نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
منم مثل شما خیلی ازین اشتباهها کردم. چندتارو شانسی زدم که کارمو خراب کردو چندتارو هم الکی نزدم. پیش میاد واسه همه. امیدوارم نتیجه ی تلاشتون رو بگیرین. درمورداشتباههایی که کلید داره واقعا هیچ امیدی نیست؟!!
والا پارسال یه چند تایی که غلط داشت ما اعتراض کردیم ولی اینا رو که درست نکردن هیچ .. یه سوال امار رو هم تو کلید نهایی غلط کردنش .. اصلا حال گیری بودا .. فکر کن سوالی که درست زدی رو تو مرحله ی دوم که روش حساب کردی ازت بگیرن

neda.farahani

New member
ُسارا جان... تبریک میگم عزیزم.. خیلی عالی زدی... قطعا تک رقمی خواهد بود رتبه ات؛ فقط بچه های 88 خوارزمی!! واقعا افرین :smilies-azardl (113
من متاسفانه زبان و ارزیابی شناختی رو خیلی خراب کردم!!! امیدوارم زیر 30 بشم، وگرنه باید باز هم در خدمت خوارزمی باشم!!!! :sad:

neda.farahani

New member
بچه ها درصدای منم اینه ولی این درسای ضریب دو رو خراب کردم
اسیب 73.33
شخصیت 68.33
روان درمانی 45
ارزیابی 13 ( در این مورد یعنی مایه ی ننگ انجمن هستم بنده به تنهایی ):
رشد 60
فیزیولوژی 80
بالینی 57
امار 57
زبان 49
بچه ها واقعا خود کلید که چند تا اشتباه بد داشت .. خودم هم خیلی سوالارو به خاطر شک نزدم که همش درست بود .. خیلی پشیمونم به خصوص توی روان درمانی ... اگه امسال قبول نشم باید همه چیو بزارم کنار :(

سپیده جان اصلا نگران نباش عزیزم.. من ارزیابی 4 تا درست زدم 4 تا غلط!!! سر جمع 6 درصد!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t کلا سکوت کنم بهتره!!!

zaghakeman

New member
سلام به دوستان
در مورد اعتراض باید بگم که در صورتی بهش رسیدگی میکنند که به یه حد نصابی برسه
مثلا 50% شرکت کنندگان نسبت به اون سوال اعتراض داشته باشند
رو همین حساب هر کی هر سوالی رو فکر میکنه که اشکال داره اینجا قرار بده.
بر اساس دفترچه الف این چند تا سوال رو مطمئنم که اشتباهه:
سوال 9: وقتی دارو توسط پزشک تجویز میشه...(با توجه به کاپلان ج1 قسمت مواد گزینه ب درسته چون خارج از الگوهای مورد تائید طبی و اجتماعیه)
سوال 44: دانشجویی که استادشو میبینه ... (گزینه د درسته، رواندرمانی ص 427)
سوال51: هدف اصلی فمنیسم ... (ص 522 هدف نهاییش میشه جامعه بدون تبعیض اما هدف اصلی و بلند مدتش میشه قدرتمندکردن درمانجو)
سوال59 و 63 ارزیابی: واقعا متاسفم سوال از این واضحتر دیگه چی بود
سوال 120: مطالعه پس رویدادی... (شاهکار کلیدها)(دیگه یه بچه مدرسه ای هم میدونه تو پس رویدادی از معلول به علت میرسن)

فقط اعتراضاتو جدی بگیرید تا نمره هامونو پس بگیریم...

sara.sharifi

New member
ُسارا جان... تبریک میگم عزیزم.. خیلی عالی زدی... قطعا تک رقمی خواهد بود رتبه ات؛ فقط بچه های 88 خوارزمی!! واقعا افرین :smilies-azardl (113
من متاسفانه زبان و ارزیابی شناختی رو خیلی خراب کردم!!! امیدوارم زیر 30 بشم، وگرنه باید باز هم در خدمت خوارزمی باشم!!!! :sad:

مرسی ندای عزیزم از نظر مثبتت.خوشحالم کردییییی .یعنی واقعا میشه که بشه؟!!! بله واقعاهوراااا به 88 خوارزمی. بچه ها همه گل کاشتن از جمله خودت.:bunnyearsmiley: انشاله هرچی میخوایی همون میشه همکلاسی :thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
سلام به دوستان
در مورد اعتراض باید بگم که در صورتی بهش رسیدگی میکنند که به یه حد نصابی برسه
مثلا 50% شرکت کنندگان نسبت به اون سوال اعتراض داشته باشند
رو همین حساب هر کی هر سوالی رو فکر میکنه که اشکال داره اینجا قرار بده.
بر اساس دفترچه الف این چند تا سوال رو مطمئنم که اشتباهه:
سوال 9: وقتی دارو توسط پزشک تجویز میشه...(با توجه به کاپلان ج1 قسمت مواد گزینه ب درسته چون خارج از الگوهای مورد تائید طبی و اجتماعیه)

سوال 44: دانشجویی که استادشو میبینه ... (گزینه د درسته، رواندرمانی ص 427)
سوال51: هدف اصلی فمنیسم ... (ص 522 هدف نهاییش میشه جامعه بدون تبعیض اما هدف اصلی و بلند مدتش میشه قدرتمندکردن درمانجو)
سوال 120: مطالعه پس رویدادی... (شاهکار کلیدها)(دیگه یه بچه مدرسه ای هم میدونه تو پس رویدادی از معلول به علت میرسن)

دوست عزیز سوال مصرف نادرست توی یه جدوله من قبلا پیدا کردم و گزاشتم تو تاپیک گزینه مصرف نادرست میشه .. تو کاپلان 1 توی یه جدول عین جملش اومده ولی در بقیه ی موارد به جز سوال اولی از ارزیابی شناختی که گفتین و نمی دونم با بقیه ی مخالفت هاتون موافقم
واقعا کلید رو بدن دست یه ادم بی سواد درست تر می زنه

آخرین ویرایش:

amin_afraz

New member
والا پارسال یه چند تایی که غلط داشت ما اعتراض کردیم ولی اینا رو که درست نکردن هیچ .. یه سوال امار رو هم تو کلید نهایی غلط کردنش .. اصلا حال گیری بودا .. فکر کن سوالی که درست زدی رو تو مرحله ی دوم که روش حساب کردی ازت بگیرن

shit
شوخی نکنید ! این دیگه وحشتناکه ....

راستی سلام .
سلام به همه ... من امین هستم دوست تازه واردتون .

سپیده خانم به شما هم تبریک میگم واقعا لذت بردم درصد هاتون رو دیدم ....

sara.sharifi

New member
سپیده جان اصلا نگران نباش عزیزم.. من ارزیابی 4 تا درست زدم 4 تا غلط!!! سر جمع 6 درصد!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t کلا سکوت کنم بهتره!!!

ندا با این تعداد صحیح ها و غلطایی که زدی درصدت میشه 26 درصد نه 6 درصد. اشتباه محاسبه کردیااا !!!!! :ad54ad:

neda.farahani

New member
نمره کلم می شه 185
رسما از عرش افتادم روی فرش :sad::sadsmiley:

Rawy جان پارسال من با نمره ی 184 رتبه ام 71 شد!!!.. البته امیدوارم امسال رتبه ی شما بهتر باشه.. چون هر سال متفاوت است از سال پیش... هیچ چیز قابل پیش بینی نیست... امیدوارم موفق باشی :rose:

amin_afraz

New member

من دفترچه ب رو امتحان دادم .... ولی با اعتراض شما موافقم .
سوال 120 که بحثی توش نیست که کلید غلطه ...
در مورد سوال " هدف اصلی درمان فمنیستی ... " من فکر میکنم قدرتمند کردن هدف باشه همونطور که " اساس " درمان هم هست .
گفته شده " شاید " هدف نهایی بحث تبعیض باشه .... و بار ها در مورد هدف " قدرتمند کردن " صحبت کرده و در خلاصه درس هدف اصلی رو مربوط به تبعیض دونسته باز !
خیلی سوال مذخرفیه در کل . به نظر من که هدف قدرتمند کردن باید باشه ....

sepideeee

New member
shit
شوخی نکنید ! این دیگه وحشتناکه ....

راستی سلام .
سلام به همه ... من امین هستم دوست تازه واردتون .

سپیده خانم به شما هم تبریک میگم واقعا لذت بردم درصد هاتون رو دیدم ....

مرسی داداش گل تازه واردم .. خوش اومدی ...
ولی چند تا درسو بد جور خراب کردم ... موقع چک کردن کلید سر نظریه ها دیگه دستم می لرزید همش می گفتم حتما سوال بعدیو هم غلط زدم ... نمی دونم قرار بود این درسارو بالا 70 بزنم یعنی واسه بالا ی 70 خونده بودم ... ولی اونی که می خواستم نشد .. :(

neda.farahani

New member
ندا با این تعداد صحیح ها و غلطایی که زدی درصدت میشه 26 درصد نه 6 درصد. اشتباه محاسبه کردیااا !!!!! :ad54ad:

پس احتمالا 5 تا غلط زدم... نمی دونم سارا.. اصلا اعصاب نمونده برام دیگه!!! اما همون 6 درصد میشد وقتی حساب میکردم :shocked: این چه کلیدی بود آخه!!!!!!!!!!!!!!! :5:

amin_afraz

New member

دوستان کلید زبان رو که ندادن ... محبت میکنید کمک کنید من درصد زبانم رو حساب کتاب کنم . من در مورد جوابایی که دادم و درستی غلطیشون اصلا اطمینان ندارم ... میشه کسایی که دفترچه ب رو امتحان دادن جوابهای صحیح سوال های : 121 . 122 . 123 . 124 . 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 . 140 . 141 و 144 رو برای من بنویسن ؟ همینطور کسایی که دفترچه الف رو دادن میتونن اول گزینه های درست رو برام تایپ کنن بی زحمت :rolleyessmileyanim:

neda.farahani

New member
مرسی ندای عزیزم از نظر مثبتت.خوشحالم کردییییی .یعنی واقعا میشه که بشه؟!!! بله واقعاهوراااا به 88 خوارزمی. بچه ها همه گل کاشتن از جمله خودت.:bunnyearsmiley: انشاله هرچی میخوایی همون میشه همکلاسی :thumbsupsmileyanim:

خواهش میکنم سارا جان.. به حرف من نیست که عزیزم.. نتیجه ی تلاش خودته.. که واقعا به نظرم عالی خواهد بود نتیجه اش :28:...
اما انصافا بعضی از سوالا رو اصا جوابشون رو باورم نمیشه.. مثلا همون درمان فمینیست.. یا سوال تابلوی آمار!! یا اون سوال ارزیابی که گفته بود اون مرد که از کار اخراج شده یا اون سوال رشد که درمورد رشد اخلاقی نوحجوانه(این یکی رو دیقیقا خودم توی تست های سال گذشته دیدم بودم جوابش رو..) نمی دونم چی بگم اصا! :5:

amin_afraz

New member
مرسی داداش گل تازه واردم .. خوش اومدی ...
ولی چند تا درسو بد جور خراب کردم ... موقع چک کردن کلید سر نظریه ها دیگه دستم می لرزید همش می گفتم حتما سوال بعدیو هم غلط زدم ... نمی دونم قرار بود این درسارو بالا 70 بزنم یعنی واسه بالا ی 70 خونده بودم ... ولی اونی که می خواستم نشد .. :(

غصه نخور اوضاع خیلی خوبی داری , من جای تو بودم جشن قبولیم رو شروع میکردم :smiliess (8):
فکر کنم هممون از اشتباهاتمون داریم دیوونه میشیم ... برای همه پیش میاد ... سوگیری چی بود ؟ یاری به خود ! تا دلت بخواد شایعه .

sepideeee

New member

دوستان کلید زبان رو که ندادن ... محبت میکنید کمک کنید من درصد زبانم رو حساب کتاب کنم . من در مورد جوابایی که دادم و درستی غلطیشون اصلا اطمینان ندارم ... میشه کسایی که دفترچه ب رو امتحان دادن جوابهای صحیح سوال های : 121 . 122 . 123 . 124 . 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 . 140 . 141 و 144 رو برای من بنویسن ؟ همینطور کسایی که دفترچه الف رو دادن میتونن اول گزینه های درست رو برام تایپ کنن بی زحمت :rolleyessmileyanim:

امین جان کلید زبان هم جدا اومده تو همون جا که کلیدا هست ... زبان الف و ب فرقی نداره فقط زبان صبح 5 شنبه رو بزن

sara.sharifi

New member
در مورد سوال 63 همون آقایی که اخراج شده بود میدونم تقریبا همگی گزینه ی 4 رو زدین و نسبت بهش معترضین. ولی من گزینه 2 رو زدم و استدلالم این بود که آقاهه بعد از اخراج مبتلا به اختلال انطباقی شده که روی محور 1 قرار میگیره .

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
در مورد سوال 63 همون آقایی که اخراج شده بود میدونم تقریبا همگی گزینه ی 4 رو زدین و نسبت بهش معترضین. ولی من گزینه 2 رو زدم و استدلالم این بود که آقاهه بعد از اخراج مبتلا به اختلال انطباقی شده که روی محور 1 قرار میگیره .
خوب اخه در هر صورت طرف براش مشکل روانی اجتماعی پیش اومده باید رو محور 4 کدگزاری بشه .. حالا هر مشکل دیگه هم که بخواد داشته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا