشکل زخم معده رو باید یه حالت شبه جسمی درنظر گرفت که چون نه از نظر طول مدت و نه هیچ چیز دیگه ای شبیه سایر اختلال های شبه جسمی نیست ( nos ) بره رو محور 1 و یک بار هم رو محور 3 قید بشه دوباره ....

محور 4 رو هم بیخیال شد !

من فکر میکنم یا جواب همون گزینه 4 هست یا در بدترین شرایط این سوال 2 تا جواب درست داره ....

آخرین ویرایش:

neda.farahani

New member
کورتیزول خونم انقدر بالاست که نمی تونم بخوابم!! ساعت 3:20 بامداد !!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

amin_afraz

New member
امین بی خیال :) این سوالش فلسفیه مثل بعضی تعاریف به تعداد شرکت کنندگان میشه واسش جواب جور کرد :))

بیخود کردن سوال فلسفی میدن مگه کنکور ارشد بافتنی بافیه وزارت نخ و ابریشمه ؟ سوال همچین جایی باید استاندارد باشه :riz277:

کورتیزول خونم انقدر بالاست که نمی تونم بخوابم!! ساعت 3:20 بامداد !!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ای بابا .... یه ماه دیگه ام باید هر روز سکته کنیم ... بریم ببینیم دیگه چی میشه . هر چی خیره ایشالا ... !

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بیخود کردن سوال فلسفی میدن مگه کنکور ارشد بافتنی بافیه وزارت نخ و ابریشمه ؟ سوال همچین جایی باید استاندارد باشه :riz277:
امسال اینجوری کردن پارسال سوالا واضح بود همه اینقد استدلالی نبود
بچه ها چرا تخمین رتبه فعال نمی شه ؟؟؟

neda.farahani

New member

ای بابا .... یه ماه دیگه ام باید هر روز سکته کنیم ... بریم ببینیم دیگه چی میشه . هر چی خیره ایشالا ... !

امین آخه نمی دونی که!!!!!!! من پارسال 71 شدم... امسال با این وضعیت کلید فکر کنم دوباره همین بشه رتبه ام... بعد اگه همین بشه مجبور میشم بچسبم به همون وزارت علومم...!!! یعنی یه سال صبر کردم برای بهداشت.. ولی باز دوباره وزارت علوم!!!!!!!! نه انصافا حق داره این کورتیزول بزنه بالا یا نه!!!!!!!!

sepideeee

New member
امین آخه نمی دونی که!!!!!!! من پارسال 71 شدم... امسال با این وضعیت کلید فکر کنم دوباره همین بشه رتبه ام... بعد اگه همین بشه مجبور میشم بچسبم به همون وزارت علومم...!!! یعنی یه سال صبر کردم برای بهداشت.. ولی باز دوباره وزارت علوم!!!!!!!! نه انصافا حق داره این کورتیزول بزنه بالا یا نه!!!!!!!!
خوب ندا درصداتو بگو ببینیم چی کار کردی که انقد کورتیزول داری

amin_afraz

New member

درصد هاتو حساب کردی ؟ میشه بدونم ؟

neda.farahani

New member

amin_afraz

New member
آسیب 51/ شخصیت 71/ روان درمانی 43/ رشد 46/ فیزیو 66/ بالینی 68/ آمار 31/ زبان 6!!!!!!/ ارزیابی 6!!!!!!!! :j58r36j3gcr4suxymup:14:

پس حالتو میدونم منم وضعم یه چی تو همین مایه هاست ... اوضاع مرزیه ... خیلی اضطراب ناراحت کننده ای داره دوستم ... غصه نخور یکم شانس قضیه رو حل میکنه . من اگه تهران قبول نشم میرم برای شهرستان , فکر میکنم بهتره توام اینکارو بکنی فرصت رو از دست نده . به نظر من می ارزه ...

راستی بچه ها میدونید امسال وضعیت ظرفیت پذیرش و اینا تو تهران چطوریه ؟ چند نفر میتونن تهران باشن ؟

neda.farahani

New member
پس حالتو میدونم منم وضعم یه چی تو همین مایه هاست ... اوضاع مرزیه ... خیلی اضطراب ناراحت کننده ای داره دوستم ... غصه نخور یکم شانس قضیه رو حل میکنه . من اگه تهران قبول نشم میرم برای شهرستان , فکر میکنم بهتره توام اینکارو بکنی فرصت رو از دست نده . به نظر من می ارزه ...

راستی بچه ها میدونید امسال وضعیت ظرفیت پذیرش و اینا تو تهران چطوریه ؟ چند نفر میتونن تهران باشن ؟

شانس که اصلا حرفشو نزن که بدجوری بد شانسم!!!!؛ رتبه وزارت علومم 38 بالینی شده.. اگه بهداشت تهران نرسونم، وزارت علوم تهران میخونم... اما کاش بشه که بشه!!! امیدوارم تو هم موفق باشی.. ممنونم از همدردی! :)
به گمونم تا حدود 30، 35 تهران قبول].. البته بدون اون دانشگاهِِ که برای سپاه و ارتش و این جور چیزاست!!

آخرین ویرایش:

amin_afraz

New member
درصدهای گدا کش من هم به این شرحه :13::13: :

اسیب 60
شخصیت 63
روان درمانی 60
ارزیابی 23
رشد 20
فیزیولوژی 53
بالینی 62
امار 44
زبان 16

:p7977cujr38iyymsu8:

neda.farahani

New member
درصدهای گدا کش من هم به این شرحه :13::13: :

اسیب 60
شخصیت 63
روان درمانی 60
ارزیابی 23
رشد 20
فیزیولوژی 53
بالینی 62
امار 44
زبان 16

:p7977cujr38iyymsu8:

درصدات خیلی بهتر از درصدای من هست.. مخصوصا روان درمانی رو خیلی خوب زدی .. افرین.. امیدوارم تهران قبول بشی :riz304:

amin_afraz

New member
درصدات خیلی بهتر از درصدای من هست.. مخصوصا روان درمانی رو خیلی خوب زدی .. افرین.. امیدوارم تهران قبول بشی :riz304:

خیلی هم بهتر نیست 25 تا دونه جلوترم , توام ایشالا قبول بشی تهران که منم قبول شده باشم ... درصدات از نفر 22 سال 91 جلوتره ... :ahi5slcgm04mi8jqqkl

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا